Jump to content

Sssaaalluuutt Ma Numesc Volkswagen Passat

81VWPassat

Postare recomandată

Sal eu sun Passat , Volkswagen Passat , m-am nasucut in anul 2003, locul nasterii undeva pe la nemti si acest an 2007 am ajuns in Romania si am un proprietar care se poarta foarte frumos cu mine . Sa va spun c am sub capota am un motor modest de 1.9 TDI 131CP , acum va spun cum arat pe afara, sunt de culore gri mai inchis multi spun ca bat spre cameleon si ca am o culoare ciudata :huh: ,am un set de jante foarte dragute le am de cand m-am nascut si inca ma tin la voi in Romania datorita proprietarului meu ;) , noaptea fac lumina ca ziua pt ca mi-a fost montat un set de Xenon de catre proprietar. Interiorul meu este Full Piele , Mahon , te racesc si te incalzesc cu ,,clima bizonica" (Climatronic) ;) pe care o am in dotare , sunt Full Electric . Datorita proprietarului meu am un sunet bestial de care sunt mandru atunci cand trec pe strada si atrag privirile Golfuletelor IV si V acestea sunt preferatele mele :) asa deci am un CD MP3 Pioneer 6 boxe din fabrica o statie Magnat si un subwoofer Magnat ....bum ...bum. Toate acestea de mai sus doua cuvinte ? FULL OPTION

Cam asta sunt sper sa va fi placut povestioara mea , nu stiu daca m-am descurcat bine pentru ca sunt nou la voi aici dar sper sa va fi placut.

VA SALUT CU DRAG Passat Volkswagen Passat :huh:

SI EU VA SALUT CU MULT RESPECT Sergiu

post-17945-1194294852_thumb.jpg

post-17945-1194294867_thumb.jpg

post-17945-1194294884_thumb.jpg

post-17945-1194294908_thumb.jpg

post-17945-1194294930_thumb.jpg

post-17945-1194294953_thumb.jpg

post-17945-1194294987_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte haioasa prezentarea ta :huh: . Mi-a placut tare mult !

Si acum urari a la forum: Sa ai parte de multi km fara incidente ! :huh:

Link către comentariu

Super tare prezentarea. N`am mai citit asha ceva :lol:

Cat despre masina .... e bestiala. Sa ai parte de ea ! :lol:

Link către comentariu
Magnat si un subwoofer Magnat ....bum ...bum.

Felicitari pentru masina si multi km fara incidente.

P.S. La chestia cu ..bum...bum.... mo bufnit rasul.

Link către comentariu

Foarte tare prezentarea, masina arata foarte bine, pune o poza mai clara cu interiorul si eventual trece-ti toate datele la profil, a si inca ceva care-i faza cu clima bizonica? :lol: Cati km are masina si eventual zi-ne si un pret :lol:

Multi km fara evenimente

Modificat de Auras
Link către comentariu

Prea tare prezentarea. :icon_thumright: Si masina la fel. :icon_bounce:

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Mashina are 135.000 si doar cateva mii rulata la noi am dat pe ea 12.700 E .Cu ,,clima bizonica" nu am avut alta idee ca sa inlocuiesc climatronicul :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa s-o stapanesti sanatos.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!