Jump to content

Audi A6

ioio_viola

Postare recomandată

ceau,

sa ma prezint

Sunt un Audi A6 1.9 TDI, 131CP model 2002. Am fost cumparat pentru a satisface nevoia de viteza, dar si de spatiu a proprietarului meu. Binenteles si intretinerea mea trebuie sa aiba un pret rezonabil.

Specificatii:

Culoare: Ming Blue Pearl effect

Motorizare: 1.9 TDI, 131 HP, Pumpe-Duese, AVF

Cutie viteze: manuala 6 trepte

Parktronic

Dublu climatronic

Cauciucuri pa' 16 GoodYear Z (for speed :) )

4 Geamuri electrice

Oglinzi electrice

Castofon (deocamdata)

Urmeaza poze in curand...

Link către comentariu

km 122000 pret cu nr pe 3 luni de tol 12500 cu tot cu drum

131CP ii deajuns pt RO mai ales ca ajunge f repede la 160. Deocamdata doar 200 i-am dat pe autostrada in GER dar daca mai ies si sper ca prind libera autostrada incerc mai mult ... sper ca macar 215 sa prinda...

Link către comentariu

Sa-l stapinesti sanatos si fara probleme.

cit despre putere -un chiptuning -si poti sa maresti putere cu minim 20 % !

ce ai vrut sa spui in topic cu -"sport versus limuzina" ?

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme.

In versusul asta castiga CLAR limuzina.

Sport nu e nici 2.5 TDI.

Link către comentariu

Ian:

am vrut sa-mi iau ceva sport gen golf 5 1.4 TFSI de 170cp, sau ceva BMW ... dar pana la urma am ales A6 pentru spatiu generos si sa fiu sincer docamdata is foarte multumit cum trage masina. Poate cand o sa obisnuiesc cu ea, dupaia o sa tind la ceva mai puternic ...... sau ii fac cip :)

Link către comentariu

cu un cip la 165 de cai .. te sccoti ff rapid si fata de un 2,5 de 180 de cai care e cu ~ 300 kg mai greu ..deci esti in avantaj si ai si consum fain !

Buna alegere. Eu am luat masina acum 2 ani din germania si am dat 13000 acolo ..deci sa inteleg ca nu au mai scazut preturile deloc ? ? ?

Link către comentariu

da' la 2.5-ul ala de 180 daca-i faci chip... atunci ce mai iese :)

P.S. Nu cred ca diferenta de greutate este asa mare...

Link către comentariu

Spatioasa masina :). Si totusi, mi se pare cumplit de submotorizat un A6 cu 1.9 TDI, fie si cu remapare :).

LE: De acord cu Ice... 300 kg diferenta ??

Modificat de vap_66
Link către comentariu

Cel mai fiabil motor este tot ala de 1,9 si parerea mea este ca trage destul de bine pentru drumurile noastre,iar la 2,5 e cam mare impozitul si asigurarea si totodata si consumul si mai cad si axele cu came, mai bine 1,9 cu chip. Pentru faza cu sportivitatea depinde ce masina ai avut inainte ca si eu dupa ce m-am urcat de pe opel astra de 1.7dti pe passat de 131 cai mi se parea super sportiva, acum dupa aproape 8 luni de la achizitie ma gandesc la un chip

Multi km fara evenimente si pune si niste poze :)

Link către comentariu

andrein

cred ca au scazut preturile io am dat 11800 dar cu numere pe 3 luni si cu drum am iesit 12500

auras

io m-am urcat de pe o skoda din 1979 deci e mult mai sportiv. Poze nu reusesc sa pun ca-s prea mari, inca ma documetez cum sa le pun :flower:

Link către comentariu

Pai baga-le in paint si salveaza-le ca jpg sau gif.Mai precis Start-All programs-accesories-paint .Dupa ce ai deschis paint, copiezi poza acolo si apoi o salvezi in formatul pe care ti l-am spus deja.Asteptam cu interes pozele. :icon_thumright:

Modificat de rob_debruce
Link către comentariu

nu extensia e problema ci size-ul is prea mari si cand le dau resize nu se mai intelege nik ....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

PONT: daca le bagi in paint si ii dai un simplu save ai sa vezi ca dupa aia o sa ocupe cam jumate din cat ocupa ianinte :D

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapinesti cu placere.

E clar ca in acest versus limuzina bate sportul care e cam inexistent.

Link către comentariu

Frumoasa culoarea, ca un sfat pune-i folie neagra pe geamuri

Acum dupa vreo 9 luni de cand am passatul ce mi-ar placea un Audi A6 si regret un pic ca n-am facut atunci efortul sa iau un A6

Ai mare grija de ea :Driver:

Modificat de Auras
Link către comentariu

urmeaza si folia, dar sunt limitat cu bugetul anul acesta. In primavara mai mult ca sigur pun folie pe spate si geamurile laterale fata. mai vreau cd changer in bord si un tempomat inainte sa plec in vacanta :Driver:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Accepta ca e limuzina.... :blink: poate mai tarziu cu cipul :huh:

Multi km sa ai fara incidente.

Link către comentariu

Frumoasa limuzina...sa o stapanesti sanatos (sau sa te conduca in pace, vorba reclamei cu leonul)... :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!