Jump to content

Audi A4 B7

Leo

Postare recomandată

Am vandut Audi B5 ....din pacate nu a fost nimeni interesat de pe forum.....si a ajuns la samsariAudi.

I-a luat locul un altul:

Audi A4 B7 Avant 2006

motor 2.0 tdi

Multitronic cu 7 viteze

Bord computer

Car kit Bluetooth

Navigatie

Cruise Control

Magazie CD Crom packet;)

post-1213-1193413694_thumb.jpg

post-1213-1193413710_thumb.jpg

post-1213-1193413720_thumb.jpg

post-1213-1193414264_thumb.jpg

post-1213-1193414274_thumb.jpg

post-1213-1193414286_thumb.jpg

post-1213-1193414300_thumb.jpg

Modificat de Leo
Link către comentariu
Audi A4 B7 Sedan2006Multitronic cu 7 vitezeBord computerCar kit BluetoothNavigatieCruise ControlMagazie CD Crom packet;)

sa o stapinesti numai cu bucurii.

sedan?

Modificat de Durpaneus
Link către comentariu

Multumesc!Da e avant....e cazul sa mai las figurile ca am 37 de ani si am ales ceva practic. Nu mi-au placut break-urile dar asta ...nu stiu ce sa zic ...imi place mult cum arata de la spate. Are stopurile mai mari si mai frumoase ca la limo....imi place mult.18.000. euro acolo. Mai am de platit 1100 taxa de prima inmatriculare.

Modificat de Leo
Link către comentariu

S-o porti sanatos!E superba.Dar nu e break? Ca sedanurile stiam ca sunt in 3 volume,poate gresesc eu.Oricum masina e frumoasa tare,iar pretul ok :D

Link către comentariu

frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

din cate stiu eu sedan inseamna in 3 volume, adica limuzina, iar a ta e kombi, station wagon, break sau caravan .... cum vrei tu sa ii spui.

Link către comentariu

E Avant....scuze! Am corectat! ( ce sa fac....sunt indragostit.....)!

Modificat de Leo
Link către comentariu

Bravo,

Ce pot sa spun decat ca e superba si cat mai multi km fara incidente.Si imi place ca e luata de la Audi Zentrum. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos fara incidente :P

Ne poti spune cum se comporta cu cutia multitronic? Eu nu stiu ce as face cu 7 viteze :P

Link către comentariu

Va multumesc frumos pentru urari! Cutia.....imi este greu sa explic ce senzatie placuta este! Am condus tiptronic la audi, ma asteptam sa fie in acelasi stil dar e diferenta mare. La apasarea acceleratiei in modul D, turometru are o crestere liniara fara intrerupere si nu se opreste decit atunci cind nu mai accelerez sau atunci cind am ajuns la 200 km/h! Este o senzatie extraordinara! De cind am luat masina nu imi pot concentra atentia la dotarile ei (am descoperit dupa o saptamina ca masina are bluetooh) decit la modul cum schimba vitezele. Pe modul S turometrul se misca numai intre 4000 si 3000, senzatia de accelerare nu se compara cu schimbarea manuala. Daca vreau sa imi aduc aminte de schimbarea manuala cutia se comporta la fel ca si una obisnuita numai ca nu mai schimb la 3000 de ture ca inainte ci la 2200 pentru ca dupa schimbarea in treapta superioara, asa ramin in zona cuplului maxim ...1750.

Link către comentariu
La apasarea acceleratiei in modul D, turometru are o crestere liniara fara intrerupere si nu se opreste decit atunci cind nu mai accelerez sau atunci cind am ajuns la 200 km/h!

Turometru sau vitezometru?

Link către comentariu

Turometrul....are o miscare in tandem cu vitezometrul . Sunt imagini pe youtube.com

Modificat de Leo
Link către comentariu

Adica daca presupunem ca la 200km/h ai 4000rpm, vrei sa zici ca dand talpa de la 100km/h, turatia creste constant de la 2000rpm la 4000rpm, in tandem cu vitezometrul?

Link către comentariu

Da ..daca apesi cuminte pe acceleratie...daca apesi brusc se duce la 4000 si ramine acolo pina ajunge la viteza maxima. In timpul asta se schimba vitezele fara sa percepi variatii de turatie

Link către comentariu

Leo..sa o stapanesti sanatos,e o bijuterie de masina :) ..te asteptam in Cartel :P

intrebarea mea e...navigatia unde e?:D

Link către comentariu

Multumesc! Butoanele pentru comenzi sunt linga frina de mina, afisajul este pe mijloc intre cadrane, in locul afisajului comp-ului de bord.. CD-urile pentru navigatie se pun in spate, separat, intr-un dispozitiv ca o magazie de CD-uri.

Link către comentariu
Da ..daca apesi cuminte pe acceleratie...daca apesi brusc se duce la 4000 si ramine acolo pina ajunge la viteza maxima. In timpul asta se schimba vitezele fara sa percepi variatii de turatie

Asa ma gandeam si eu :D Variatii de turatie nu percepi pentru ca nu exista "viteze", se poate obtine cam orice raport din ce stiu eu. Geniala cutie.

Link către comentariu

Felititari, sa ai parte de ea .... cati km avea masina la cumparare? 120k paca se distinge in pozele tale, e corect?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!