Jump to content

Octavia Ii 2006 - Deja 125.000km

andrei_xp

Postare recomandată

Aceasta e masina mea. Dupa nefericitul eveniment din toamna lui 2006 (cand am distrus Passatul Galben), am reusit sa ma adun si sa-mi iau o Skoda Octavia II Ambiente 1.9TDI - 105cp. Are proiectoare,geamuri electrice in fata, AC, inchidere centralizata+alarma,oglinzi electrice+incalzite,Radio+CD si cam atat imi vine-n mine :D nu e ceva spectaculos, nu am de gand sa fac tuning ceva. ma mandresc cu faptul ca in aproape 1 an de cand am masina am reusit sa parcurg 125.000km si sunt super incantat. e mult mai spatioasa decat vechiul Passat si desi nu are cei 160cp ai Passatului, parca o simt mai bine in pedala atunci cand o calc. acum voi pune cateva poze cu masina de cand era noua. iar apoi cum arata ea in prezent.

post-5566-1194287931_thumb.jpg

post-5566-1194287950_thumb.jpg

post-5566-1194287977_thumb.jpg

post-5566-1194288000_thumb.jpg

Link către comentariu

Wow! Chiar ai parcurs ceva intr-un an! Cine zicea ca numai in Germania sunt masini cu km multi??? Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara nicio problema! :D

Link către comentariu

Sa ai parte si in continuare de multi km fara probleme !

125,000 km intr-un an :D :D ; cred ca te poti numi sofer de cursa lunga (sper ca nu jicnesc in vreun fel) :D

Arata tare bine masina dupa atatia km prin Romanica.

Ceva probleme tehnice ai avut ?

Link către comentariu
Arata tare bine masina dupa atatia km prin Romanica.

Astea-s pozele cu masina noua...le asteptam si p'alelalte! :D

Link către comentariu

Sa fii multumit de ea asa cum ai fost si pana acum si cati mai multi km fara evenimente. Asteptam pozele actuale

Link către comentariu

va multumesc pentru pareri ;) si acum pun niste poze mai recente cu masina. cateva sunt facute pe drumul dinspre Bran spre Pitesti :lol: ps. pozele au fost facute cand avea 110.000kmprobleme tehnice sincer sa fiu, nu am avut (pana acum). desi masina e luata de la reprezentanta din Bacau, reviziile le fac la Piatra Neamt pentru ca acolo te lasa sa stai langa masina si sa vezi ce si cum schimba, nu ca in Bacau, unde nici nu stii la ce si pe unde-ti umbla. de cand am luat masina am avut doar 1 problema ;) mergeam destul de tare si din sens opus s-a angajat un Golf intr-o depasire si am franat cat am putut, dar tot mi-a atins oglinda stanga si mi-a spart plasticul de la semnalizare. asta a fost singura problema cu masina. in rest toate bune si frumoase. voi mai reveni cu niste poze cu ea cand era curata :P)

post-5566-1194350041_thumb.jpg

post-5566-1194350048_thumb.jpg

post-5566-1194350054_thumb.jpg

post-5566-1194350064_thumb.jpg

post-5566-1194350070_thumb.jpg

post-5566-1194350081_thumb.jpg

post-5566-1194350086_thumb.jpg

post-5566-1194350091_thumb.jpg

post-5566-1194350340_thumb.jpg

post-5566-1194350343_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte tare. asa sa arate si ale noastre la 125.000 km. mai am cam 2 ani si ajung si eu acolo ;)

Link către comentariu

;) stiu stiu ;)) pai masina lu tata, cu care merge el zi de zi la serviciu si inapoi, are aproape 5 ani si abia 51.000km :P))) si eu cu a mea in nici 2 ani am facut de 2 ori mai mult decat a facut el in 5 ani :lol:)))

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, la mai multi km.

daca circuli cu ea mai mult in afara bucurestiului pe dn 1 sau e 85 , etc , faci schimburile de consumabile la timp nici nu o sa ai probleme.

bafta si tine-o tot asa! :icon_rambo:

Link către comentariu

cu masina s-a mers si se merge aproape de 3 ori in fiecare saptamana Bacau-Bucuresti (tur-retur), s-a mai mers aproape prin toata tara si putin si pe la Chisinau :icon_rambo:

Link către comentariu

Nu pot sa iti zic decat sa o porti sanatos in continuare...si eu am facut cu Golful meu 80.000 in aprox 2 ani si nu am avut probleme de nici un fel pana acum...si sper nici de acum sa nu am.Ce ai schimbat pana acum la ea...si cum se comporta suspensia dupa nr asta de km...?

Link către comentariu

@ 4abc: am schimbat curelele si rolele de distributie la 97.500, filtre de ulei,aer si polen. placutele + discurile de frana si (evident) cauciucurile :evil: suspensia e super soft. amortizeaza foarte bine socurile si masina este foarte stabila in curbe. ceea ce nu inteleg e de ce atunci cand intru in curbe imi scartzaie cauciucurile?! :icon_rambo: nu-mi dau seama de ce. nu intru cu viteza-n viraje sau cine stie... de exemplu am fost pe Bran recent si ziceai ca-s mai ceva ca cei din Tokyo Drift :cheers: culmea e ca aceste cauciucuri au doar 4.000km facuti pana acum (au fost luate noi) ... in rest sunt super multumit!

Link către comentariu

In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel. Eventualele post-uri de natura tehnica vor fi sterse imediat.

:icon_thumright: Pai fa-i geometria la roti si nu o sa mai scartaie...

Ne luam acusi un warning... :icon_bounce:

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!