Jump to content

Corrado-ul Meu G60

milo

Postare recomandată

salut!asta e Corrado-ul meu G60...adus in IULIE si...asteapta sa fie INMATRICULAT :-)))sper sa va placa...!!!

an fabricatie:1991

motor(cmc)/kw:1800/130

dotari:kit exterior complet Rieger,interior piele neagra Recaro electric si incalzit,geamuri electrice,trapa electrica,oglinzi electrice si incalzite,eleron electric,evacuare modificata complet in Germania,suspensie sport cu reglaj pe inaltime,jante TSW 16"

audio:MP3 player ALPINE 4x60w,2difuzoare pioneer 2 cai portiere fata,2 difuzoare pioneer 2 cai bord,amplificare GROUND ZERO 550w,

condensator DIETZ de 1farad,subwoofer Alpine GTO 12" cutie MDF.

poate va mirati dar lipseste cu desavarsire AERUL CONDITIONAT,tempomatul...

Practic...aceste modificari au fost aduse de ex proprietarul masinii si nu de mine.....sper ca pana la 1 ianuarie 2008 sa o inmatriculez!

daca vrea cineva sa mai vada ceva poze cu ea nu ezitati sa-mi dati un mail pe: danduciprian@yahoo.com sau tel:0742032812

va multumesc pentru timpul acordat

post-17782-1194046803_thumb.jpg

Modificat de milo
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte tare masina sa o stapanesti sanatos

si sa ai grija de ea macar cum a avut si ex`ul proprietar!

Link către comentariu

Chiar cati bani a costat cu tot cu drum sa aduci bestiuta asta?

Acum ce face sta si doarme prin vreun garaj ceva, sau acoperita de vreo prelata ca vad ca ti-au expirat de mult numerele, ai grija la politie sa nu te alegi cu vreun dosar penal :blink:

Link către comentariu

nota 10 ..

asa un calcul estimativ ... cu tot cu inmatricularea in RO, cat te-a costat masina?

Link către comentariu

pai...ce sa va spun...dupa ce am stat 2 luni noapte de noapte pe mobile.de s-a postat asta...am sunat la proprietar,am rezervat-o si la 1saptamana eram in germania sa o vad(imi mai luasem eu cateva in calcul ptr k nu se stia ce o sa gasesc acolo)oricum cand am plecat spre germania stiam sigur ca o sa maintorc cu un G60 inapoi,hehe!!!eram disperat si nu vroiam deloc sa-mi mai iau masina din tara...in fine!!!

masina a avut 3 proprietari,2proprietari in primii 5 ani apoi proprietarul de la care am luat-o a avuto pana in iulie anul asta cand am cumparat-o eu!

ce imi place foarte mult la ea e ca vopseaua arata de toti banii,toate mufele,colierele,pisicutele,sunt la locul lor...nu vezi pe la motor urme de ulei sau...stiu eu...mizerie!

masina a costat 3000euro,800euro drumul(dus intors) si 200 euro numerele.

dupa ce am venit am circulat pana s-au expirat numerele apoi mi-am luat 1 luna numere provizorii si acumDAAAAAAAAAAAAA...o am in garaj,am gasit eu o "portita" sa o inmatriculez...promit sa va spun dupa ce o voi face...sunt 98% sigur ca o sa o fac pana la sfarsitul anului

oricum...nici nu ma gandesc sa platesc taxa nesortitilor astia care numai de japca sunt buni fiind G60 m-ar costa acum cam 5200 euro,asta doar ptr ca traim in tara asta de...!!!cred ca daca nu era taxa asta imi aduceam 100% 2.9l VR6-parerea mea ca e cea mai buna motorizare de pe Corrado(transmisie lant...si...multe altele)

merci ptr comenturi!daca va mai intereseaza ceva dati un REPLY sau mail me pe: danduciprian@yahoo.com

salut

Ciprian

Modificat de milo
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Era o vreme cand si eu am fost "nebun" dupa Corrado :P

Vezi ca se poate face din nou recarosari. Eu am facut pentru Mercedes 190 ( 2,5l diesel ).Iesi cu muuult sub taza de prima inmatriculare :)

Modificat de bebeko
Link către comentariu

da,da,am luat si asta in calcul sa stii...merci oricum...sper sa fie bine pana la urma...ei na,ma dau peste cap pana la urma hehehe!!!inebunesc de cate ori ma duc la garaj si o vad,are mutra aia de suparata,cand plec parca spune"si eu...iar raman aici???"merci pentru sfat...deocamdata am un pont mai bun...iti pot spune doar daca ma suni,nu pot posta!pa,pa!apropo...cam cat m-ar costa in afara de actele necesare o recarosare???.....ma refer la taxe,umblatura,service...pana in momentul inmatriculariimerci

Link către comentariu

Singura taxa suplimentara fata de o inmatriculare obisnuita, este cea de recarosare la RAR, care nu e foarte mare ( ~ 200 ron ).

Link către comentariu

am gasit un Corrado G60 in apropierea orasului dar are motorul schimbat(motorina)...iti dai seama cam ce a facut omul????hehehe

am inteles ca masina mea ca sa o pot recarosa ar trebui sa aibe anul egal sau mai mic cu a celeilalte,asa e?am inteles ca nu poate fi mai mare de ani,int?

aha...ma gandeam ca o sa coste mai scum...sincer,nici nu credeam ca se mai pot face recarosari...evident ca o sa iau si varianta asta in calcul...merci!

masina aia o iau ieftin,e jale cu ea,cad tablele de pe ea,tre sa-i pun motorul original ptr a face trb asta,nu?il are in garaj dar l-a dat jos si l-a inlocuit,int?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!