Jump to content

Vw Vento Gl

S_Caius

Postare recomandată

Salutari la toata lumea !

Sunt proaspatul si fericitul posesor al Vento-ului de mai jos.Este prima mea masina personala.Nu e noua e SH dar e f bine intretinuta.Nu e super performanta si nici nu are foarte multe dotari dar e a mea acum si imi place tare mult.

Ce sa va spun despre ea ... E benzinar 1.8 la 75 CP cutie cu 5 trepte manual.Are varsta de 10 ani.

Doresc sa multumesc celor care au creat acest forum si sa le urez spor la treaba.

De asemenea tuturor membrilor cele mai bune urari.post-17465-1193692923_thumb.jpg

post-17465-1193692932_thumb.jpg

post-17465-1193692987_thumb.jpg

post-17465-1193693031_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapinesti sanatos si sa iti mearga bine, dar cred ca ai putea scapa de niste elemente de "tiuning": scorpionul de pe capota, vopseaua neagra de pe capota motorului si proiectoarele din bara :Driver:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km :)

PS:Nu o lasa pe marginea drumului parcata ca o sa creada lumea ca e politia cu radarul :Driver:

Link către comentariu

Felicitari, sa te poarte fara probleme ! :D

Subscriu la cele spuse mai sus, in privinta renuntarii la unele accesorii. Masina seamana cu o sorcova, pom de craciun etc cu toate "elementele de tuning" pe ea. Scapa de eleronul acela de pe capota porbagajului.

Numai bine. :D

Link către comentariu

Subscriu si eu la treaba cu eleronul si cu proiectoarele... nu sunt din peisaj... Si gandeste-te la o suspensie sport. Macar arcuri

Link către comentariu

Va multumesc tare mult pt urari si pt pareri si sfaturi.Am sa incerc sa tin cont de ele.Adevarul e ca asa am luat-o de la fostul proprietar.M-am gandit si eu ca proiectoarele alea nu arata prea bine acolo si o sa le dau jos, la fel si scorpionul de pe capota.Despre eleron si dunga de pe capota insa m-ati cam pus pe ganduri :icon_thumright: ....mie imi plac :P ...nu stiu ce sa fac... :P

Trebuie de asemenea sa schimb si anvelopele mai bine zis dimensiunile lor si atunci masina va "sta" altfel.Plus ca mai am ceva planuri si cu partea din fata respectiv faruri si semnalizatoare si bara care probabil ati si vazut ca necesita cel putin niste reparatii la vopsea.M-am "taiat" tot cand am vazut la spalatorie cand odata cu mizeria se duce si vopseaua de acolo....

O rugaminte mai am catre cei care cred ca ar mai trebui ca eu sa stiu ceva despre aceasta masina sa imi spuna la ce sa am grija sau ce ar putea fi bine de stiut despre ea deoarece sunt novice rau in acest domeniu.Am eu permis de vreo 11 ani dar am condus doar masinile firmei masini de ale caror service si reparatii nu ma ocupam eu.

Cu multumirile de rigoare va doresc toate cele bune....

Modificat de S_Caius
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumos, dar adu-o la starea ei originala, ca o strica "tiuning-ul" ala. Acum depinde si de preferinte...

Mai bine ii asortezi un girofar, sa te strecori mai bine prin trafic :(

Totusi, cat iti ia la :( prin trafic?? ...tinand cont ca e 1.8

Link către comentariu

Cand vad Vento alb ma cam sperii dar de al tau nu am cum ca are dunga aia neagra!! :( Frumoasa masina doar ca trebuie sa renunti bisbrizuri si sa o cobori putin! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Afara consuma in medie 6.5 si in oras cam 7.5 dupa calculele mele...si da urmeaza sa mai "lucrez" cate cava la ea functie de timp si rezerve financiare...

Multumesc pentru urari la fel va doresc si eu voua...

Modificat de S_Caius
Link către comentariu
  • 9 months later...

draguta masina dar scapa de cateva chestii mai sus mentionate ca altfel nu bate la tuning ci la kitch fara suparare

in rest sta bine masina bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!