Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Majoritatea calculatoarelor stock nu suporta oglinzi cu pliere. Asa ca, pentru acest retrofit, trebuie si calculatoarele de usa aferente, nu merge doar cu oglinzile.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Pentru folding si puddle lights trebuie sa aveti in felul urmatorii pini:

-pinul 10 este pentru Puddle lights

-pinii 14-15 sunt pentru folding.

Daca aveti pinii respectivi stiti ce va suporta calculatorul.

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa fac rost de interior de Sportline, numai ca interiorul provine de pe un Passat de Anglia si scanul de la sofer cel cu reglaj electric va veni pe partea pasagerului.

Acum vin cu urmatoarea intrebare:

1. Pot sa trag fire de la scaunul de la sofer (unde am scaun reglabil electric) la cel din stanga la pasager ca sa mearga si acolo comenzile electrice de la scaun?

2. Aveti idee daca scheletul metalic de la un scaun de Comfortline este la fel cu cel de la Sportline? Banuiesc ca scheletul este la fel, doar ce difera intre ele buretele si tapiteria, nu?

Intreb deoarece vreau sa scot scheletul de Comfortline si sa pun buretele si tapiteria pe el ca sa am in continuare scaun reglabil electric.

Modificat de STOE
Link către comentariu

da, tragi alimentare si merge.

.... ce rau imi pare ca nu am facut poze cand le-am desfacut..... la modelul anterior, sigur difera. Am desfacut de b6 dar nu imi aduc aminte daca sunt diferente intre ele.....

Link către comentariu

1. Deci cu alimentarea merge - este ca si rezolvata - mersi Florin  :icon_thumleft:

2. Ramane de vazut daca o sa mearga "transformarea" cu scaunul de CL sa mut scheletul pe cel de SL...

Florin, la ce anume te referi cand ai zis "la model anterior, sigur difera." ? Te referi la modeul de Passat B5.5 sau ...?

Modificat de STOE
Link către comentariu

multumesc.......... a mea este 605D si o voi monta si eu tot sub aripa......numai sa ajunga.

mi-a ajuns sirena si este 605D .....mi-am pregatit "instalatia" ca din fabrica si urmeaza sa fac montajul....sper ca in acest weekend.

.........voi reveni cu feedback.

dupa ce am reusit sa montez totul si sa-l fac functional, astazi am sesizat ca nu mai face "bip bip".

la scanare, am urmatoarea eroare:

Address 46: Central Conv.       Labels: 3C0-959-433-46.clb

Control Module Part Number: 3C0 959 433 AR    HW: 3C0 959 433 AR

Component and/or Version:    KSG PQ46 ELV 043 0612

Software Coding: 1891020051034E7630021F1F70C8CF0A707C01

Work Shop Code: WSC 05100 995 72243

Additional Info:               Sounder No Answer                          NGS n.mounted        

Additional Info:                  IRUE n.mounted        

VCID: 7AF0F0B60A854FCC

Fault Codes have been Erased

1 Fault Found

01134 - Alarm Horn (H12)

004 - No Signal/Communication

Freeze Frame

Fault Status: 01100100

Fault Priority: 4

Fault Frequency: 1

Reset counter: 209

Mileage: 191495 km

Time Indication: 0

Date: 2115.14.24

Time: 17:34:23

ce poate sa fie ?

Link către comentariu

Fire sau goarna defecta. Sau lipsa alimentare la goarna.

Link către comentariu

din punctul meu de vedere, firele nu au cum sa aibe probleme.... siguranta este ok....cel mai probabil este goarna, dar sa cada asa deodata ?

Link către comentariu

Dragi colegi, asa ceva putem gasi in romania (eventual si pentru sedan) ? 8-> arata supeeeeerb...am vazut in u.s cu 500 de dolo @-), mi se pare foarte scump dar arata de milioane.post-112116-0-44002600-1374760802_thumb.post-112116-0-92263200-1374760809_thumb.

l.e am gasit pe un site de profil din ro...350 euro, dar...astea se potrivesc doar la variant?

Modificat de postedan
Link către comentariu

din punctul meu de vedere, firele nu au cum sa aibe probleme.... siguranta este ok....cel mai probabil este goarna, dar sa cada asa deodata ?

cum as putea verifica goarna fara sa desfac iarasi totul ?

Link către comentariu

Doar pe alta masina.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

mi-era teama de raspunsul asta.........

Link către comentariu

Dragi colegi, asa ceva putem gasi in romania (eventual si pentru sedan) ? 8-> arata supeeeeerb...am vazut in u.s cu 500 de dolo @-), mi se pare foarte scump dar arata de milioane.attachicon.gifpassat 3c tail lights.JPGattachicon.gifpassat 3c tail lights 2.JPG

l.e am gasit pe un site de profil din ro...350 euro, dar...astea se potrivesc doar la variant?

Numai pentru S.W. se gasesc,berlina iti recomand sa activezi si cele doua bucati de far dupa usa de la portbagaj acele "double donuts",defapt este singura alternativa!!!! 

Link către comentariu

Imi placeau astea la nebunie, ca stopurile sunt cam singura chestie care ma enerveaza la look ul passatului 3c, imi plac mult mai mult la noul model. Dar stiti ceva de becuri de pozitie cu leduri? adica... e bec normal doar ca i facut din 8 leduri? de ala as putea gasi?

Link către comentariu

becurile trebuie sa fie asa zise... CAN BUS... cauta in aria Vanzari - avem colegi care comercializeaza asa ceva

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa fac rost de interior de Sportline, numai ca interiorul provine de pe un Passat de Anglia si scanul de la sofer cel cu reglaj electric va veni pe partea pasagerului.

Acum vin cu urmatoarea intrebare:

1. Pot sa trag fire de la scaunul de la sofer (unde am scaun reglabil electric) la cel din stanga la pasager ca sa mearga si acolo comenzile electrice de la scaun?

2. Aveti idee daca scheletul metalic de la un scaun de Comfortline este la fel cu cel de la Sportline? Banuiesc ca scheletul este la fel, doar ce difera intre ele buretele si tapiteria, nu?

Intreb deoarece vreau sa scot scheletul de Comfortline si sa pun buretele si tapiteria pe el ca sa am in continuare scaun reglabil electric.

da, tragi alimentare si merge.

.... ce rau imi pare ca nu am facut poze cand le-am desfacut..... la modelul anterior, sigur difera. Am desfacut de b6 dar nu imi aduc aminte daca sunt diferente intre ele.....

Florin - am vorbit cu tipul de la care am cumparat interiorul de Sportline si l-am rugat sa imi trimita si cablurile de alimentare. Baiatul zicea ca mufele sunt "mama" si "tata" si ca imi trebuie tot cablajul.  Ai idee daca este plug & play sau mai trebuie sa fac si alte modificari la instalatia electrica?

Link către comentariu

cum as putea verifica goarna fara sa desfac iarasi totul ?

Doar pe alta masina.

cum nu am sanse sa verific sirena pe alta masina ............ am comandat alta, care e cu terminatie C.

Daca nu e sirena de vina...... o voi adauga in lista pieselor de vanzare.

Link către comentariu

O intrebare am si eu, daca am alarma din fabrica cu sirena, dar fara senzori de interior, pot sa ii pun acesti senzori acum si sa ii activez in setarile alarmei ?

Link către comentariu

cred ca nu e greu sa montezi oglinda ...e mai complicat cu senzorul de ploaie care se pare ca necesita computer bord 

Link către comentariu

Codrut: ce legatura are radpunsul tau cu intrebarea de mai sus ?

Oricum, rls nu are legatura cu comp de bord.

Se pot monta senzori de interior si activa cu vcds.

Link către comentariu

Dragi colegi, asa ceva putem gasi in romania (eventual si pentru sedan) ? 8-> arata supeeeeerb...am vazut in u.s cu 500 de dolo @-), mi se pare foarte scump dar arata de milioane.attachicon.gifpassat 3c tail lights.JPGattachicon.gifpassat 3c tail lights 2.JPG

Numai pentru S.W. se gasesc,berlina iti recomand sa activezi si cele doua bucati de far dupa usa de la portbagaj acele "double donuts",defapt este singura alternativa!!!! 

Salut. Sa inteleg ca la berlina pot activa cele doua faruri (gogosi) rosii de pe haion? Ai idee cum se poate face acest lucru? Multumesc.

Link către comentariu

E o comanda vagcom pusa pe la inceputul topicului daca nu ma insel :)

Link către comentariu

Cautam solutia si apoi un coleg cu vag sa facem modificarea. Multumesc.

Link către comentariu

Se poate activa cu vag-com-ul donuts, dupa ce pui ceva LEDe in farurile din haion.

La o "uitare" mai atenta, o sa observi ca acolo este loc de led, dar led-ul lipseste.

Dar este iulian din bucuresti care rezolva si treaba aia!

Link către comentariu

Care este userul lui Iulian?...

In urma modificarii ar arata in genul Cc-ului? :icon_confused:

Modificat de jordi
Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!