Jump to content

Dupa Lungi Chinuri Cu Dacia , Conduc O Negreasa Frumoasa

florin_gti

Postare recomandată

astazi frumoasa mea negresa a primit in dar de mos nicolae un set de covorase din cauciuc, e un lucru pe care ea si-l dorea de mult iar mosul i-a ascultat si indeplinit dorinta.Asta numai de mos nicolae , pentru ca sub brad ar mai vrea sa gaseasca si un set de stopuri noi sau cava mai bune decat ale ei.astazi frumoasa mea negresa a primit in dar da la mos nicolae ,pentru ca a fost cuminte, un set de covorase de cauciuc marca petex.In plus sub bradul de craciun mai doreste sa gaseasca si un set de stopuri noi sau mai bune de cat ale ei, sper ca mos craciun sa-i indeplineasca si acesta dorinta.

post-16436-1197473439_thumb.jpg

post-16436-1197473454_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin_gti

56

• Inginerul

5

• F l o r i n

3

• bgd_b92

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina :Driver: s-o stapanesti sanatos.

Mai ai nevoie de butonii de prindere pt podea la presurile din fata (poti lua de la presurile vechi daca le ai).

Modificat de adi_bm
Link către comentariu

multumesc mult,ai si tu o contributie importanta la asta,nu nescesita neaparat se poate si fara butoni, oricum sunt prinse si asa , nu se misca cel putin cele de pe fata.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pana la urma frumoasa mea negresa se pregateste sa primeasca si o pereche de stopuri provenite dupa masina inginerului , sunt stopuri originale cu semnalizarea galbena le schimb pentru ca par mai bune decat cele alemele cel putin unul care i-l am crapat un pic, in plus fata de asta mai vreau sa-i schimb si sticla(plasticul) de la ceasurile de bord, care la mine sunt un pic zgariate , si as apela la un ajutor din partea dumneavoastra in privinta achizitionarii, se poate gasi sau cumpara asa ceva fara sa iau ceasurile cu totul?

Link către comentariu

arata foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos:). Sunt si eu intr-o situatie asemanatoare cu tine:D....ma pregatesc sa trec acum de pe oltcit pe bora (sau golf)

Link către comentariu

iti urez sa ai un foarte mare succes, si cel mai important sa nu te grabesti asteapta pana cand vine momentul oportun, si ca un sfat inainte de a o cumpara daca nu te pricepi bine ia pe cineva care mai are tipul asta de masina si cunoaste bine, si eu cand m-am urcat prima data la volan dupa dacie pe vw m-i se parea ca conduc o nava spatiala!!!!!!!!!!!!!!!, iar cand m-am urcat din nou la volanul daciei am zis ca e stricata toata masina desi era o masina destul de buna si an de fabricatie destul de apropiat( supernova an 2002), iar dupa ce m-am obisnuit bine cu vw tot am mai gasit cateva chitibusuri ascunse care a trebuit sa le repar, sincer cand am luat vw nici nu stiam bine ce rol au toate butoanele de la bord, asa ca multa bafta si spor la cautare.

Link către comentariu

Daca tot ai "mostenit" acele bandouri pe bara fata, incearca poate poti pune DRL-uri acolo. :rolleyes:

Numai bine.

Link către comentariu

multumesc pentru sfaturi , dar explica si pentru necunoscatori ce inseamna acele drl-uri, sincer nu stiu ce inseamna?multumesc!

Link către comentariu

Scuze.

Daylight Running Lights ... gasesti mai multe detalii pe acest topic.

:wacko:

Modificat de WNS
Link către comentariu

am vazut multumesc frumos pentru idee, sunt f misto dar nu sunt adeptul , in plus eu de-abea astept sa vina primavara si putina caldura sa dau jos acele bandouri pentru ca nu i-mi plac si nu sunt in ton cu masina, spun sa vina caldura pentru ca sigur o sa trebuiasca sa vopsesc bara acolo unde le dezlipesc si in plus am observat dupa mult timp ca sub acea plasa din bandou se mai ascundea si un chipling infiletat in bara masinii, dar ce sa faci asta e cand iei masina la sh nu tot ce e pe ea iti place si fiecare cu gusturile lui.

Oricum multumesc frumos pentru idee , daca tie iti plac le cedez gratis dupa ce le dau jos la primavara.

Link către comentariu

Frumoasa Masina! Este foarte eleganta culoarea negra. Din pacate este fff greu de tinut 100% curat, din cauza culorii.

S-o stapanesti sanatos, multi km fara probleme. :( Drive Safe !

Link către comentariu

stiu asta , multumesc frumos pentru urari si tie la fel , cu intretinutul e foarte greu mai ales vara cum o speli dupa 10 min se pune praful pe ea si arata ca naiba dar asta e , nu a fost o culoare preferata pur-si- simplu asa s-a nimerit , daca era dupa preferinte argintiu metalizat era preferata!

Link către comentariu
iti urez sa ai un foarte mare succes, si cel mai important sa nu te grabesti asteapta pana cand vine momentul oportun, si ca un sfat inainte de a o cumpara daca nu te pricepi bine ia pe cineva care mai are tipul asta de masina si cunoaste bine, si eu cand m-am urcat prima data la volan dupa dacie pe vw m-i se parea ca conduc o nava spatiala!!!!!!!!!!!!!!!, iar cand m-am urcat din nou la volanul daciei am zis ca e stricata toata masina desi era o masina destul de buna si an de fabricatie destul de apropiat( supernova an 2002), iar dupa ce m-am obisnuit bine cu vw tot am mai gasit cateva chitibusuri ascunse care a trebuit sa le repar, sincer cand am luat vw nici nu stiam bine ce rol au toate butoanele de la bord, asa ca multa bafta si spor la cautare.

Multumesc mult pt sfaturi. Am reusit in cele din urma sa imi cumpar si eu un golf 4:D. Norocul meu este ca am mers cu tatal meu (se pricepe foarte bine la masini...si are si el un vw passat) si am vazut masina si apoi am testat-o in service-ul unui prieten de familie care a facut o verificare foarte serioasa :icon_thumright:. Cunosc sentimentul de nava spatiala :Driver:....nici mie nu-mi mai vine sa ma urc pe oltcit dar trebuie sa mai astept pana una alta.....sper sa scada taxa de inmatriculare.

Inca odata felicitari pt masina si cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu

as dori din partea dumneavoastra niste sfaturi pentru ai da masinii un aspect mai sportiv, mai agresiv fara a umbla prea mult la tabla masinii, astept sfaturi si pentru interior.

Link către comentariu

Daca vrei ceva simplu si zic eu de efect si destul de ieftin.. ai putea opta pentru:

Fata: Grila Badgeless / Bad boy look / si dupa preferinta Angel-eye

Spate: Stopuri Led si un debadge

Lateral: folie geamuri

Daca vrei ceva mai agresiv un kit de la Rieger RS4

Link către comentariu

ms, dar as dori niste sfaturi in privinta maririi puterii motorului , mentionez ca am motorizare axr pd 101 cp, se poate face ceva in privinta asta?

Link către comentariu

Vezi ca sunt mai multi pe forum care fac chip tuning :cipos, voinea si lista poate continua.

Schimba-i grila fata si pune una fara emblema si eventual pleoape la faruri, cu bad boy look e mai greu ca-ti trebuie un tinichigiu bun si dupa trebuie vopsita toata capota

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fata incidente :) te astept si la mine cu un comentariu :)

Link către comentariu

multumesc frumos pentru aprecieri dar mai sunt multe de facut sa arate asa cum as vrea eu sa arate in primul si cel mai urgent moment ar trebui sa cumpar un set de jante de tabla pentru a face rotile de iarna ca ma cam dau cu sania in loc de masina daca auziti pe cineva sunt un solicitant pentru acestea fie ele si cu cauciucuri imp e sa ne intelegem la bani, inca o data multumesc pentru gandurile frumoase.

Link către comentariu

Imi pare rau pentru tine dar am vandut stopurile :vaidecapulmeu:

Am vazut ca n-ai mai dat nici un semn de viata....

Link către comentariu

in primul rand la multi ani inginere, stiu am aflat de la rubrica anunturi, eu ti-am spus de atunci ca daca nu reusim sa ne intalnim eu la brasov nu mai am drum prea curand pe acolo, oricum nici eu nu ieram ultimul cumparator si nici tu ultimul care vinde si in plus nu trebuia sa le tii pentru mine, primul venit primul servit, oricum cand am venit de la brasov am avut parte de o peripetie de mai mare frumusetea cu masina,, citeste in aria vw-bora....... dupa o cursa de vreo 300 km......... si vezi ce am patit cu negreasa mea.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

negresa mea , ar dori un set de huse pentru scaune , care sa fie originale, adica sa sa potrivesca special pentru modelul de masina pe care i-l am, stiti pe cineva care a cumparat asa ceva si de unde anume a facut achizitia, eventual daca nu sunt prea indraznet o poza doua cu ele cum vin pe masina, va multumesc pentru integere.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Mi-a spus un prieten ca in Autovit se gasesc astfel de huse. Evident sunt aftermarket, eu unul n-am auzit de huse originale.

Simpatica masina, sa te bucuri de ea! Felicitari pentru modul in care o ingrijesti!

Mi-ar placea sa vad pe viu rezultatele reconditionarii interiorului, daca ai timp candva, intr-un weekend. As avea si eu nevoie de niste sfaturi.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!