Jump to content

Audi A4 B7

Leo

Postare recomandată

Sa te poarte sanatos!Arata chiar f bine!Imi place ce vad acolo in bord,totul plin si original :P Mare grija de ea ca e super!La cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Ai facut o alegere super. O masina de familie cu design reusit, un motor economic si o cutie de viteze impresionanta. Felicitari.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Este o super masina din punctul meu de vedere atunci cand ai o familie . Consumul este ok , de tras trage bine cand e nevoie iar de spatiu nu mai vorbim !

Sa o stapanesti sanatos alaturi de cei dragi tie !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa ai noroc de ea si sa o stapanesti sanatos. Si eu la fel... ;) ...pentru ca am una identica cu exceptia interiorului care e gri, iar volanul nu e de piele. In rest seamana ca doua picaturi.

Link către comentariu

Nu am carte tehnica si nu stiu exact la cati km. trebuie schimbat uleiul din cutie si filtrul. Acum am 114 000 si am scimbat deja distributia (sa fiu sigur de o treaba) si filtrele de aer si diesel.Probabil ca mai are si alte filtre de care nu stiu inca. Masina am luat-o doar de o saptamana.

Link către comentariu

La 60.000km. Nu te zgarci si schimba uleiul la cutie.Este o cutie super si e pacat sa nu ai grija de ea. La mine au fost schimbate toate in Germania si nu stiu amanunte! Bafta!

Link către comentariu

Arata f bine masina, cu stopurile astea parca e A4 Sportback, daca mi se permite exprimarea .. nu mai e cum era A4 Avant inainte de facelift. Ce sa zic, mult succes cu ea si km fara probleme in continuare !

Link către comentariu
  • 5 months later...

Super masina. Imi place, mai ales ca e B7 . :icon_thumright: nustiu daca te-am vazut prin oras , si eu am tot un b7 in aceeasi culoare ca a ta dar e sedan. pe la intalniri nu servesti ? Ti-am adaugat idiul in lista de mess sa mai schimbam cate o idee. La mai multi kilometri fara incidente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!