Jump to content

Seat Ibiza 1.4tdi

drakool21

Postare recomandată

Dragi colegi/prieteni,

Dat fiind faptul ca am reusit sa termin niste chestii esentiale pe care vroiam sa le modific la masinuta mea, consider ca e timpul sa primeasca si ea un topic pe forum :(

so...

Model: SEAT Ibiza 1.4TDI

An fabricatie: 2006

Varianta de echipare: "All Inclusive"

Culoare: "Black Magik Pearl Effect"

Modificari pana acum:

- Difuzoare Pioneer TS-G1748 in usile din spate

- Amplificator MAC Audio 2500 si subwoofer JBL GTO 1060BR in portbagaj

- Remapare facuta de Dragos Voinea caruia ii multumesc din nou pe aceasta cale

- Jante de aliaj AEZ Intenso 7J X 15''

Modificari in viitor (sper eu):

- Folie pe geamuri

- Suspensii sport (STRT de la KONI)

- Strut brace (baza stabilizatoare)

- In-Dash DVD

- Navigatie GPS (ma gandesc la un MIO C520)

Ce sa va zic...Sunt foarte foarte fericit ca am ales modelul asta de masina si s-a comportat foarte bine la orice am cerut de la ea. A vazut drumuri dintre cele mai variate, de la autostrazi la stradute inguste de oras si off-road, si nu a fost nici unul in care sa nu fiu multumit de ea. Singurul regret pe care il am este ca n-am avut bani la momentul respectiv sa iau motorul 1.9TDI. Dar e foarte OK si 1.4 + soft.

Cam atat deocamdata. Orice impresii, opinii, sfaturi, critici, intrebari, observatii si asa mai departe sunt bine venite :(

Cateva poze cu masinuta:

240620070031mv3.th.jpg

01112007ql5.th.jpg

01112007001yw2.th.jpg

Link către comentariu

Frumoasa fosc masina. Si eu am fost pe aproape sa-mi iau una la fel tot neagra si aceeasi motorizare, dar am preferat sa caut ceva mai mare second si nu regret si oricum trebuia sa astept cateva luni comanda.

Cu trage dupa resoftare motorul si la cati caluti l-ai dus?

Link către comentariu

@Auras

Merci frumos :icon_thumright: iti dai seama ca la 13.500E puteam sa-mi iau si eu ceva sh bun. Dar am vrut neaparat masina noua. Plusurile si minusurile s-au discutat si rediscutat. Pana la urma e alegerea fiecaruia. Sa stapanesti sanatos Passatul apropo, foarte misto motorizarea!

Dupa softare...hmmm...s-a schimbat radical :offtopic: Acceleratia s-a imbunatatit MULT! Si am mai zis chestia asta si pe alte topic-uri: stock parea ca se chinuie motorul in unele situatii. Chiar si in blana parca nu prea avea viata. Daca dadeam drumul la AC si mai luam si 2 oameni in masina se termina cu orice pretentie de acceleratie decenta. Acum nu mai are nici o treaba. Trage constant in orice treapta, indiferent de conditii.

Caluti, nu stiu sa-ti zic cati are ca n-am pus-o pe dyno. In jur de 95-100 estimat.

Link către comentariu
  • 3 years later...

@Auras

Merci frumos :icon_thumright: iti dai seama ca la 13.500E puteam sa-mi iau si eu ceva sh bun. Dar am vrut neaparat masina noua. Plusurile si minusurile s-au discutat si rediscutat. Pana la urma e alegerea fiecaruia. Sa stapanesti sanatos Passatul apropo, foarte misto motorizarea!

Dupa softare...hmmm...s-a schimbat radical :offtopic: Acceleratia s-a imbunatatit MULT! Si am mai zis chestia asta si pe alte topic-uri: stock parea ca se chinuie motorul in unele situatii. Chiar si in blana parca nu prea avea viata. Daca dadeam drumul la AC si mai luam si 2 oameni in masina se termina cu orice pretentie de acceleratie decenta. Acum nu mai are nici o treaba. Trage constant in orice treapta, indiferent de conditii.

Caluti, nu stiu sa-ti zic cati are ca n-am pus-o pe dyno. In jur de 95-100 estimat.

Eu am un Seat Ibiza cu acceiasi motorizare ca a ta si sunt interesat sa imi fac si eu un chip la motor.

merita ?La tine cum se simte?

Eu am nevoie mai mult de cuplu de la turatii mai joase ,1700 rpm, ca e ca si moarta masina si ma intereseaza daca se simte o diferenta!

Cu consumul cum stai?Ai avut probleme cu masina?

Orice parere imi este de folos.Masina mea are 160 000 km, si turbina suiera un pic mai violent parca de la uzura, nu stiu ce sa zic,dar nu tot timpul!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!