Jump to content

Dupa Lungi Chinuri Cu Dacia , Conduc O Negreasa Frumoasa

florin_gti

Postare recomandată

am gasit acolo unde mi-ai spus tu, nu sunt ele frumuseti dar vin destul de bine in comparatie cu ce ma asteptam, o sa pun poze cu husele sa vedeti ce estetica de interior a capatat.

Link către comentariu
  • 11 months later...
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin_gti

56

• Inginerul

5

• F l o r i n

3

• bgd_b92

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

astazi frumoasa mea negresa a primit un cadou surpriza, am reusit sai aplic folie pe geamuri, binenteles la firma autorizata(folie lumnar), costul total 450 lei, fata geamuri laterale fata!( sa nu avem probleme cu oamenii legii !!!!!!!!!)

si in plus fata de ultima data cand am scris aici a primit si un carlig

Link către comentariu

Incet, incet, tot mai faci cate ceva. Felicitari! :icon_thumright:

presurile mai rezista?

Si eu vreau sa-i pun folii la negresuca mea. Ce transparenta ai pe fata si cat pe spate? ti-au desfacut geamurile sau au montat-o direct pe masina?

Modificat de adi_bm
Link către comentariu

sigur ca mai rezista si presurile, daca nu-ti bati joc de lucruri le ai f mult timp:

in legatura cu transparenta, este de 5%, nu au demontat nici un geam,totul a durat ca 2 ore,sincer sunt multumit.

In leg cu istoricul masinii, am mai faut cate ceva la ea de cand nu am mai vb , pe forum,am reusit sa-i adaptez carlig de remorcare dupa multe cautari la colegii de pe forum am gasit in sfarsit asa cum am vrut eu, pe aceasta cale tin sa-i multumesc inginerului pentru sfaturile de montare a acestuia,am vopsit usa de pe spate pe care binevoitorii au vrut sa deseneze vreo harta cu cuiul, i-am schimbat distributia,discurile si placutele de frana, am facut mai multe la ia, dar in egala masura sunt si multumit de felul cum merge, nu am avut neplaceri cu ea pana in momentul de fata.

Link către comentariu
  • 1 month later...

iar a fost ziua negresei astazi!!!!!!!!!!!!!!!

a primit cadou un set de amortizoare fata spate , noi noute;

un set de distributie cu tot cu curele de accesorii si role

flansele amortizoarelor cu rulmentii si protectiile amortizoarelor aferente

i-a fost facute un set de analize complete (diacnoza ), si mi-a spus ca nu sufera de nimic!

cu alte cuvinte am pregatito de drumuri lungi , luna aceasta a fost o rasfatata!

Link către comentariu
  • 1 year later...

a mai trecut un an, si pot spune ca negresa mea, se comporta exemplar, dupa 4 ani de folosinta, i-mi pot face lauda, ca atunci cand am cumparat-o am facut o alegere mai mult decat norocoasa.

Intentionez ca in zilele imediat urmatoare , la inapoierea din concediu sa mai pun un set de poze cu acum mai varsnica mea negresa !

Mult noroc turor si sa va bucurati tot atat sa-u mai mult cat ma bucur eu de golfuletul meu !

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

multumesc frumos pentru urari, placuteke se comporta excelent, se cunoste lucrul original, intre timp masina a juns la 156 mii k, pe bord, acum doua sapt am schimbat freonul si uleiul compresorului+testul de presiune al acestuia, inca se comporta excelent !

Ca o paranteza pot spune ca dupa 4 ani de cand am luat masina se comporta ireprosabil si nu regret nici o clipa achizitionarea acestei masini !

Link către comentariu
  • 1 month later...

La multi ani ptr noul an la toti cei de aici !

Pot spune ca ptr inceputul anului masina a primit un set complet de bucse fata bascule, brate directie, bielete antiruliu, etc, toate au fost comandate in germania, urmeaza a fi montate cum vine caldura

Link către comentariu

acestea sunt piesele , urmeaza sa vina caldura si sa ne apucam de treaba, evident dupa montare o sa urmeze si o reglare completa a directiei

post-16436-0-58955300-1327931241_thumb.j

post-16436-0-83040400-1327931261_thumb.j

post-16436-0-95738100-1327931269_thumb.j

post-16436-0-40350500-1327931277_thumb.j

post-16436-0-84761300-1327931284_thumb.j

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 1 month later...

La negresa s-a schimbat lichidul de frana,uleiul, filtrele si freonul din instalatia de climatizare !

In continuare merge brici !

A ajuns la venerabila varsta de 10 ani si 170.000 km !

Modificat de loghy
Link către comentariu
  • 2 months later...

Astazi sau schimbat le negresa flamsele de la amortizoarele spate , pisele 150 ron, manopera 0 :winter: , am tremurat un pic de frig dar am reusit sa scad costurile. Timp aproximativ 1 ora !

post-16436-0-36914900-1358675721_thumb.j

post-16436-0-99781000-1358675766_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poate ca e mai bine sa discutam in alta arie, dar sa rasp promt, la denivelari se auzeau batai de zicei ca sunt scapate suruburi in caroserie, am avut si surub cazut in caroserie initial din cauza aluia am crezut ca se aud zgomotele dar nu a fost asa !

Ptr mai multe detalii vb in alta arie !

Link către comentariu
  • 7 months later...

Intre timp negresa a primit o revizie mai mare .

Sau schimbat discurile fata spate, placute fata spate, rulmenti fata, pivoti, bascule cu bucse, bratele directiei complete, si in final sa efectuat si geometria rotilor.

Urmeaza peste o luna schimbul de ulei si filtrele !

Sau facut ceva mai multi km anul acesta si in plus a trebuit sa fac cam doua schimburi de ulei din acesta cauza !

Sunt f multumit de ea in continuare, a carat familia pe transalpina, transfagarasanul, litoralul, si bonus am vazut si bucovina de 2 ori anul acesta !

Nu a facut nici cea mai mica problema , merge brici, si dupa atatea mii de km de cand o am nu regret nici o secunda ca am cumparat masinuta asta !

O zi buna tuturor, si sa aveti toti ddrumuri lungi si fara probleme cu masinile voastre !

Link către comentariu
  • 4 months later...

Negresa a intrat cu bine in 2014.

Numai bine tuturor si drumuri cat mai lungi si linistite !

Link către comentariu
  • 6 months later...

Negresa in acesta luna a implinit 7 ani de cand este in proprietatea mea.

Varsta este de 12 ani, mai are 2 si face buletinul !

In continuare atat estetic cat si mecanic, numai lauda ptr negresa !

post-16436-0-47648700-1408867146_thumb.j

post-16436-0-11834800-1408867155_thumb.j

post-16436-0-30856600-1408867162_thumb.j

post-16436-0-19605300-1408867170_thumb.j

post-16436-0-08388900-1408867297_thumb.j

post-16436-0-79954400-1408867302_thumb.j

post-16436-0-36674500-1408867311_thumb.j

post-16436-0-12838600-1408867319_thumb.j

Link către comentariu

sa stii ca am incercat sa le scot, insa acel bandou de fapt ascunde o gaura de apox 10 mm in bara, nu stiu cum mama naibii a reusit sa o faca ptr ca nu are nici macar o julitura imprejurul ei, concluzia este ca acele jeguri de fapt ascunde un alt jeg mai mare.

In momentul cand le dau jos trebuie sa repar bara si o vopsesc .

Link către comentariu

Daca zici ca e de 1 cm, cred ca mai ok arata cu gaurica decat cu bandou :)) asa macar zice lumea ba s-a intamplat si are o julitura..nu ca ai gusturi naspa si faci carpeli :)) daca e de 1 cm cu tot cu vopsit se repara cu maxim 100-150 lei...nu trebuie vopsit tot elementul..in rest, multi km fara probleme !

Link către comentariu

Am hotarat ca atunci cand gasesc la dezmembrari o masina cu acelasi cod de culoare, cumpar bara fara nici o ezitare !

Eu zic ca decat sa fac o gainarie si reparatii de mantuiala, mai bine procez asa, am vazut unele masini la dezmembrari care aratau tipla, daca am norocul pun mana pe o bara sunt cineva, dar pana atunci nu ma grabesc, masina ma duce si asa .

Link către comentariu

Cum crezi tu ; insa nu vad ce gainarie ar fi asta...reparatia a unui centrimetru de bara...am avut si eu aceeasti problema ( mai precis tata, nu a vazut un stalpisor, si s-a parcat mai tare in el, nu stiu cum mama masii se facea ca era un fel de cui in el sau o chestie daia de siguranta, si el fix in ea ! ) ; si s-a reparat super ok..nu a trebuie vopsita toata bara si costul reparatiei a fost 100 lei cu tot cu vopsea ; la o bara, se poate sa se vada diferente de culoare cand o pui in soare 

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!