Jump to content

Golf 2 1.6d

mihuz

Postare recomandată

Salutare VWForum !Masina ce am s-o prezint este un VW Golf mk2, fabricata in 1989 si pusa in miscare de un motor 1.6D (JP). Dupa Golf2 GTI (PL) si Golf2 1.3i (NZ) si dupa multe alte masini avute in proprietate pana acum, pot sa spun ca imi lipseste un pic ceva din ce mi-a oferit PL-ul, in rest, poate prima oara de cand am permis, ma pot declara multumit 100% cu aceasta masina. La origine, masina a avut motor 1.6 benzina, transformarile fiind facute "ca la carte" de fostul proprietar, ajutat de profesia pe care o are (inginer) si de posibilitatile care i-au stat la indemana - oferite de locul de munca (RAR). Ii multumesc inca o data pe aceasta cale si promit ca masina va ramane in aceeasi stare exceptionala in care am cumparat-o de la dansul. In cele 5 luni de cand se afla in posesia mea, am parcurs ~13.000km, fara sa am absolut nici o problema, nici de cea mai mica natura, lucru ce tind sa cred ca asa va ramane multa vreme. Am sa pun cateva poze pentru a va face o idee (imi cer scuze pentru calitatea lor), desi multi dintre voi cunosc masina.Alte poze...

Link către comentariu

O masina foarte frumoasa si bine intretinuta din cate vad eu.

Golf 2 este pentru mine modelul care a declansat dragostea pe care o am fata de aceasta marca..

Iar masina ta este superba.

Felicitari..Iti trebuie foarte mult bun simt si o doza incredibila de decenta sa reusesti sa mentii atat de bine o masina mai veche ..

Link către comentariu

E noua? :)

Arata incredibil de bine, parca nu s-a mers cu ea.

De mult vreau sa cumpar un golf 2 si gasesc numai masini f obosite...

Link către comentariu

Arata extraordinar de bine! Ai avut mare noroc cand ai gasit-o, se vede ca a fost a unui pasionat. Si eu am avut un Golf II 1.6 d ca al tau si l-am intretinut cum am putut eu de bine, iar cand vad unul care arata asa ca al tau, imi amintesc de al meu...

Mult succes in continuare pentru intretinerea ei si cat mai multi Km fara probleme!

Link către comentariu
  • 3 months later...

foarte frumoasa si ingrijita ,parca acum a iesit din fabrica, arata foarte bine

Sa ai parte de cat mai multi km cu ea fara incindente :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Arata mult mai bine in realitate ca in poze. Spun asta pentru ca o vad zilnic (mihuz fiind vecin , stam in acelasi bloc). Interiorul este foarte ingrijit, de curand i-a facut un detailing si a iesit de zici ca-i scoasa din fabrica. :blink:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

capone am de donat cite ceva pt tine cred!! sebi_bc

Link către comentariu

Va multumesc tuturor - nu ma asteptam sa primesc asa aprecieri !!

Intre timp, de la inceputul topicului, masina a mai facut aprox 9.500km, la fel, fara nici o problema. Eu, in schimb, i-am oferit un schimb de ulei, o curea alternator si un filtru de aer :icon_thumright: . Atat a cerut - atat i-am dat :P .

Cat de curand, voi pune poze cu interior+motor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!