Jump to content

Vw Golf V5

Spr

Postare recomandată

Felicitari pt achizitie !

Motorizare de varf....dupa un tuning exterior o sa fie perfecta !!!

Nu te agita prea tare cu suspensia sport , ca sincer nu prea merita prin Bucurestiul asta macinat de gropi...pe

mine, cel putin ma sparge la rinichi daca intru pe o strada rupta {a mea e lasta 5 cm pe spate si 3 pe fata cu jante de 16 }!!!

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu

In legatura cu tuning-ul deocamdata o sa mai astepte, ca am avut alte probleme cu ea. oricum are destul de tare suspensia ca si eu simt in spinare orice denivelare si gropita, dar la viteza este foarte stabila. si a mea e destul de joasa, mai ales toba din spate.

Link către comentariu

Frumos tare Golfu tau mai ales motoru V5 de care eu chiar nu stiam.Cred ca sunt raritati cum spun colegii de pe forum dar am si eu o nelamurire avand in vedere ca nu ma prea pricep.Stiam ca V asta e cu pozitionarea pistoanelor nu ? Adica V6,V8,V10,V12 3 si 3 si tot asa sau poate gresesc acolo e cu W si care e diferenta.Scuze pt offtopic

S-o stapanesti sanatos.Foarte frumoasa :rolleyes:

Link către comentariu
Frumos tare Golfu tau mai ales motoru V5 de care eu chiar nu stiam.Cred ca sunt raritati cum spun colegii de pe forum dar am si eu o nelamurire avand in vedere ca nu ma prea pricep.Stiam ca V asta e cu pozitionarea pistoanelor nu ? Adica V6,V8,V10,V12 3 si 3 si tot asa sau poate gresesc acolo e cu W si care e diferenta.Scuze pt offtopic

S-o stapanesti sanatos.Foarte frumoasa :P

NU stiu despre ce W te referi. Dar in principiu motorul V5 este derivat din V6 (ala dupa Golf 3). Se numeste VR5 pentru ca V (V-Motor) vine de la motor cu pistoanele la un unghi de 10,6 sau 15 grade, iar R pentru ca sunt puse tot in linie (Reihenmotor inseamna in germana motor in linie).

Link către comentariu

Superba masina...in special motorul...

Ma bate gandul sa imi iau asa ceva, cum se comporta motorul, ai avut probleme pana acum??

Cat mai multi km fara incidente...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!