Jump to content

Dupa Lungi Chinuri Cu Dacia , Conduc O Negreasa Frumoasa

florin_gti

Postare recomandată

Da sa spunem si asta, insa nu asta este prioritatea, ca punct prioritar urmeaza distributia.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin_gti

56

• Inginerul

5

• F l o r i n

3

• bgd_b92

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incepand de saptamana acesta negresa mea mai are are o sora , mai mica cu 2 ani decat ea .

Este vorba despre un golf 4 An 2004 1.4 16v 75 Cp cod motor BCA.

Cand o sa am timp o sa postez cateva poze cu minunea de masina !

Pentru prezentare cred ca o deschid un alt topic, nu se mai potriveste cu titlul !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Inca un an trece peste negresa mea .

La multi ani pentru toti membrii ! :icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 8 months later...

In acesta saptamana , negresa a primit cadou , ulei si toate filtrele + un termostat nou ,vine iarna si nu vreau sa tremur in masina( au fost ceva probleme anul trecut pe timpul iernii ) . Functionare impecabila in continuare .

Nu sunt ina sigur dar in cursul anului viitor cred ca o sa renunt la frumosa mea masina in detrimentul alteia mai noi .

Ferice de cel care o sa aiba norocul sa detina masinuta acesta .

Ideal ar fi sa o vand cuiva de pe acest forum ptr a o vede in continuare cum straluceste .

Cu stima , si un drum fara reparatii la masinutele dumneavostra !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Saptamana trecuta negresa a avut parte de un proces de cosmetizare , si pregatire pentru iarna . Tinand cont ca la anul pot face buletinul masinii mele ( implineste 14 ani ) este inca tanara si se prezinta in conditii excelente . 

post-16436-0-63233100-1448868198_thumb.j

post-16436-0-65832300-1448868213_thumb.j

post-16436-0-63935800-1448868229_thumb.j

post-16436-0-79794100-1448868243_thumb.j

post-16436-0-54320400-1448868260_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc frumos, astept ca timpul sa ne dea ceva ragaz si ptr interior , atunci postez ceva poze si cu interiorul . Surioara ei mai tanara arata si mai bine . Nu renunt la acest model de golf ptr nimic in lume . Nu spun asta ptr ca sunt eu posesor de golf 4 , dar parerea mea este ca a fost cel mai reusit model din gama golf !

Link către comentariu
  • 2 months later...

La multi ani tuturor de pe forum .

Anul acesta negresa face buletinul , a implinit varsta de 14 ani  si 9 de cand o detin !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Prin intermediul lui Florin , negresa a primit si un display nou , acum parca este alta treaba !!

Daca tot am vazut la florin cum se desfac ceasurile o sa incer si montarea unui set de inele cromate pentru ceasuri !

230220162537.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa montarea displayului , am prins curaj si am desfacut iar ceasurile pentru montarea inelelor la ceasuri !

Urmeaza schimbarea mansonului si schimbatorul de viteze , am gasit pe net ceva cu rama cromata , deja am dat comanda !

110320162560.jpg

Link către comentariu

Arata bine, dar trebuia sa pui inele doar la turometru si vitezometru, acum parca sunt prea incarcate.Un exemplu sa iti faci o idee.

WP_20151214_11_16_21_Pro.jpg

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Sincer..sunt invidios ca ii arata posturile radio :)) Cum a scapat de led-uri albe?:))

Link către comentariu

Inainte de toate vreu sa cer un sfat cititorilor referitor la o nebunie de-a mea pe care vreau sa o pun in practica la masina , mai pe scurt vreau sa aplic folie de carbon pe bordul masinii mai precis de la linia marcata de mine in joc . Aici avem partea de torpedo, tot ce tine de plastice pe langa navigatie si clima , si plasticele din partea stanga ( toate ) . Daca ma puteti ajuta cu ceva imagini despre acesta operatiune daca a mai fost facuta de cineva !  O fac pentru ca cel putin torpedoul este forte zgariat din diferite motive si arata deranjant !  Daca aveti si alte sugestii va stau la dispozitie !  Deja folia de carbon am cumparat-o dar ?????????? . Astept si alte idei . Am vazut lucrari de genul dar cu manere , scrumiera , etc , inca nu am vazut asa cum vreau eu .

090120162458.jpg

Link către comentariu

Sincer nu cred ca o sa arate ok.

La vechea bora, aveam cat de cat zgariat torpedoul si l-am revopsit cu Plasti dip si a iesit ff bine. Trebuie sa pregatesti suprafata bine si nu o sa fie probleme.

Spor

Link către comentariu

Plasti dip este special pentru plastic ?

Eu am cumparat preventiv un negru mat de la duplicolor . Am spus ca daca nu iese bine o sa-l vopsesc , de fapt trebuie sa vopsesc toata partea . Important este sa scap de zgarieturile de la torpedou . Am cautat si vazut la dezmembrari zeci de bucati dar nu am gasit nimic bun !

Link către comentariu

Eu unul as zice nu din start foliei ce imita carbonul.O sa se vada urat, in special pe suprafete asa de mari, o s fie tiganie.Nu are treaba carbonul pe o masina de genul.Cea mai buna metoda este vopsitul normal.Pregatesti frumos zonele, dai cu primer pentru plastic, dupa 3 maini de vopsea, dupa un strat de lac pentru extra protectie si o sa arate mult mai bine si o sa fie de durata.Plus ca folia nu o sa se imbine perfect la colturi, se mai dezlipeste in timp pe la colturi, se zgarie mult mai usor.

Link către comentariu

Dap........ si eu cred ca o sa respect acest sfat , dar inainte de toate am trecut la reconditionarea manerelor la usi . Acestea am inceput sa le fac cu folie imitand carbonul ! Cu ocazia aceasta am reusit sa-mi repar si butonul de actionare a geamului sofer ( avea rupt un piciorus rupt )

120320162563.jpg

120320162564.jpg

120320162570.jpg

120320162573.jpg

120320162575.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

Cu cele mai mari regrete pentru mine , din cauza problemelor financiare masina se scoate la vanzare .Mai am inca una si nu-mi mai pot permite intrtine doua masini .

In ultimii doi ani cu masina am mai circulat 2-3000 de km, iar ptr nr acesta de km  nu se justifica cheltuielile ( impozit, asigurare , etc )

Masina se afla in stare f buna de bunctionare , si prefer sa o vand unui membru sau apropiat al acestuia .

Are schimbata distributia, tot ce inseamna articulatie fata ( incluziv amortizoare si arcuri ) , compresorul etc .

Noului proprietar nu-i revine decat dorinta de a avea o masina buna , sa bage cheia in contact si multi KM.

Detalii pe PM.

Link către comentariu
  • 2 months later...
On 05.11.2007 at 4:20 PM, florin_gti said:

Din pacate pentru mine si din fericire pentru noul proprietar , negresa s-a vandut . A stat in curtea noastra fix 10 ani timp in care ne-a sjujit cu placere .

Nu am renuntat la gama golf 4 , in curte mai detinem un benzinar din 2004.

Link către comentariu

Topicul se inchide.

Daca noul proprietar este pe forum si doreste sa continue, astept PM.

Multumesc.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!