Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Nu face figuri, stai linistit..... oricum, cauta pe unde vrei, firul gri - la butoane, este firul de iluminare

Reostat...la lumini...[emoji8]

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu se poate!

Intervale sunt corelate:

1. 15.000 km sau 1 an

2. 30.000 km sau 2 ani (numit si long life)

In ambele cazuri care intervine primul.

Te sfatuiesc sa nu modifici, maxim il resetezi mai des. Dureaza 4 minute pe vag-com.

Drive safe!

Sal.,

Ba se poate :

Explicatia in postul 3635 de aici :

http://vwforum.ro/topic/59687-proceduri-vag-com/page-182#entry2392113

O zi buna .

Link către comentariu

daca vrei sa iti arate informati pe maxidot trebuie sa bifezi navigatie din can,bafta

Modificat de geoland87
Link către comentariu

corect - in afara de ce ti-am zis mai sus si care ai rezolvat.

Link către comentariu

vrea sa schimb instrument cluster alb sau chiar premium(depinde ce gasesc)

eu am volan cu comenzi 8 butoane când schimb the instrument cluster  il  recunoase,adica pot umbla in meniul de confort din butoane? stiu ca dupa 2009 sau trecut la 12 butoane

off topic_Florin când ai timp raspunde-mi la mesaj,iti multumesc

Link către comentariu

mihai ploiesti

eu am instrument clusterul premium(highline) modificat post-125501-0-39787600-1404415024_thumb.ppost-125501-0-32593800-1404415044_thumb.post-125501-0-71649100-1404415071_thumb.

Link către comentariu

De acesta vorbeam eu ,nu de maxidot model 2005-2008post-114028-14044164256566_thumb.jpg

Link către comentariu

La clusterul vechi mi se par foarte utile cele 2 ecrane suplimentare (data/ora si odometrul). La clusterul nou se mai afiseaza data?

Link către comentariu

sunt nou pe forum si as vrea sa stiu daca se poate monta un RNS 510 in locul unui RCD 300 si ce modificari trebuie facute, eu am un passat din 2007, va multumesc !

Link către comentariu

ai incercat sa cauti macar aceste informatii ? ....s-au tot discutat pe acest forum si nu cred ca e necesar sa reluam inca odata.

si ca sa-ti raspund....da, se poate...cu conditia sa schimbi CAN-ul cu unul de generatie mai noua, pentru ca altfel iti va descarca bateria.

Link către comentariu

Mda, sau daca ai ghinion ca mine, incerci 3 CAN-uri noi diferite (E, N, Q) si toate iti descarca bateria...

Link către comentariu

Ce spune-ti sa mut butonul se avarie jos ?post-114028-14050954404384_thumb.jpgpost-114028-14050954488866_thumb.jpgpost-114028-14050954590493_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai nu prea se potrivesc ornamentele de B7 pe B6 .

Sau tu vrei sa pui doar rama din jurul HU-tului si cea de la CLIMATRONIC ?

Link către comentariu

mai putin cele de pe usi si de la schimbatorul de viteze. Mai departe, cu traforatul aferent.... se poate face retrofit-ul.

Link către comentariu

Buna ziua,

Stie cineva unde pot gasi lamele sau insertiile din grila r-line ? (cele din poza). Am cautat si pe e-bay si nu gasesc... Sunt dintr-un crom mat, nu aluminiu iar lamelele din grila "Highline" nu potrivesc" .. Va multumesc.

post-112717-0-89567800-1405332762_thumb.

Link către comentariu

Vream sa le cumpăr mai mult pentru instrument cluster,m-am informat si am aflat ca cele de b7 nu se potrivesc pe b6

Link către comentariu

Buna ziua,

Stie cineva unde pot gasi lamele sau insertiile din grila r-line ? (cele din poza). Am cautat si pe e-bay si nu gasesc... Sunt dintr-un crom mat, nu aluminiu iar lamelele din grila "Highline" nu potrivesc" .. Va multumesc.

Nu gasesti alea separat .

Doar o alta grila cu totul .

Sau una de pe ebay care sa aibe ceva defect si sa poti scoate de pe ea ceea ce arati tu .

Link către comentariu

grila completa...... si destul de scumpa.... din pacate.

Link către comentariu

Aia de Jetta nu potriveste?

Link către comentariu

Avea un baiat pe okazii, acum ceva vreme. Am vrut sa iau eu, voia 100 lei, dar m-am hotarat mai greu, avand in cap sa pun unele de la o grila de b5.5. Sunt de Jetta si se potrivesc si pePassat. Cauta o grila de jetta si le dezlipesti sau incearca pe cod de JETTA. Sigur. m-am  invartit eu pe langa ele....

Ps am vazut un passat cu asa ceva si arata bestial, am crezut ca este Jetta.

Modificat de jordi
Link către comentariu

La strazile din Ploiesti o sa stai cu ea numai in service..

Link către comentariu

Buna seara.

Am o dilema. Cum pot sa inalt garda de la sol a masinii ?

Dupa seria de caroserie in reprezentanta mi s-a spus ca am arcuri sport de fabrica si pe fata si pe spate pe masina passat b6 variant high line.

Arcurile pe spate sunt rosii. Masina nu are tinuta altor masini identice adica mai ridicata de spate ci din contra e ochiometric mai joasa pe spate si mai joasa per ansamblu.

Ce pot face ?

Link către comentariu

Facem schimb de suspensie? :)) Eu nu o am sport :D

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!