Jump to content

In Sfarsit :)

andolis49

Postare recomandată

Salutare!! I-a uitati si la tractorul meu :D Ce parere aveti? Eu sunt foarte fericit!!

Dupa ce ma apuc de gadilat am sa deschid un forum la tehnic pt ajutor la una alta. Spor la toti!!

post-16060-1193779985_thumb.jpg

post-16060-1193780062_thumb.jpg

Link către comentariu

bhai misto achizitie pana la urma ai reusit sa ti iei un mk1 ieftin??? dupa poze arata foarte bine tabla pe el....cum e in realitate??

Link către comentariu

Felicitari..

Arata bine la suprafata.. ingrijit.. cum merge ? ce motor are ?

Mai pune ceva poze cu interior, motor..

Link către comentariu

Multumesc de urari! Masina arata mai bine in poze :D cu tabla nu sta prea bine dar cum da soarele la primavara vreau sa-i aranjez tabla. In rest motorul toarce bine, sper sa nu ma lase cat de curand ;) Mii de multumiri celor care m-au ajutat si poate ma vor ajuta pt sfaturi, ponturi sau chiar ceva piese. Momentan as vrea sa stiu cine are un manual de reparatii pt G1 disel (seriile nu le stiu), cutie in 5 trepte din 1978. Era sa uit ... am dat 700euro, achizitionat din Braila, respect pt Octavian :D Am sa deschid un topic la "am nevioie de piese si sfaturi" dar cand ma apuc serios de treaba. Sper sa pun in poze mai toate luptele duse cu Golful ;) Oricum astept un manual de la voi. Spor la toti!!!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari :lol:

vezi ca ti-am mutat topicul la masina mea pentru ca toata lumea sa iti admire masina :)

si munca ta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!