Jump to content

Suspensie Completa Noua?


robert28
 Share

Postare recomandată

La achizitionarea masinii avea instalata pe ea suspensie sport. M-am bucurat la inceput de ea pt. ca era foarte stabila in viraje si ma simteam foarte sigur in ea.Problemele au inceput in timp cu bascule schimbate si bucse de nu stiu de cate ori le-am schimbat indiferent ca au fost pe fata sau pe spate.Acum m-am hotarat ca este momentul sa le dau jos si sa-i montez o suspensie standard ca sa zic asa pe gaz.Intrebarea mea este :cam cat costa sa-i montez suspensie standard pe gaz la toate cele 4 colturi aici incluzand si arcurile de rigoare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2x90 amortizor spate

2x130 amortizor fata

4xarcuri prob vreo 500

=950 ron

noi , vector

www.elitecat.cz si apoi intri pe RO , preturile sunt informative dar f apropiate de realitate .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Danny ms mult de raspuns;cam asa este si ce am cautat eu.Oricum o sa le dau jos cele care le am acum si poate se gaseste cineva sa-i placa suspensie sport. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

daca nu ai rezolvat te pot ajuta cu arcuri si amortizoare ff bune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Despre ce este vb mai exact? Sa inteleg ca le ai noi sau sh? Si un pret te rog.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Robert, pana sa citesc ceea ce ai scris tu, eram foarte convins sa-mi iau si eu suspensie sport (sau mai bine zis super sport ca a ta, ca deja am suspensie sport standard pe VR6). Acum nu mai sunt chiar convins, mai ales ca eu merg cu masina la servici, cam 40 Km pe zi, si drumul nu e foarte bun... Ma mai gandesc inca daca sa-mi iau sau nu... In principiu imi doream sa mai cobor putin si garda la sol... Deci nu ma sfatuiesti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am avut suspensie Sport , fff misto la stabilitate , dar total nerecomandat prin oras sau drumuri mai proaste ( de parca am avea si alte drumuri :251: ) , ai sa simti si cea mai mica gropicica .Mai mult ca sigur ca o sa iti para rau de banii cheltuiti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Minu iti dau un sfat din propria experienta.Eu am masina din Franta si a avut de acolo suspensie sport Koni dar crede-ma aici in scumpa noastra tara nu se poate umbla cu asa ceva.Daca vrei sa dai cu baia de ulei, cu basculele de toate pietrele gropile sa-ti termini pragurile prin parcari si sa bagi bani in masina din cauza asta crede-me ca nu merita.Pastreaza-ti suspensia ca este mult mai buna si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale lui Sorin Golf 3 Cabrio(inclusiv lui Matei) pt ajutorul dat si de rabdarea de care a dat dovada.Apropo mi-a schimbat suspensia la toate colturile si parca zici ca sunt cu alta masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu vreau sa imi schimb numai amortizoarele pe fatza;nu le-am schimbat de cand am cumparat masina sper sa simt o diferentza chiar daca nu schimb si arcurile, binentzeles si flansele le schimb plus ce mai trebuie pe la bara stabilizatoare.am ales ceva mai ieftin ca de ale imi permit momentan,macar sunt noi:D Kaiaba cica sunt bune de ceva/?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Kayaba am avut eu pe golful dinaintea astuia (Golf II) si le mai are si acum. Mi s-au parut foarte bune, desi cei de la firma de la care le-am luat au spus ca am garantie doar un an la ele si ca nu sunt cine stie ce. Apropo, erau amortizoare pe ulei, dar avand motor 1.6 D, nu aveam nevoie de sportivitate. Si-au facut treaba bine si stabilitatea in curbe e buna. Daca vrei ceva mai sport, ia amortizoare pe gaz.Mersi Robert pentru sfaturi, m-ai convins, imi voi lua suspensie standard de VR6, care e OK (zic eu) pentru gropile de pe la noi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E destul de clar ca suspensia sport isi face treaba, dar nu in Romania, poate asa in 15 ani.

Si eu ca multi altii merg de la tare la f tare, m-ar ajuta enorm suspensia sport, mai ales ca am un citroen xsara de serviciu destul de puternic si care sta in curbe si pe drum mai bine ca multe supersportive, astfel ca tot timpul sunt nevoit sa indur diferenta mare de stabilitate. :)

Eu as vrea sa stiu cum e cu suspensia de VR6, ce presupune si cat costa ca deja au inceput sa mi se invarta rotitele :) ..... in cap. Oricum am pe fata amortizoare pe gaz, sunt ok, dar pe spate am ulei, sachs, marca buna dar sunt fff dezamagit. Vento are si spatele cam greu si ma gandeam sa pun gaz si pe spate. Banuiesc ca ar fi cazul sa schimb si arcurile, masina are niste ani, dar daca le-as schimba doar pe spate, ar fi o problema ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salutare, eu am golf 5 sport si vreau sa schimb suspensia, m-am saturat de drumurile de la noi. in continuarea discutiei, unde se poate schimba si la ce cost? multumesc frumos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca-i o idee foarte buna sa montati suspensie de VR6 pe golfuri cu alta motorizare. Ma refer mai ales la arcurile fata, care pe VR6 au scopul sa tina un motor mult mai greu. Cu arcurile alea pe alt golf fatza va fi prea inalta, si prea 'saltareata'..

Parerea mea..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal, nu vreau suspensie de VR6, vreau numai sa mai "ridic" masina cu cativa cm. Am intrebat la PBN si din ce spun ei, solutia este sa pun inaltatoare in partea din fata. Nu mi se pare ok, as vrea sa o inalt cu totul. Cea mai tare faza a fost ca la intrebarea mea "cu cat ridica garda acele inaltatoare", mi-a aratat o dsoara cam stupida doua degete si zice "cam cu atat"...ok, intreb, dpdv tehnic, e important sa stiu cati mm exact, etc...Imi spune nu, la piesele de masina nu trebuie sa fie foarte mare exactitate....deci doua degete iti pot arata cam cu cat se ridica masina.

Asa ca pun si eu o intrebare aici: unde se poate inalta suspensia masinii si cam cat costa? Ms frumos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

salut. am schimbat toate cele 4 amortizoare si tot ma zdruncina unde drumu nu este bun de imi sare cd-u in player:P sa fie din cauza arcurilor? sunt prea ridige? mentionez ca amotizoarele sunt normale nu sport.

Modificat de tixmich
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!