Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Am gasit pe ebay la pretul de 400 lire dar mai caut pe la dezmemrari.vreau ceva original.rns 510 sunt in negocieri cu 2 persoane.posibil sa iau de la al 3 lea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cum as putea sa modific functia de "coming home", in sensu de a se aprinde ca la audi, farurile de ceata?? se pot face modificarile astea??

Modificat de ertypolys
Link către comentariu

LA anul tau de fabricatie nu se poate.

Link către comentariu

ertypolys

Din ce stiu eu nu se poate activa asa ceva la nici un model de B6.

Dar daca Al Bundy stie ceva il rog sa posteze ce trebuie facut in aceste sens.

Eu stiu ca mai trebuie un modul care il au cei de la Audi in plus fata de Vw dar nu stiu ce cod are.

O seara buna.

Link către comentariu

Am spus ca nu se poate. la audi, centrala electrica lucreaza altfel, nu exista un alt modul separat.

Link către comentariu

mersi mult baieti, pot sa-mi iau gandu atunci...

Link către comentariu

salut,

cablul cu codul asta, 1k0 971 584 C, este pentru volan cu comenzi? si merge si pt tempomat?

eu am montat volanul in week-end-ul trecut, si caut cablu pt el, cu un singur igniter, masina fiind din sept 2008.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare colegii ... as vrea si eu sa fac urmatoare modificare: schimbat panou climatic modelul vechi cu modelul din 2010 pana in prezent insa inainte de a face comanda pt climaticul modelul nou vin si eu cu o intrebare... nu stiu cat de compatibila ar fi si sustin asta prin a pune 2 poze in care incercuiesc singurul lucru care mi se pare ca nu este compatibil intre ele si anume faptul ca la vechiul model reglarea pe unde sa intre aerul nu avea mufa ci un fel de cablu arcuit care se intepenea sa zicem in spatele butonului de reglare pe unde sa intre aerul iar la noul model este numai o mufa si atat:-( astept si parerile voaste ... multumesc anticipat.

nu am reusit sa pun si pozele:-( daca ma poate ajuta cineva cu mare placere le pun , sper sa va fii dat seama despre ce vorbesc .

Link către comentariu

Din cate stiu eu, directionarea aerului, nu ai cum sa o pacalesti, daca e ca la G5 - cu panou de climatic de G6. La g5 e manual - pe cablu, la G5 e ca la climatronic - cu servomotoare.

Trebuie studiata posibilitatea atasarii motoraselor pe housing-ul vostru, sa fie ca la modelul 2010. Daca housing-ul nu difera, merge facuta modificarea.

Link către comentariu

exact despre asta vorbesc si eu ... si uite ca am reusit sa pun si 2 poze ca sa vedeti despre ce e vorba ...

post-102895-0-03634100-1328086622_thumb.

post-102895-0-81688100-1328086629_thumb.

Link către comentariu

Stiu, ca am pe cineva cu un G5 care are asa....si cablul ascuns pe sub bord. Ideea e sa ii facem cablajul si sa ii punem motorasele, ca la 2010.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

si pt a face aceasta modificare probabil ca trebuie demontate multe nu ? cum ar fi plansa bord etc ? si la ce costuri s-ar ajunge ?

Link către comentariu

Trebuie sa ne uitam sa vedem. Nu am facut modificarea asta, pana acum. Am pus doar la Passat B5 - climatronic, in loc de AC - e ceva de munca si ceva investitie.

Se poate ca la tine, sa nu trebuiasca asa multe componente - sigur o sa trebuiasca cablaj - confectionat - si servomotoare - vedem de cate e vb. Posibil ca housing-ul climei sa fie aceelasi.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

daca o sa fir modificare apropriate de cele pentru a monta climatronic iti dai seama ca o sa pun climatronic si nu climatic... dar asta depinde foarte mult de bugetul disponibil si de costurile care trebuie facute pt aceasta modificare...daca afli ceva mai mult ...

Link către comentariu

Dupa ce am luat masina mi-am pus la pozitie si lampile de iluminat numar leduri fara eroare bec ars.Pozitie led 5 smd, iluminare numar 3 smd alb pur. Unde pot sa pun leduri obisnuite, fara circuit anulare eroare bec ars? Ma intereseaza peste tot in masina unde exista becuri: usi, portbagaj, iluminat picioare, plafoniere, torpedo. Multumesc

Link către comentariu

In masina poti folosi leduri fara can-bus. Eu asa am.

Link către comentariu

Salut am un Pasat din 2006 Sportline variant 2.0 FSI stie cineva cum se dau trimurile din bord jos, a-si vrea sa le schimb pe cele originale cu unele din aluminiu si totodata unitatea audio care cred ca este RCD 300 cu RNS 500 care are navigatie. Se pot schimba direct, se potrivesc cablurile?

Multumesc anticipat.

post-69883-0-07289300-1328179653_thumb.j

post-69883-0-23378700-1328179936_thumb.j

Modificat de alexfin
Link către comentariu

Toate trimurile au doar clipsuri, se incepe dintr-o partea a bordului si se continua pana in capat! Poti folosi o surubelnita cu cap drept pe care il infasori cu putina banda izolatoare pentru a nu zgaria trimurile!

Unitatile audio sunt plug and play insa pentru cea noua o sa ai nevoie de codul de securitate!

PS - mare grija daca vrei sa scoti acum trimurile, din cauza frigului plasticul este foarte casant!

Link către comentariu

Aia e o navigatie originala VW?!

Link către comentariu

Aia e o navigatie originala VW?!

Amandoua sunt originale VW - Blaupunkt

Toate trimurile au doar clipsuri, se incepe dintr-o partea a bordului si se continua pana in capat! Poti folosi o surubelnita cu cap drept pe care il infasori cu putina banda izolatoare pentru a nu zgaria trimurile!

Unitatile audio sunt plug and play insa pentru cea noua o sa ai nevoie de codul de securitate!

PS - mare grija daca vrei sa scoti acum trimurile, din cauza frigului plasticul este foarte casant!

Mersi, codul de securitate este cel care este scris in manualul de utilizare al aparatului audio?!

Link către comentariu

La navigatie ma referisem, RNS-ul. Eu stiam doar de RNS510 ca fiind originala pt passat. Nu stiam ca Vw a pus pe passat si RNS500!!

Probabil ai dreptate, nu te contrazic.

Daca ai manualul de la noul aparat si e codul inscris pe el.. inseamna ca ala e. Altfel va trebui sa mergi la un dealer Vw, se conecteaza masina online cu fabrica si iti vor furniza codul de securitate pt head unit-ul cu respectiva serie (in cazul in care nu a fost declarata furata de catre cineva... tocmai asta dorindu-se a se evita prin acest lucru).

Operatia costa aprox 80 lei.

Se pot schimba direct, se potrivesc cablurile?

Daca mufele de antena sunt identice (cel mai probabil) cu cele de la RNS510, e f posibil sa nu ti se potriveasca cablurile de la cele doua antene.. ti-o spun din experienta. Practic nu incap amandoua decat daca la una din ele ii scot "invelisul" de plastic de la mufa. Dar oricum nu ai nevoie decat de antena de FM... pe aia de AM poti nici sa nu o mai pui.

Inca un amanunt: antena de GPS sa o pui neaparat in plan orizontal, sub bord (demontand torpedo) si cat mai sus, mai aproape de parbriz, lipida cu banda dubluadeziva. Vezi ca ai un loc destul de bun deaspura conductei de climatizare din plastic, care merge in partea dreapta in bord.

Altfel vei avea bug-uri destul de mari de pozitionare prin satelit.

Modificat de meghitz
Link către comentariu

Eu n-am mai auzit pana acum de antena AM si FM. Alea cred ca sunt mufele de la antenele diversity

Link către comentariu

Asa mi-a spus vanzatorul de unde am luat RNS-ul meu 510 cand am incercat sa il instalez si am vazut ca am doi conectori acolo.. si nu imi intrau ambele mufe care veneau la vechiul RCD 300. Si eu m-am mirat...!!

Modificat de meghitz
Link către comentariu

La navigatie ma referisem, RNS-ul. Eu stiam doar de RNS510 ca fiind originala pt passat. Nu stiam ca Vw a pus pe passat si RNS500!!

Probabil ai dreptate, nu te contrazic.

Daca ai manualul de la noul aparat si e codul inscris pe el.. inseamna ca ala e. Altfel va trebui sa mergi la un dealer Vw, se conecteaza masina online cu fabrica si iti vor furniza codul de securitate pt head unit-ul cu respectiva serie (in cazul in care nu a fost declarata furata de catre cineva... tocmai asta dorindu-se a se evita prin acest lucru).

Operatia costa aprox 80 lei.

Se pot schimba direct, se potrivesc cablurile?

Daca mufele de antena sunt identice (cel mai probabil) cu cele de la RNS510, e f posibil sa nu ti se potriveasca cablurile de la cele doua antene.. ti-o spun din experienta. Practic nu incap amandoua decat daca la una din ele ii scot "invelisul" de plastic de la mufa. Dar oricum nu ai nevoie decat de antena de FM... pe aia de AM poti nici sa nu o mai pui.

Inca un amanunt: antena de GPS sa o pui neaparat in plan orizontal, sub bord (demontand torpedo) si cat mai sus, mai aproape de parbriz, lipida cu banda dubluadeziva. Vezi ca ai un loc destul de bun deaspura conductei de climatizare din plastic, care merge in partea dreapta in bord.

Altfel vei avea bug-uri destul de mari de pozitionare prin satelit.

Multumesc mult pt informatii, din ceea ce am mai citit pe internet vw a pus pe modelul B6 doua feluri de sisteme audio RCD 300 si RNS 500 (nav) 05.2005-2009 dupa 2009 cand a facut un facelift interior au sch si sistemele audio cu RND 310 si RNS 510 care se gasesc si pe modelul nou de Passat B7 care este de fapt B6 1/2 :-)

Modificat de alexfin
Link către comentariu

Trim-urile se scot din partea dreapta spre stanga. Vezi ca primul trim are un surub de siguranta la care ai acces doar de jos in sus prin torpedo. Daca nu ai un torx mic e posibil sa dai tot torpedoul afara. Daca fortezi vei rupe urechea de pe trim. Restul ies fara probleme.

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!