Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Atunci mergi in alta parte!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

No, asta era o discutie care isi avea mai bine locul, in topicul cu masina ta, Daniel.....

sa aveti o zi buna !

Link către comentariu

Vreau sa imi vopsesc pragurile, buza din fata, aia din spate, ca si cum e Passatul din poze vopsit, in culoarea masinii.

Am fost la un vopsitor, a spus ca imi poate face dar nu tine mai mult de un an, cica se decojeste, insa mai multi am vazut ca au facut asa, si am vorbit cu ei si cica i-au tinut 4-5 ani.

Ce sa cred? Sa le fac sau nu..?

Sal.,

Cunosti persoana care detine acel Passat ?

sau ai luat pozele de pe net ?

La mine in Galati este un astfel de Passat doar ca este albastru indigo iar proprietarul mi-a zis ca masina este Passat INDIVIDUAL si ca asa a venit cu prelungirile vopsite din fabrica la nunta caroseriei .

Vopseaua de pe prelungiri la Passat-ul din oras de la mine este neteda cum este pe celelalte elemente din plastic si nu cu zgrumturi cum ar arata la tine daca vopsesti prelungirile actuale ale tale .

Masina costand la data cumpararii 50000 Euro full option .

O zi buna .

Intreaba proprietarul daca al cunosti .

Link către comentariu

Daca vrei sa vorbește cu el intra pe Facebook Passat b6

Link către comentariu

Da il cunosc, masina nu este Individual, este un B6 2006 2.0 FSI, cu cateva dotari, si modificari frumoase.

Link către comentariu

Da asa este .

Azi am vazut Passat-ul de care am zis eu si el la prelungirea din spate o are vopsita TOATA (inclusiv difuzerul) .

Nu cum este asta gri cu diffuzerul negru .

Link către comentariu

Asa e mai frumoasa, si eu tot asa vreau sa o fac, ca cea din poza :)

Doar sa gasesc alt vopsitor care imi face, ca l-am intrebat pe unu' si o spus ca nu imi face ca o sa cada jos vopseaua..

Link către comentariu

Misto rau; deja am si eu filme-n cap sa le vopsesc :P

Link către comentariu

Mie imi zici, abia astept sa le fac. :)

Doar sa gasesc pe cineva mai priceput..

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Se face dar trebuie sa cauti un pregatitor SUPERPROFI .

Adica unul care sa stie sa faca sa-ti dispara acei zgrumturi din spritz kit (sau ce o fi ala care se da inainte de vopsire) .

Bine nu sunt sigur ca asa se face ca nu sunt vopsitor .

Link către comentariu

Marius Dumitrache
Salut,

Am masina din semnatura, si vreau sa inlocuiesc panoul climatronic cu care a venit (cod 3C0 907 044 BB) cu unul de la Passat B7 (2013 >>) sau Passat CC (2013 >>).

Modulul actual e un pic "ciudat" caci are tasta ECON si tasta DUAL (din ce am gasit in ELSA varianta asta nu exista, ori cu tasta DUAL si AC ori ECON si fara DUAL), si nu are senzor de calitatea aerului (am incalzire in scaune si parbrizul este fara incalzire).

CAN Gateway-ul este cel cu terminatie C (din 2007 nu am modificat nimic la ea, e asa cum a venit din fabrica - in afara de injectoare :D).

Acum nelamuririle mele cu privire la acesta modificare:

1. Am gasit urmatoarele doua coduri pentru climatronicul nou: 561 907 044 (M, R, AF) de la Passat B7 (2013 >>) si 35D 907 044 A de la  Passat (CC 2013 >>). Pe care sa il aleg (din poze nu par diferente intre ele) ?

2. Ambele au modul de recirculare cu senzor de calitatea aerului. Pe masina mea se poate instala acest senzor ? (daca da ce presupune acest lucru, evantual un link cu un ghid DIY ar fi de ajutor).

3. Banuiesc ca trebuie schimbat modulul CAN Gateway - ce modul imi recomandati (am inteles ca ultimul este cel cu terminatie Q)?

4. Sunt un pic nedumerit de acest produs (sper ca este oke sa dau link) http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/air-conditioning-2/oem-35d907044a-vw-passat-b7-golf/ - ei spun ca este pentru Passat, dar codul este de CC. E oke sa il cumpar? si a doua intrebare - stiti cumva daca este produs OEM (ei asa zic), caci pretul imi pare foarte mic in comparatie cu ce am gasit pe ebay pentru produse SH?

5. Am vazut ca Florin si-a facut aceasta modificare (modulul lui e putin diferit de ce vreu eu, el are si comenzi pentru pasagerii din spate - pozele de la postul #2480). Imi poti spune de unde ai luat trimul fara gaura pentru senzorul de airbag pasager ? (nu m-ar deranja nici dublarea lui dar e mai frumos fara).

Multumesc.

Modificat de Marius Dumitrache
Link către comentariu

1. Ai avea nevoie de varianta fara rear 3AD907044G

2. Se poate monta si senzorul de calitate

3. Nu obligatoriu insa da, q este ultima versiune

4. De passat b6,7 sau cc - sunt aceleasi produse, avand in mare aceeasi plansa de bord si nici nu exista produse after market pt aceste repere

5. Acea grila se gaseste doar pe o anumita piata in varianta 20V, nu se va putea comanda dintr-o reprezentanta si atentie pentru ca nuanta brush alu 20V nu este dispo pentru trimul corespunzator noului panou.

Link către comentariu

Marius Dumitrache

Multumesc pentru raspunsuri Dany.

Dar asa cum se intimpla de obicei, un raspuns naste inca o intrebare  :D (sper sa nu deranjez).

1. Inteleg ca momentan pot pastra CAN Gateway-ul meu impreuna cu noul panou climatronic (cel recomandat de tine). Corect?

2. Banuiesc ca grila brushed aluminium pentru mine vine cu gaura pentru senzorul airbag pasager, fara lampa respectiva. In raspuns spui sa fiu atent la acest reper ca nuanta lui nu este disponibila pentru trimul corespunzator noului panou - eu am trimurile bordului din aluminiu, se potriveste la nuanta cu ce am eu (ETKA spune ca am 3C0 063 099 cu doua variante 45T - titan/argintiu si 46U argintiu metalic/negru, bauiesc ca la mine e cea cu 45U caci trimurile sunt metalice, nu vopsite)?

3. Am gasit o masca cu codul 3AD 863 082 A - este oke aceasta (ma refer si la culoare) ? Si tot la ea - nu vreau sa schimb unitatea RCD, acea scobitura in marginea de sus este vizibila de sub masca RCD-ului ? (exista masca pentru panoul dorit de mine fara acea scobitura ?)

4. E mai mult o remarca, codul dat de tine este pentru Magotan (Passat-ul din Asia) - asa spune ETKA - si l-am gasit intr-un post pe vwvortex cu privire la un VW Golf - acolo ziceau ca panourile cu 3AD sunt ceva special pentru Austria (posibil sa nu fi inteles eu bine ca era in germana). Exista diferente sa spun fundamentale intre produsul indicat de tine si cele indicate de mine sau doar piata pe care se comercializeaza ? (am inteles ca nu se fac AM, ceea ce ma linisteste :D)

5. Modificarea nu presupune decat inversarea celor 3 pini (este un post in acest topic cu descrierea modificarii, nu stiu acum exact care este acesta, dar il gasesc eu), sau trebuie codat si cu VAG-COM ? (am gasit pe net si unele proceduri cu combinatii de taste a climatronicului sti ceva de asa ceva?) 

Multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu

1. se poate pastra si can-ul vechi, dar nu vei avea afisare pe unitatea radio (daca ai RCD, RNS - 310, 315, 510)

2-3. 3AD 863 082 A este brused aluminium... daca asa le ai si tu, este buna.

4. Da, sunt de pe VW-urile fabricate in China - gasesti si de Europa.... dar preturile o sa fie cel putin triple.....

5. Procedura, montaj, adaptare, etc.... avem topic dedicat acestui lucru, in aria B6 - de acolo te documentezi si o sa il rezolvi.

Link către comentariu

Marius, nu e nimic ciudat la climatronicul tau. Exista si cu Econ si Dual. Si eu am aceeasi versiune.

Link către comentariu

m-am gandit sa pun alarma pe masina,ce coduri imi trebuie?multumesc

Link către comentariu

cumpara goarna si mufa de la dezmembrari. .... de B6, Golf 5, etc...

Link către comentariu

Codul 1K0 951 605C este ok? Este plin netul pret între 30-40€

Link către comentariu

Salut, mi-am cumparat o navigatie rns510, am bord premium dar nu imi afiseaza datele de navigatie pe ecranul dintre ceasuri. Stie cineva ce ar trebui sa-i fac?

Link către comentariu

sa bifezi comunicatia prin protocol BAP, dupa care resetezi RNS-ul.

ti-am atasat poza, ca sa stii ce ai de facut

post-30007-0-12954300-1403603875_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Sal.,

Florine .

As vrea sa te intreb o chestie legata de intervalul de service .

Zilele urmatoare va trebui sa fac schimbul anual al uleiului .

SI cum eu nu fac nici macar 10000 Km pe an as vrea sa modific interval-ul de service in fel-ul urmator :

Acum am 15000 Km si un an de zile (depinde care intervine prima) .

Si vreau ca service-ul pentru schimbul de ulei sa fie facut doar la 10000 Km fara acel an calendaristic .

Ai idee ce codare sa fac pe IC (sau pe ce modul) ca sa ma avertizeze pe viitor doar din 10000 in 10000 Km ?

Multumesc .

Astept raspuns .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Nu se poate!

Intervale sunt corelate:

1. 15.000 km sau 1 an

2. 30.000 km sau 2 ani (numit si long life)

In ambele cazuri care intervine primul.

Te sfatuiesc sa nu modifici, maxim il resetezi mai des. Dureaza 4 minute pe vag-com.

Drive safe!

Link către comentariu

Din cate imu aduc aminte la mine l-am modificat. E trecut pe flexibil si in loc de 150 la 100 unitati.

Link către comentariu

Sal.,

Pronet

Si mai stii procedura cu VCDS ?

Apare si varianta cu perioada de timp ?

sau doar cea cu Km .

Multumesc,

O seara buna .

Link către comentariu

Nu merge fara anul/anii calendaristici. Trebuue setata o valoare. Nu poate ramane blank.

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!