Jump to content

Debica Frigo

gabriel
 Share

Postare recomandată

eu am avut anul trecut debica frigo pe masina de munca(matiz) si nu am ramas deloc in zapada si am strabatut tot jud constanta prin toate zapezile!(exceptie facand momentele cand masina era in zapada pana la jumatatea portierei!).

acum mi-am luat pe golf tot debica 195/65/15-250lei buc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

au ajuns ... buna marfa ... fabricatie 2011 ... :D bun si serios magazinul

Link către comentariu

• 3 years later...

Ieri am prins o oferta la Carrefour pt Debica Frigo 2 la 261,75 ron/buc, reduse de la 349 ron/buc, avand dimensiunile 205.55.16. Am luat 8 bucati, 4 buc pt 407 si 4 bucati pt Octavia 2. Am scapat de cca 2100 lei, dar 4-5 ani sunt linistit. Au dot-ul 4014, asadar, sunt proaspete.

Link către comentariu

Intru si eu in a 3-a iarna cu debica Frigo si sunt foarte multumit de ele. Absolut nici o problema pe zapada (bineinteles in situatii de bun simt) iar pe uscat/ud sunt silentioase. Singurul minus pe care il gasesc este faptul ca au flancurile foarte moi iar pe jante de 6,5j si 16" flexeaza foarte puternic iar aderenta pe ud este relativ scazuta.

In rest, numai de bine :icon_thumleft: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!