Jump to content

Achizitie din străinătate sau din Romania? (Touareg 7L)

seb86
 Share

Postare recomandată

si eu am un v6 din 2007 luat din afara si la fel nu am proiectoare si nici roata de rezerva...doar chitul. Si in rest e super echipata...ciudat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Tocmai ce am cumparat si eu unul din Romania.

SH, fabricatie 2006, 40k km, aproape full options (nu are navigatie, trapa si suspensie reglabila)

R5 TDI

si am dat pe el 27,800.-

E ok?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

+ 1600 jante de aluminiu si cauciucuri de iarna

Link către comentariu

• 1 month later...

Ce ai facut pana la urma? Ai cumparat Tuaregul? Oferta aia la 30.000euro este f f tare... motorul R5 o fi mic dar se mai poate un tuning ulterior.

Suspensie reglabila=suspensie pneumatica imi imaginez. In oferta lor exista 2 variante de pneumatica, stii cumva care sint diferentele exact? Imi imaginez ca daca ai vrut sa cuperi cu asa ceva, te-ai documentat.

Link către comentariu

• 6 months later...

Pot sa va spun ca eu am cumparat un R5 direct din Cluj cu 20.000 de la dealer. Avea 120.000 km si a fost cumparata de nou din Romania. Masina din 2003. Este pur si simplu superba. Inainte am avut un Tucson foarte bine echipat, dar pur si simplu nu se compara.

Pentru cei care doresc masina intretinuta, in stare buna, hiper echipata, la pret bun, cu garantie, le sugerez dealerul volkswagen din localitate si masinile lui de ocazie.

Daca acolo nu gasesc ceva care sa le placa, atunci pot sa se indrepte spre masini din Germania cu risc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!