Jump to content

Vw Golf V5

Spr

Postare recomandată

Salutare la toata lumea, stiu ca este primul meu post dar nu ma pricep la vorbarie asa ca am sa trec direct la subiect

Motor 2,3 V5 150Cp

-Km 160000

-Climatronic

-Trapa Electrica

-Incalzire Scaune fata

-Oglinzi Incalzite Electrice Heliomate

-Oglinda Interior Heliomata

-Senzor Ploaie

-Senzor Lumini

-Proiectoare

-Volan Sport 3 spite Piele

-Volan Reglabil

-4 geamuri electrice

-Pilot Automat

-Computer Bord

-Spalatoare Faruri

-ESP

-Computer de bord

nici nu mai stiu ce ar trebui spus tinand cont ca voi toti stiti totul despre acest model...

post-17518-1193333370_thumb.jpgpost-17518-1193333408_thumb.jpg

Link către comentariu

ms,merge super si sunt f incantat de acest model

as pune mai multe poze dar nu stiu cum sau ce setare sa fac,sunt prea mari si limita este 550k

Link către comentariu

felicitari, arata bine. culoarea i se potriveste. ai grija de ea. daca vrei sa pui poze foloseste www.imagestime.com

Link către comentariu

Avand in vedere motorizarea merge uns un kit R32 pe el. Ar da super bine si cu niste roti pe 18, suspensie joasa si cam atat.

Link către comentariu

sunt de acord cu tine bad_mf,momentan nu am capital dar cat de curand sper sa fac aceste modificari

post-17518-1193581740_thumb.jpg

Link către comentariu

150 cai esti sigur? :) am gasit intr-o revista mai veche de prin 2003 si la motorul asta de 2,3 v5 zicea ca are 170 cai,mai exact 125kw, ia uita-te mai bine in certificat si zine si noua

Oricum la puterea asta se preteaza la un tuning exterior pe masura :)

Link către comentariu

Are 150 de cai. S-a facut doare intre 1999-2001 dupa s-a introdus motorul de 170 de cai si 20V. V5 deriva din vechiul VR6.

Link către comentariu

Da, masina e super, am avut ocazia sa o aud si sa o "simt" cum fuge, este super, sa o stapanesti sanatos inca odata si cat mai multi km fara incidente !

Link către comentariu

Frumoasa culoare si iti doresc sa te bucuri de ea multi km de-aici incolo FARA evenimente neplacute. :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Un motor pe cinste ! Sa ai parte de cat mai multi km fara probleme :D .

Link către comentariu

Felicitari!

S-o stapanesti sanatos!

Nu m-as grabi cu jante de 18, mai alesi in Bucuresti decat poate peste vreo 2 ani minimum.

Vorbesc din experienta pentru ca am suspensii sport si jante de 17. E dificil cu gropile si cu bordurile, atingi cu scutul si iti macini nervii vrei nu vrei.

Link către comentariu
  • 7 months later...

niste triple pe led ar merge:D

in rest fff frumoasa si mai rar asemenea motorizare

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!