Jump to content

Ambreiaj Defect


GabyM
 Share

Postare recomandată

Va salut stimati domni am o problema si sper ca macar aici sa gasesc ajutor. Despre ce este vorba? Am un VW JETTA 1,9 TDI nou (322km) si i s-a distrus ambreiajul. Am fost la Service-le Porche Nord de unde am cumparat masina s-au uitat la ia si au tras concluzia ca defectul se datoreaza stilului de conducere defectuos. Mai excact pentru ca nu stiu sa conduc masina. Ca urmare, ei nu vor sa-mi schimbe piesele defecte pe garantie si doresc ca eu sa platesc reparatia. Problema este ca atunci cand i-am rugat sa dovedeasca ca este vina mea au afirmat ca probabil eu am remorcat vreun TIR sau orice altceva. Ulterior cand le-am explicat ca se poate vedea ca piulita de la cirligul de remorcare este nefolosita au afirmat ca am mers cu piciorul pe ambreiaj toti cei 322 km. Nu tin cont de faptul ca am carnet de conducere din 1979 si sunt la al doilea VW, cu primul am mers 90.000km fara nicio problema de acest fel. Am fost si la OPC dar mai mult de 50%din costul reparatiei nu au reusit sa obtina. Nu este vorba de bani ci de un principiu, atata timp cat am fost corect de ce sa trebuiasca sa platesc. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este cum as putea sa-mi dovedesc nevinovatia. Intentionez sa-i dau in judecata dar aceasta este o cale lunga si anevoioasa. Imi puteti recomanda o solutie mai simpla. Voua vi se pare normal sa pice un ambreiaj dupa numai 322 km. Va multumesc anticipat si astept vesti de la voi. Pana atunci sper sa nu treceti si voi prin asa ceva. Cu stima GABI

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand ai postat unde nu trebuie, aici se discuta probleme Golf I & Jetta I + Golf II & Jetta II iar tu ai Jetta V trebuia sa te bagi la GolfV + Jetta.

Uite aici o problema identica cu a ta, insa la un Polo si la 1400km. Poti lua legatura cu omul sa vezi ce si cum a rezolvat.

Multa bafta si foloseste SEARCH, te va ajuta mai mult.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!