Jump to content

Audi Telematic

allessio
 Share

Postare recomandată

Sal am un audi a6 din 2002 cu telematic.De curand mi s au terminat bateriile si trebuie sa le schimb.Este vorba de 6 baterii de 6 volti care sunt ascunse si nu stiu unde.Stie cumva cineva unde se afla acestea?primesc pe calculatormesajele:"Tlelematic service:Emergency battery low;Contact your audi dealer"

::

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

telematicul il gasesti intr-o cutie neagra sub mocheta in dreapta fata si acumulatorul costa cam 100-150 de euro

Modificat de lucian victor
Link către comentariu

Originally coined to mean the convergence of telecommunications and information processing, the term later evolved to refer to automation in automobiles. GPS navigation, integrated hands-free cellphones, wireless communications and automatic driving assistance systems all come under the telematics umbrella. General Motor's OnStar was the first to combine GPS with roadside assistance and remote diagnostics.

Cu alte cuvinte se refera in principal la sistemul de navigatie, sistemele de asistenta in mers si cele legate de acesta.

Link către comentariu

Pai si exista vre o modalitate sa dai mocheta la o parte fara sa trebuiasca sa desfaci si scaunul?Nu stiu am tot incercat dar nu reusesc sa desfac mocheta,este prinsa foarte bene!

Link către comentariu

Telematic se mai refera si la sistemul de S.O.S se de SERVICE ce pot fi contactate de oriunde si oricand,de aceea are baterii separate;si acolo unde este permis in momentul in care la masina se intampla ceva(cum ar fi declansarea unui airbag)esti contactat prin telefonul masinii pt a vedea ce se intampla;in cazul in care nu raspunzi echipa de interventii te repereaza si te ajuta!Bateria este ascunsa pt ca acest sistem functioneaza si ca un gps in cazul in care masina este furata!Mai are functie de asista in mers cum ar fi sistemul TRAFFIC INFO si altele!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

trebue scos scaunul si ornamentele interioare de prag din partea dreapta si dupa aceia va esi singura mocheta

Modificat de lucian victor
Link către comentariu

Pai le am scos dar tot mai este prinsa pe tunelul de la schimbator,si sub torpedou.La o mparte nu se da ca este scaunul care o prinde si ca sa dau jos scaunul e greu plus ca trebuie sa resetez airbagul...

Link către comentariu

• 1 year later...
Sal am un audi a6 din 2002 cu telematic.De curand mi s au terminat bateriile si trebuie sa le schimb.Este vorba de 6 baterii de 6 volti care sunt ascunse si nu stiu unde.Stie cumva cineva unde se afla acestea?primesc pe calculatormesajele:"Tlelematic service:Emergency battery low;Contact your audi dealer"

::

Am aceeasi problema pe un Audi Allroad 2001. "Emergency battery empty", degeaba resetez mesajul din diagnoza, apare imediat, probabil bateria e intr-adevar dusa de tot.

Unde gasesc aceasta baterie?

Am demontat mocheta in fata scaunului din dreapta (pasagerului), am si gasit o cutie de plastic neagra inchisa, dar dupa ce am desfacut am constatat ca era ECU-ul (computerul) de la cutia automata. Nu vad nimic altceva sub scaunul din dreapta.

Ma puteti ajuta?

Mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!