Jump to content

Modele Si Ani Mk2

faty
 Share

Postare recomandată

Deci.. ma tot uit pe net sa caut ceva volane frumoase.. cu tot cu butuc..

Am gasit destule.. nu asta e problema. Problema mea e ca nu prea inteleg la ce se refera cand precizeaza anii..

Adica .. am gasit butuc ( boss kit ) pentru golf mk2 pana in 88 si pentru mk2 > 08/88, masina mea fiind din '88 in care dintre cele doua categorii intra ? Chiar nu inteleg.. si n-as vrea sa cumpar de pe ebay un butuc ce nu potriveste...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pana in 88 ai axul volanului mai subtire, iar dupa 88 s-a adaugat o flansa care il ingroasa. teoretic poti comanda oricare varianta de volan si poti scoate/adauga acea flansa de adaptare.

Link către comentariu

• 7 months later...

Nu s-a adaugat o flansa. Axul este mai gros.

Metoda cu flansa e o adaptare. S-ar putea sa ai probleme la montaj.

Daca vrei un volan mai tanar inlocuieste si axul volanului cu unul original pt. volanul tau.E mai sigur !

Link către comentariu

Nu s-a adaugat o flansa. Axul este mai gros.

Metoda cu flansa e o adaptare. S-ar putea sa ai probleme la montaj.

Daca vrei un volan mai tanar inlocuieste si axul volanului cu unul original pt. volanul tau.E mai sigur !

De ce te aflii in subiect fara sa ai habar despre ce vorbesti? Smith a relatat perfect, mai explicit si corect nu se putea. Pe mk1 cabrio, mk2 si passat s-au pus bucse adaptoare pt butucul gros de volan, toate dupa '88. Mai tarziu s-a facut axul volanului direct la grosime, fara a mai fi nevoie de bucsa. E perfect sigur si nu are ce sa se intample. Unii chiar sunt exagerat de precauti si dau sfaturi fara a fi in cunostinta de cauza. Punct

Faty, cu tine vb pe mess si iti explic exact cum sta treaba si poate iti fac rost si de o bucsa.

Link către comentariu

Confirm cele spuse de MK16V, adaugand ca, cel putin pe unele mk3, daca nu pe toate, treaba sta la fel.Pe fosta masina, golf 1, am montat volan de golf 3, cumparat din dezmembrari; mi-a vandut si bucsa adaptoare si a potrivit perfect.

Link către comentariu

Da......si mk3-ul are la fel, am uitat eu sa il enumar. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 1 month later...

subscriu si eu la ce a spus MK16v :lol: am avut ax subtire, masina fiind din 88, si am adaugat flansa aceea mai groasa, s-a potrivit de minune + volan ABT :icon_thumright:

Link către comentariu

el a adaugat flansa... daca nu ti o dadeam habar nu aveai de existenta ei :)

Link către comentariu

omu cat traieste invata !!! si sa nu-mi dai replica ca o stiu :)

Link către comentariu

Asa e chestia cu bucsa. E ua trebuit sa o dau jos ca ma pus RAID. Numai ca e oleak de belea sa dai jos bucsa respectiva, cel putin la mine a fost. Acum fara bucsa si cu butucul venit odata cu volanul nu am nici o problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!