Jump to content

O Intrebare


TicaLoS
 Share

Postare recomandată

Salut! azi dupa ce am facut cateva ture prin oras cu masina (cea din semnatura) am tras spre domiciliu...unde cu stupoare am constatat k la relantiu se aude un ticait... :) am deschis capota si am observat k vine de undeva din partea stanga(cum te uiti la motor) de pe undeva pe langa vasul de apa...inca nu mi`am dat seama de unde...am tras am tinut de toate cablurile crezand k poate vibreaza vreo unu mai tare dar nimic...

Daca imi poate spune cineva ce ar putea avea asi fi tare recunoscator

A si inca ceva am oprit morotul si am asteptat cateva sec sa sestinga beculetzele din bord...dar s`a stins si acel beculetz galben in forma de motor iar cand am dat cheie n`a mai vrut sa o ia...a trebuit sa pun contactul iar si a mers.

din cate am observat eu masina merge perfect dar e ticaitu ala care imi sta pe creier.

Ar trebui sa`mi fac griji?

Ms mult! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc Mult! exct k, colegul cu golfu is "New" in asa ceva

next time dau search

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc hbogdan. TicaLoS, e a doua oara cand postezi fara sa cauti inainte daca s-a mai discutat problema ta. Te rog sa fii mai atent si te avertizez sa citesti regulamentul. Data viitoare vei fi sanctionat pentru asta. Topicul se inchide.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!