Jump to content

Cum Se Demonteaza Butonii Blocare Usi?

mancuso
 Share

Postare recomandată

salutare ...

mi-am cumparat de curand pentru masina mea skoda octavia tour un set de butoni pentru blocare usi de la milotec si mai am un set de butoni cromati de skoda superb pe care as dori sa-i montez pe masina dar nu stiu cum se demonteaza cei vechi.

banuiesc ca prin defiletare am incercat la toate cele 4 usi dar nu vor deloc sa se desfileteze.

a schimbat cineva? sunt lipiti? cum se scot?

multumiri !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca aflii sa ma anunti si pe mine.

Si pe mine m-ar interesa un set.

La ce pret i-ai luat? Cei de Superb m-ar interesa

Link către comentariu

nu sunt lipiti. se invart cam la 45 de grade dupa care se trag in sus. cu mana nu poti asa ca iti trebuie un patent.

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Daca aflii sa ma anunti si pe mine.Si pe mine m-ar interesa un set.La ce pret i-ai luat? Cei de Superb m-ar interesa
cei de la milotec (dai un search pe google milotec.de) sunt 300 mii, pot sa spun ca sunt diferiti de ceea ce vezi in poza, sunt f bine realizati si solid facuti, merita iar cei de superb sunt 500 mii cumparati de la skoda, sunt frumosi, cromati, identici cu cei de superb.
nu sunt lipiti. se invart cam la 45 de grade dupa care se trag in sus. cu mana nu poti asa ca iti trebuie un patent.
multumesc, am sa incerc, banuiam ca am sa reusesc cu un patent dar nu as vrea totusi sa-i stric pe cei vechi.iti multumesc !
Link către comentariu

In mod normal acei pini de la usa, ar trebui sa vina in set cu o protectie de plastic tubulara. Se ataseaza aceasta protectie peste pini si cu un patent se invarte la 180 grade, pe urma se trage in sus. Pini noi se monteaza in mod invers fata de demontare.

Problema a mai fost discutata. De ce nu cautati ???

Gasit pe site-ul milotec : http://milotec.de/media/content/pdf/fabia/...0a965cdb94c058e

Modificat de bebeko
Link către comentariu

In mod normal acei pini de la usa, ar trebui sa vina in set cu o protectie de plastic tubulara. Se ataseaza aceasta protectie peste pini si cu un patent se invarte la 180 grade, pe urma se trage in sus. Pini noi se monteaza in mod invers fata de demontare.

Problema a mai fost discutata. De ce nu cautati ???

Gasit pe site-ul milotec : http://milotec.de/media/content/pdf/fabia/...0a965cdb94c058e

unde a mai fost discutata? am dat o gramada de searchuri si nu am gasit nimic. normal ca impreuna cu butonii milotec am primit si eu schema de demontare a vechilor si montare a noilor butoni. eu am incercat doar cu mana fara ajutorul unui patent pt ca nu am vrut sa stric butonii.

am inteles acum procedura de demontare. va multumesc !

thread closed !

Link către comentariu

:D Ii vinzi pe cei de superb ?

Cat e halatu ?

nu. pe aia vreau sa-i pun. i-am luat de la un dealer skoda cu 500 mii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!