Jump to content

VWForum Radio

FiReBuRn
 Share

vwforum radio  

906 voturi

1. 1. Ce muzica vreti sa fie difuzata pe vwforum radio?

• Hip-hop / Rap / R'n B
      150
    • Club / Techno / Trance / House / Progressive
      302
    • Oldies
      187
    • Rock / Metal
      85
    • Alternative
      36
    • Jazz
      12
    • Disco
      72
    • Chill out
      64

Postare recomandată

cred ca au baut azi-noapte prea mult pe melodiile alea si acum se resimt ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FiReBuRn

245

• Cristian

37

• Amy

31

• oozz

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

am intrat si eu.sincer va spun ca am venit din oras,m-am pus in pat si nu ma lua somnu...m-am gandit eu ce sa fac,si am zis sa intru pe forum,sa ascult radio vw forum.nu stiu despre voi,dar pentru mine este o senzatie placuta,ceva de genul"in familie".ca doar nu oricine asculta radio vw forum :)

Link către comentariu

Acum am venit de la Casa Poporului

Din probleme tehnice..nu stiu ce s-a intamplat cu serveru` ..trebuie restartat si nu pot face asta decat maine dimineata ..imi pare rau sincer pentru ascultatorii fideli :)

Link către comentariu

Bai nene da nu ati facut turturi acolo pana la ora 1 ? :D in fine, aaa am intelesc ca-i nevoie de un server online non-stop ? daca da, astept un pm, poate pot sa ajut :D

Link către comentariu

Merci Alex , este deja non stop radio..

P.S. : Si-a revenit RADIO!!

Link către comentariu

Si dedicatii unde dam domne ? :lol: n'am citit tot topicu ce-i drept :D vreau sa-i fac o dedicatie lu Amy cand vine in bucuresti :censur:

LE: Dar nu ar fi misto sa ascultam si'n masina? poate putem sa facem ceva in privinta asta :D

Modificat de Alex_vvx
Link către comentariu

LE: Dar nu ar fi misto sa ascultam si'n masina? poate putem sa facem ceva in privinta asta :D

nu se poate face absolut nimic, luati-va gandul de la asa ceva :( ar trebui sa emita terestru, cu acoperire nationala. Costurile (echipamente, licente) nu pot fi acoperite, doar daca nu e vreun seic arab printre noi :(

teoretic merge cu o conexiune wireless la internet, dar deja o dam in SF. Concluzionand, teoretic se poate face orice, dar PRACTIC E IMPOSIBIL. Din pacate.

Link către comentariu

teoretic merge cu o conexiune wireless la internet, dar deja o dam in SF.

Eu pot asculta in masina (wireless pe laptop), in parcare, ca am "emitatorul" in casa. Si "bate" de la etajul 7 pana jos fara probleme.

Conexiune la Internet poti sa ai cat vrei, oriunde vrei. Problema e ca e scuuuuuump."Viitorul" va rezolva si problema asta.

Nici nu-ti inchipuiai acu' cativa ani ca va devenii asa de usor pentru oricine sa-si faca radio sau chiar televiziune acasa, cu emisie pe internet desigur. Bineinteles ca-ti trebuie ceva cunostinte, dar dpdv financiar e ok.

Pacat ca mai avem de asteptat.

Link către comentariu

Mi-ati spulberat orice speranta, nu o sa mai fiu omu dupa ce am aflat asta :( :D :D :( se pare ca ne rezumam la ce avem !

Modificat de Alex_vvx
Link către comentariu

Acum puteti da si dedicatii.. sunt la "pupitru" :(

Link către comentariu

Vrea si sufletelu meu o melodie, the rasmus - in the shadows cu dedicatie pt fratiorii nostrii de la italica fara numaaar !!! sa moara franta daca nu :(

Link către comentariu

Sa traiasca FiReBuRn pt muzica buna, ca a muncit si nopti, a muncit si zile ca sa ne simtim bine :scratch:

Link către comentariu

Salut

Barosane te rog mult daca se poate si o ai bineinteles, vreau si eu sa ascult aceasta piesa: The Sapphires - Baby its you.

Multumesc. :scratch:

:angry:

Link către comentariu

mie iar nu-mi merge:( dimineata a mers, dupamasa a mers, acuma seara nu mai merge..asa am patit si ieri... se poate pt ca sunt prea multi ascultatori seara? cand merge merge superok...

Link către comentariu

Pacat ca la Olanesti Net-ul a fost cam prastie si nu am putut receptiona Radio Vwforum. Cel putin la inceput, muzica a cam lasat de dorit... Poate la urmatoarea intalnire sa-l punem asculta.

Link către comentariu

O idee foarte buna cu radioul! Felicitari! Ii da o nota distincta forumului.

Link către comentariu

Diseara dupa ora 19:00 dedicatii ..

Si programul acestei saptamanii ..muzica oferita de :

Luni - 12 noiembrie - caine - 23:00 - 24:00 -> -> various

Marti - 13 noiembrie - CristiN - 20:00 - 21:00 -> various

Miercuri - 14 noiembrie - fuscobal - 20:00 - 21:00 -> eurodance

Joi - 15 noiembrie - scumfreak - 22:00 - 23:00 -> club / minimal

Vineri - 16 noiembrie - DOOM - 20:00 - 21:00 -> balade & rock

Vineri - 16 noiembrie - homeboy - 21:00 - 22:-00 -> rock

Auditie placuta..

P.S. : Mai sunt locuri pentru cine se ofera sa mai faca playlist .. as dori in special un program chillout :)

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu

daca imi explici cum facem cu muzica ma ocup de chill out si club.

Link către comentariu

la un program de manele ma bag eu :) :)

Modificat de semit
Link către comentariu

beton, pot asculta radio-ul in fiecare seara a saptamanii, mai putin joi :) no offence scumfreak, pot spune ca imi place house-ul, dar nu chiar tot, iar ce ai pus la programul anterior, m-a facut sa ma ia cu ameteli si am schibmat postul. eivdent, gusturile nu se discuta, nu am nimic cu cei carora le place acest gen de muzica. sper sa apuc sa ascult in fiecare seara, si poate la un moment dat o sa fac si eu un playlist, numai sa nu aruncati cu rosii in mine :)

Link către comentariu

@bogdan -> club avem deja pe cineva.. trebuie ceva mai lent gen budha bar.. daca vrei sa faci tu acest program ..fa un playlist de o ora ..si ori arhivezi melodiile si mi le trimiti..ori imi zici titlurile :P

@semit -> nu se asculta manele :)

@matei -> poate saptamana asta o sa puna ceva mai ascultat :P mie mi-a placut si sapt trecuta :)

Link către comentariu

@semit -> nu se asculta manele :offtopic:

Thank god for that (sau lui fireburn :) )

Link către comentariu

Mi se pare ciudat..de cand am pus radio non-stop ..au disparut si ascultatorii :biggrin:

Link către comentariu

Am eu 5 GB de house/trance... in general muzica de club.

Daca vreti va dau cateva titluri sau pot sa audiez eu intro seara

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!