Jump to content

Debica Frigo

gabriel
 Share

Postare recomandată

am gasit in real oferta la 1.500.000 bucata

intrebarea este merita sunt bune de ceva?

e buna oferta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Link către comentariu

Gabi, eu zic sa nu te bagi, parerea mea. Debica e debica. De ex. mai pui 30ron si iti iei de la mine Dunlop de iarna parca era 180ron.

Link către comentariu

• Administrator

Vali,

Corect ce ai zis despre Debica, dar diferenta de 30 lei trebuie multiplicata cu 4 !!!

Deci sunt "cam" 120 lei diferenta. :)

Link către comentariu

bamse zi-mi si mie fix cat sunt sa stiu daca ma bag pt ca daca chiar sunt 180 merita daca nu nu ma mai bag :lol:

Link către comentariu

Sa iti spun ceva mai offtopic...Soferul tatalui meu pune pe masina de servici numai Debica Frigo...are un fix iar drumurile pe care le face cu masina sunt foarte dificile iarna tinand cont ca eu stau in nordul Bucovinei unde iernile sunt grele si pline de zapada.La prima mea masina..un Opel Astra am avut o iarna Debica Frigo si am fost extrem de multumit de ele...deci eu zic ca sunt bune mai ales daca nu circuli pe drumuri dificile... :lol:

Link către comentariu

[...] De ex. mai pui 30ron si iti iei de la mine Dunlop de iarna parca era 180ron.

da-mi si mie ceva detalii te rog (eventual pe PM sa nu transformam topicul asta intr-un anunt :lol: )

Link către comentariu

am vazut chiar azi la metro...140 lei!! aceleasi anvelope!

Link către comentariu

debica nu? nu cred ca era vorba de dunloc ca ar fi fost incredibil la pretul ala :)

Link către comentariu

Salutare,

Mai poate oferi cineva informatii relevante despre Debica Frigo ?

As vrea sa imi cumpar si sunt nesigur relativ la calitatea lor.

Exista posibilitatea ca unele mai "de marca" dar resapate sa fie mai bune ?

Numai bine!

Link către comentariu

Nu lua cauciucuri resapate. Exista sansa sa te trezesti cu "bolfe" in cauciuc. Mai bine noi sau daca nu iti permiti ia second-hand set complet (toate identice si tocite uniform, luate jos de pe o masina).

Link către comentariu

Mi-a fost frica sa iau resapate sau second asa ca am luat Debica Frigo noi. Ieri am facut un drum de Sibiu (din Cluj Napoca) si, deocamdata, sunt foarte multumit de ele. Din pacate nu am si termen de comparatie ptr ca am masina din vara si nu am mai mers iarna cu maisna.

Comparativ cu cauciucurile de vara insa distanta de franare s-a micsorat considerabil, masina parca sta mai bine pe sosea, la 140 Km/h sunt rezonabil de zgomotoase iar pe zapada si viscol am putut merge fara probleme si cu 80 km/h pe anumite portiuni de drum. Fiind mai moi Passatul meu e mai "barca" ca inainte :)

Sunt curios insa unde ar fi diferenta la cauciucuri mai scumpe ? Un Dunlop ori Michelin (am Dunlop de vara si mi se par ok) ce aduce in plus fata de Debica ori alta marca mai ieftina ?

Modificat de mosu'
Link către comentariu

Debica nu sunt reesapate. Eu am avut Frigo2 pe o masina si am fost foarte multumit. Debica apartine de grupul Michelin si sunt fabricate in Polonia. Depinde si cum mergi cu masina. La un stil de condus sport sunt indicate anvelope mai bune. Dar strict pentru zapada si gheata isi fac treaba.

Link către comentariu

Am Debica Frigo Directional pe masina si sunt extrem de multumit de aderenta, nivel de zgomot si mai ales de siguranta pe care ti-o dau in conditii grele de drum, adica zapada afanata, batuta sau noroi. Imi plac mai mult decat fostele Fulda, cu care, chiar noi, am impotmolit de cateva ori masina la munte.

Link către comentariu

Debica nu sunt reesapate. Eu am avut Frigo2 pe o masina si am fost foarte multumit. Debica apartine de grupul Michelin si sunt fabricate in Polonia. Depinde si cum mergi cu masina. La un stil de condus sport sunt indicate anvelope mai bune. Dar strict pentru zapada si gheata isi fac treaba.

Am presupus ca nu sunt resapate pentru ca le-am luat noi din Metro ... :offtopic:

Nu stiam ca apartin de Michelin, dar mi se pare foarte ok lucrul asta.

Daca e asa cum zici, legat de mersul sportiv, atunci nu o sa am nevoie iarna de cauciucuri mai scumpe :ceuameni:

Deocamdata imi pastrez parerea ca sunt niste cauciucuri bune. Astept niste situatii "limita" ca sa imi formez o parere mai relevanta.

Apropo, mie mi se pare ca isi fac treaba si pe carosabil umed ...

Modificat de mosu'
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Debica apartine de The Goodyear Tyre & Rubber Company, nici gand de Michelin.

Tocmai mi-am luat si eu Debica Frigo Directional si o sa fac cam 4000 km iarna asta, pana in Germania si inapoi. Sper sa ma tina, deocamdata nu am ce sa le reprosez, dupa jumatate de zi de folosinta. Poate zgomotul, dar am inteles ca este o problema comuna cauciucurilor de iarna, indiferent de marca

Link către comentariu

Ai dreptate,Debica apartine Goodyear, scuze pentru eroare. Eu am fost multumit de ele in principal raportul calitate pret. Nu tin asa multi km dar oricum cele de iarna se uzeaza mai repede.

Link către comentariu

Si totusi cat de repede sa se uzeze? De exemplu cand am fost ieri si am schimbat cauciucurile, tipul de la vulcanizare a fost f mirat cand a auzit ca firestone-urile mele au 25.000 km, sunt aproape impecabile (evident f putin mai uzate cele de pe fata). Oare asa de mare e diferenta? Probabil, pt ca sunt alte frecari in timpul iernii, vezi gheata si zapada inghetata.

Si ca sa revin la comportamentul anvelopelor mele Frigo Directional, pot sa spun ca sunt intr-adevar mai zgomotoase, dar in schimb mi se pare ca sta masina bine pe sosea. Am venit in noaptea asta de prin oras si pot zice ca n-am avut niciun stres desi erau temperaturi sub 0 grade celsius.

Link către comentariu

Eu personal nu am folosit Debica, dar 3 colegi de-ai mei de lucru pe diverse masini au asa ceva de o vreme buna si sunt multumiti.

Desigur Debica nu este o marca premium, e ceva de genul Skoda la VAG, calitate satisfacatoare la un pret decent.

Modificat de hiro
Link către comentariu

• 3 years later...

Tocmai am cumparat 2 buc Debica Frigo 2 (155/65/13) la pretul de 160 lei buc. Se scumpesc acuma cu anotimpul rece.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
vladut cristian

si eu de curant am achizitionat 2 anvelope pe fata Debica Frigo 2 la 18o lei din oradea, inainte pe fata aveam Fulda Montero 2, dar parca Debica sta mai bine decat Fulda

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am cumparat si eu cu 224 bucata pe 15 195/65 Sa vedem cum se comporta..

Link către comentariu

ieri am dat comanda de 4 bucati Debica frigo, 2 buc. 185\65\R14 si 2 buc 165\70\R13 de pe anvelopejantepromotii.ro ... maine ar ajunge la mine .. sa vedem ce marfa :D ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!