Jump to content

Dupa Lungi Chinuri Cu Dacia , Conduc O Negreasa Frumoasa

florin_gti

Postare recomandată

salutare la toata lumea.dupa cum spune si titlul, dupa multi ani chinuti in masina autohtona pe nume dacia , visul meu s-a implinit , de doua luni sunt posesorul unei frumoase negrese ( vw golf 1.9 tdi, 101 cp PD ) variant.masina am cumparat-o din romania, cum am mai spus de doua luni,eu fiind al doi-lea proprietar in tara, a fost adusa din germania de pertedenta in luna 12. 2005.masina a costat 6800 eur iar in pretul acesta a intrat si un set de cauciucuri de iarna.ce e drept a avut unele probleme pe care tipa m-i lea spus de la inceput, si anume volant de ambreiaj facea un zgomot ,intre timp am remediat prin inlocuirea in totalitate a ambreiajului. in plus ca daune vorbind mai am un stop putin crapat pe spate in partea stanga.in rest masina merge foarte bine, pana acum neavand nici o problema in cei 4400 de km parcursi de la cumparare.ca dotari mentionez:absespclimatronicnavigatie4 geamuri electricefaruri electrice4 airbagurifaruri cu proiectoare incorporatejante aliaj 15 inchmotorizare 1.9 tdi cu di rosu, axr 101 cp pd.pe praguri scrie ceva cu special , nu ma pricep prea bine ce inseamna asta.sper sa purtam discutii placute despre acest tip de masina.multumesc pentru primirea in randul dumneavoastra .acum cateva poze cu frumoasa negreasa.inca doua poze.

post-16436-1194110150_thumb.jpg

post-16436-1194110215_thumb.jpg

post-16436-1194110221_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin_gti

56

• Inginerul

5

• F l o r i n

3

• bgd_b92

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

hehe : :icon_thumright: felicitari pentru negresa ..... mai pune si tu niste poze mai mari ca astea is cam mitittele !si planuri de viitor ceva??? drive safe ! :P

Modificat de Georgik
Link către comentariu

sigur o sa pun

dar ma intai o sa urmeze o sedinta de cosmetizare si dupaceea sedinta foto.

multumesc pentru felicitari.

Link către comentariu

pai nu e prea ieftin pentru ca au mai fost si ceva bani de bagat in ea.

inainte de a cumpara masina am fost cu fosta proprietara la un test la midocar, la acel test s-au depistat anumite probleme si anume:ambreiaj defect, si geam dreapta nefuncional plus anumite nimicuri.

am intrebat mecanicii de la acel service cam cat ar costa toate operatiunile pentru a inlocui defectiunile si asa fosta proprietara a fost de acord sa lase din pret pana la 6800 eur.

Nu ma laud dar si eu am fost un negociator bun.

pana in prezent am schimbat ambreiajul in totalitate( volant, placa de presiune , disc si rulment), toate filtrele, uleiul,si bucsele de la bara stabilizatoare+ un test complet si amanuntit al masinii, total 1000 eur.

daca adaugam la suma ajungem la 7800 eur, avantajul este acela ca le-am schimbat eu ca proprietar vorbind si am bagat numai lucruri de calitate.

maine urmeaza o sedinta de polisare.

revin cu poze de la locul de munca.

Link către comentariu

a inceput operatiunea polisulmateriale necesare : polis nr 1, nr 2, nr3 si ca final ceara.bureti pentru fiecare tip de polisare, confectionati de mine si bormasina cu turatie variabila, in plus izolati chederele si materialele di plastic daca nu vreti sa frecati la nesfarsit dupa polisare.in final multa rabdare si timp.aveti si o poza cu materialele.iata frumusetile

Link către comentariu

Chiar si asa. Este foarte ieftina. Felicitari. Tot nu mi-ai spus cati km are :huh:

Link către comentariu

da scuze am uitat sa mentionez si acest aspect important.iata si istoria km-lor.am uitat sa mentionez inca de la bun inceput ca masina o cunosc si stiu istoria ei inca de cand a intrat in romania.atunci cand fosta proprietara a cumparat-o din germania avea fix 72 000 km, ffffffff dubios(km care eu i-am vazut pe bord cand a venit in rom)acum cand am cumparato eu are ,sau mai bine zis avea in jur de 95 000 km, partea cu km rulati in romania era foarte reala deoarece vedeam masina aproape mereu stiam cat-de- cat cat ruleaza cu ea, si in plus aproape o jumatate de an a stat pe bara masina ptr ca d-na a fost insarcinata si a nascut, totul bun pana aici.cad eu am devenit proprietar, am apelat la prietenii mei de la una din reprezentantele vw din buc si iata ce am aflat:le-am comunicat seria de sasiu si au inceput cautarile, s-a dat de urma masinii si acum vine partea frumoasa, reviziile au decurs normal si la datele scrise pana la data de 12.2005, luna in care a fost cumparata si masina de catre fosta proprietara atunci la ultima revizie masina era inregistrata cu 139.000 km.dupa acesta revizie a mai fost inregistrata inca o data in baza de date chiar la data si ziua cand a fost achizitionata din germania de fosta cu fix 70500km, acesta revizie a fost inregistrata cand sa facut rar pentru plecarea in rom, deci in concluzie si nemtii fac lucruri necurate.dupa verificarea in baza de date tot prietenii mi-au gasit lipit pe usa din stanga un colant care spun ei indica exact ce mi-au gasit in baza de date inainte de a fi vanduta masina.asta e istoricul km-lor.revin cu poze de la polisare si dupa, din pacate nu am reusit s-o mentin foarte mult timp curata pentru ca afara a plouat si a trebuit sa plec cu ea la serviciu

post-16436-1194272304_thumb.jpg

Link către comentariu

iata si poze cu materialul de munca , si dupa polis, din pacate dupa 6 ore de munca afara a plouat si poza dar mai ales stralucirea masinii lasa de dorit.

o sa urmeze noi perspective.

post-16436-1194283140_thumb.jpg

post-16436-1194283153_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc pentru felicitari baieti.

acum urmeza o sedinta de reconditionare a manerelor si alte materiale din plastic din interiorul masinii care au ceva zgarieturi.

materile nesare:dicarbosolv ptr inlaturarea vopselei vechi(vopsea cauciucata),burete de bucatarie cu parte abraziva pentru matuirea obiectelor dupa curatare, si nu in ultimul rand un spray negru mat( se gaseste in metro) pentru vopsire.

urati-mi succes si dupa terminarea operatiunilor revin cu poze si comentarii referitor la activitatea desfasurata.

Link către comentariu

dupa doua zile de munca, se pare ca am reusit si cu acesta etapa, in plus se pare ca frumoasa mea negresa maine va primi si un nou manson pentru schimbatorul de viteze, si in plus va mai primi si o pereche de incaltari noi noute.

Revin cu poze dupa finalizare.Ma pote ajuta cineva din bucuresti cu un detaliu despre locul de unde a-s putea achizitiona un sete de covorase de interior de cauciuc cu prindere in podea, ca cele ale inginerului( sunt facute de firma petex), vreau sai ofer si acest cadou inainte de sarbatori. multumesc!

Link către comentariu

sigur ca se poate, sunt niste bandouri, nu le-am montat eu asa a fost comparata masina, ceva cu inserti gen plasa, din pacate acum ploua afara si nu pot face poze dar cum se opreste un pic ploaia iti satsfac dorinta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pentru WNS uite si poze mai apropiate cu bandourile, i-mi cer scuze pozele nu sunt de caliitate ,le-am facut in garaj pentru ca afara tot continua sa ploua .

in concluzie din punctul meu de vedere sunt o porcarie tipic tiganesc, imediat ce vine caldura am de gand sa le dau jos si sa vopsesc bara pentru ca cine le-a montat pe masina pe langa adezivul cu care se prind le-a mai prins si in chipliguri, o porcarie.

cred ca in curand negresa mea o sa primeasca si setul de covorase pe care si le-a dorit de mult, astept posta de germania si mai mult ca sigur o sa vina si la ea mos craciun.

va urez o zi cat mai calduroasa!

post-16436-1195570864_thumb.jpg

post-16436-1195570869_thumb.jpg

post-16436-1195570876_thumb.jpg

Link către comentariu

da le-am comandat la cineva de aici de pe forum care se ocupa cu aducerea pieselor si accesorii din germania, este tot modelul celor pe care le ai tu , dar un pic mai scumpe, mi-a spus ceva de 120 roni + taxe de curier, vineri vine in tara si primesc raspunsul final, sper sa-mi placa , am incercat si la persona care te-a servit pe tine, mi-a promis ca ma ajuta si a doua zi intreaba la reprezentanta daca mai au si-mi da raspunsul , si au trecut doua saptamani de atunci si raspuns tot nu am primit.

poate reusesc asa, ca mai ales din pricina vremii ,umezeala una alta se face in masina tot-una si mai pui ca actualele presuri care le am se plimba prin toata masina daca nu sunt fixate.

Link către comentariu

Persoana respectiva este si el user pe forum si din cauza meseriei e foarte ocupat. Sa nu crezi ca e o persoana neserioasa. Ti-am spus de la inceput ca e foarte ocupat si s-ar putea sa nu te poata ajuta. Imi pare rau ca nu s-a finalizat. Sa stii ca adi e o persoana de exceptie.

Link către comentariu

da stiu mi-ai mai amintit asta ca este foarte ocupat, nu are rost sa facem o catastrofa din asta, si in plus eu pe toata lumea de pe acest forum i-i consider oameni exceptionali numai prin faptul ca suntem si facem parte toti dintr-un grup cu un bun comun ce ne leaga si anume masinile din gama vw.

in plus nici nu am vreo data intentia de a judeca pe cineva fara sa cunosc personal persona respectiva.astazi s-a mai luminat un pic afara cred cai fac o baita la masina si dupaceea o provoc la o sedinta foto sa postez si eu niste poze ca lumea ca pana acum nu am avut ocazia decat de ploi si timp rau., sa vad cum arata dupa polisul care la-m dat acum 2 sapt.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!