Jump to content

Vw Golf 4,made In Belgium?

iulica123

Postare recomandată

am fost in germania luna trecuta si mi am achizitionat un golf 4 1.6,16 valve din 2003, revenind in tara am fost surprins sa vad ca este fabricat in belgia,eu sperand sa fie facut in germania deacea am si fost acolo.

voi ce credeti este o masina reusita dpdv costructiv fata de cele care se fabrica in germania?

Link către comentariu

Uite aici o discutie pe tema locului de fabricatie pt. golf 5. Dar sunt lucruri general valabile pt VW.

Link către comentariu

WOW ce greseala ai facut! Am vazut ca esti nou pe aici, normal ar fi sa citesti regulamentul si sa postezi acolo unde trebuie! Sper sa nu fi sanctionat! Acest topic nu isi are locul aici! Citeste aici si vei intelege mai bine!

Modificat de bescu
Link către comentariu

iulica123, stai calm ca nu e panica :icon_thumright: (cred eu...). Dupa ce citesti link-ul postat de bescu, prezinta-ne mai detaliat masina (dotari, nr. km), condimenteaza neaparat cu niste poze si putem discuta mai departe despre masina ta. Poate dai o sugestie de schimbare a titlului topicului. :P

Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!