Jump to content

Passat 1.9 Tdi , Negru , 2001

yrynel

Postare recomandată

Masina o am din 11 sept 2007 si am trecut de la o dacie 1300 ...pasul a fost imens..

Avantaje:

-pretul 9400 Euro

-dotarilie : climatronic , jante , scaune incalzite , comenzi volan ,6 airbag, cd + cass, 8 difuzoare , car kit , torpedou frigorific,tempomat , 4 geamuri electrice si heliomate , oglinzi parbriz incalzite , cotiere fata -spate,culoare negru perlat, + turbo de 116 cp

Dezavantaje :

-motor de 101 cp , si cutie in 5 trepte...!

Sper sa va placa :D

post-16203-1193937542_thumb.jpg

post-16203-1193937555_thumb.jpg

post-16203-1193939073_thumb.jpg

Modificat de yrynel
Link către comentariu

felicitari, si s-o stapinesti fara incidente.

vad ca n-ai pierdut vremea, dupa 2 zile de la achizitie te-ai si inscris pe forum.

ce nu prea inteleg:

Avantaje:

turbo de 116 cp

Dezavantaje :

-motor de 101 cp

Link către comentariu

pai..motorul este de 101 cp mi'as fi dorit de 131...dar in schimb compenseaza turbina inlocuita care este de 116 cp....

Mersi frumos ! Fara eveniment iti doresc si tie !

Modificat de yrynel
Link către comentariu

presupun ca i-ai schimbat si softul, nu?

dar daca tot ai schimbat turbina, de ce n-ai luat una de 130?

Link către comentariu

La soft nu am umblat...In ceea ce priveste turbina de 131 nu se potrivea din cauza faptului ca decat cea de 101 si 116 au legaturile cu intercoler sau evacuare facute prin colier..cele de 131 difera si difera si pozitia lor de imbinare ..!

Link către comentariu

pai... cred ca ar trebui ca orice modificare hard adusa masinii ar trebui urmata si de sincronizarea cu o modificare a softului.

Link către comentariu

sincer nu stiu ce sa zic...prietenul meu care are service..si care m'a ajutat nu mi'a zis nimic insa de modificarea softului...el are tot passat si ma indoiesc sa nu stie el de lucrul asta !

Link către comentariu

Irinele, daca nu s-a modificat softul atunci masina tot 101 CP are....si in legatura cu echiparea masinii nu are cum sa fie High-Line, mai curand este Comfortline.

Link către comentariu

Poate asa e cum zici tu in ceea ce priveste motorizarea...insa cu dotarile tin sa te contrazic dar nu in totalitate...masina este dotata optional adica omul si a ales ce i'a placut de colo de colo si a iesit masina asta ...poate nu o fii high-line (ii lipseste pielea senzorii , navigatia..) dar nici confort fiindca are anumite lucrurile care ies din categoria aia..Asa am auzit de la mai multi :)

Link către comentariu

Nu are nicio optiune care sa nu faca parte din categoria Comfortline...

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

Ce conteaza daca este comfort sau high-line conteza sa ai parte de ea si sa iti aduca numai bucurii. Si pe cand la o intalnire? :blink:

Link către comentariu

Masina este comfort line si mai are si cateva optionale care au fost adaugate, pentru Highline ii lipsesc destul de multe si la prima vedere sunt bandourile cromate, etc. Oricum masina arata foarte bine in poze mai ales cand e spalata, cam greu de intretinut negrul asta la noi in tara cu atata praf, iti spun din proprie experienta, acum e spalata si in jumatate de ora se si vede praful pe ea.

Pune poze cu interiorul si cati km are masina.

9400 te-a costat cu totul sau fara taxa de prima inmatriculare?

Drive safe :)

Modificat de Auras
Link către comentariu

Masina am luat'o la 9400 de euro Fix , si era deja inmatriculata....! Cum vi se pare pretul?

Intr'adevar e foarte greu de intretinut negrul , dar cand este curata este foare speciala si fura ochii multora spre deosebire de argintiul care este atat de comun si nu e deloc impresionant ( si in general culorile deschise) (fara suparare pt cei cu masina argintie dar asta este parerea mea )...chiar mi'am dorit si am cautat negru..;)

Masina are 180.000 km reali iar la bord 116.000(manevrati:P)

Sper sa imi fac timp sa ajung si eu la o intalnire in Ploiesti :D...

Conduceti cu grija !

Modificat de yrynel
Link către comentariu

Pretul este destul de mic pentru o berlina neagra si arata chiar bine si are si ceva dotari

Presupun ca ai mai bagat ceva banuti in ea, parca citisem undeva ca i-ai schimbat turbina, chiar si asa e bun pretul, ca un sfat fa-i o resoftare, o sa ai cu totul alta masina

Link către comentariu

Asa este i'am schimbat turbina pentru ca nu mergea in parametrii si ma cam supara...am preferat sa o iau noua si cu totul m'a costat 500 de euro...Asta a fost tot ce am bagat in ea.....aaa si presurile i le'am schimbat :) atat .O sa vorbesc cu prietenul meu sa vad ce rezolv .

Multumesc pentru sfat .

Auras am citit ca si tu ti'ai luat de curand masina..este frumoasa si o stapanesti sanatos..ce ii mai trebuie masinii tale sunt niste jante de aliaj albe sau negre si o faci fain..comparativ la dotari am vazut ce e mai slabutza a ta..dar dupa cum ai spus daca iti place e arhisuficient.. ! Drive safe!

Modificat de yrynel
Link către comentariu

Eu deja am masina de vreo 9 luni :D

Da pot spune ca imi lipseste computerul de bord, in rest am 131 si mai am ceva in plus treapta a 6-a :D referitor la jante ori imi iau in iarna asta unele ca ale tale cu cauciucuri de iarna, iar la primavara-vara o sa iau ceva cu negru sigur pe 16 sau maxim 17, ori cred ca astept pana la primavara si iau direct 17

Oricum mi se pare foarte bun pretul care l-ai dat pe masina si dotarile mi se par mai mult decat suficiente, ca un sfat pune-i folie neagra pe geamuri si eventual un kit xenon pe faza scurta si ai grija de ea -_-

Modificat de Auras
Link către comentariu

Eh..n'are nimic -_- ! Nu prea conteaza lunile ci conteaza ca o ai , e a ta ,e frumoasa si esti multumit de ea !

Nu cred ca mai e nevoie de folie pe geamuri din moment ce sunt heliomate...! chiar imi plac si sunt mult mai eficient pentru luminozitatea din interior...! In ceea ce priveste Xenon-ul ai perfecta dreptate..Trebuie !!!

Modificat de yrynel
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

km multi si fara probleme

sa o stapanesti sanatos

btw te asteptam la intalnirile noastre din ploiesti

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!