Jump to content

Asta E A Mea :)

_Ikiy_

Postare recomandată

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente:)

spune-mi si mie cat te-a costat suspensia sport reglabila parca ai zis??/

ma intereseaza si pe mine ...ma gandesc sa imi pun si vreau sa stiu cam cat ma duce

tnx bafta!

Link către comentariu

new one : injur de 500 - 600 euro

second hand : 350 euro

depinde de firma :)

Link către comentariu

frumos sunet al motorului .... de invidiat !

Link către comentariu

salut. foarte frumoasa masina. apropo pe dvd cat ai dat?

Link către comentariu
salut. foarte frumoasa masina. apropo pe dvd cat ai dat?

multumesc frumos :)

pe dvd, am avut un in-dash pe care il datusem 400 euro, am dat pe ala si am mai dat inca 120 euro pe asta acum 1 ani :) are navi,tv,dvd,mp3

frumos sunet al motorului .... de invidiat !

multumesc :rolleyes: si mie imi place dar la drum lung..... :)

Link către comentariu

Chiar sunt curios ! Sunt frecvente situatiile in Bucuresti si nu numai, cand oboseala si stresul determina chiar si pe cei pasionati sa devina irascibili sau fara chef de zgomote puternice.

Se intampla sa fie agasant / obositor sunetul scos de toba de esapament ?

Link către comentariu
Publicat (modificat)
Chiar sunt curios ! Sunt frecvente situatiile in Bucuresti si nu numai, cand oboseala si stresul determina chiar si pe cei pasionati sa devina irascibili sau fara chef de zgomote puternice.

Se intampla sa fie agasant / obositor sunetul scos de toba de esapament ?

cum am zis si mai sus ... la drum lung si dupa 9 ore de munca cateodata ..... :) dar in rest imi place enorm cum suna si oricum parera mea, este un exemplar bun pt cine spune ca motorina nu se aude ca pe benzina.... :)

Modificat de _Ikiy_
Link către comentariu
  • 1 month later...
cum am zis si mai sus ... la drum lung si dupa 9 ore de munca cateodata ..... :8: dar in rest imi place enorm cum suna si oricum parera mea, este un exemplar bun pt cine spune ca motorina nu se aude ca pe benzina.... :P

ikiy tu ai rupt gura targului... cu sunetul ala:P... oricum se aude mai bine in realitate decat in filme:D

si deci asa aratau jantele alea... erau dragute

Link către comentariu

Am vazut la un moment dat Golfuletul tau, pe sensul opus, langa Herastrau. Nu am apucat sa aud sunetul in toata intensitatea lui :D , dar pot spune ca, vazand de la distanta cum se apropie treptat, parea ceva desprins din imagini de youtube. Angeleyesurile completau efectul foarte fain. Jantele se vad demential noaptea. Bravo!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
ikiy tu ai rupt gura targului... cu sunetul ala:P... oricum se aude mai bine in realitate decat in filme:D

si deci asa aratau jantele alea... erau dragute

cu o mica smecherie :D ier m-a luat cam 7 ore dar nu cred ca vrei sa stii cum suna acum :D:D

ps: baiatul ala cu golf 4 vr6 2.8 a zis :) wow :D

Modificat de _Ikiy_
Link către comentariu
Am vazut la un moment dat Golfuletul tau, pe sensul opus, langa Herastrau. Nu am apucat sa aud sunetul in toata intensitatea lui :D , dar pot spune ca, vazand de la distanta cum se apropie treptat, parea ceva desprins din imagini de youtube. Angeleyesurile completau efectul foarte fain. Jantele se vad demential noaptea. Bravo!

Multumesc :)

Am dat jantele si sincer mi-a parut rau putin asa....

urmeaza sa plec din tara pe 1 noapte :D si vreau sa imi iau ceva de genu asa ceva. Dar cel mai mult ma bate gandul ceva crom sau ca la keskin kt 1.....

post-13184-1217166570_thumb.jpg

post-13184-1217166599_thumb.jpg

post-13184-1217166615_thumb.jpg

post-13184-1217166670_thumb.jpg

Link către comentariu
ps: baiatul ala cu golf 4 vr6 2.8 a zis :D wow :P

tot acolo ai fost......

din cate miscari ai intrat?????

Modificat de goppo_cristi
Link către comentariu

m-am obisnuit si am devenit profs. :coffee_lol:

nu m-a ajutat nimeni .....de data asta :ceuameni:

Link către comentariu

aia e ultima varianta de genu de jante care o sa caut daca nu gasesc ceva asemenator ....

vreau sa caut intai de keskin kt 1 si mam mt1 ( aia cu clio negru ) si apoi cromate sau gen rs....

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Omuleee..Mirifica masina.Am ramas fara cuvinte.pe parcursul parcurgerii discutiei de pe forum si observarea pozelor pot spune un singur lucru

Ai facut din masina asta o MINUNE !

Link către comentariu

super masinutza. am vazut-o azi live pe la 3 in parcare la garanti bank. imi pare foarte rau k nu am auzit-o dar nu se stie niciodata. jantele arata intr-un mare fel :)

Link către comentariu

Deci... (ca sa incep o propozitie ca nea' gigi :P ) sunt criminale jantele alea. Fac din masinuta aia o senzatie, felicitari pentru investitia facuta... :))

Modificat de strooler2003
Link către comentariu

Multumesc guys :vwrullz:

insa, masina numai e a mea :)) si sincer imi pare rau foarte foarte rau dupa ea :)

eram cu Dl Antonio si mai aveam putin si plangeam dupa ea......

Mi-am luat o alta masina :( dar din pacate numai e VAG :(

m-am gandit sa atasez inca o (ultima) poza :(

post-13184-1227045128_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!