Jump to content

Leutul Meu

Sop

Postare recomandată

Revizia a trecut. 666 ron la dona. Jantele nu au ajuns inca.

Mi s-a parut ca am vazut zilele astea un leon alb cu numere rosii dar nu aveam cum sa te stiu.

Link către comentariu

arata bine leonul tau.sa-l stapanesti si sa-l conduci cu placere

consider ca sunt 3 culori care o prind f f f bine:alb ,galben si mai nou culoarea de pe a mea(cei drept nici nu prea am vazut gri soobolan f des),mie astea imi plac

sunt curios cum arata un leon cu noile culori,au scos inca un galben,un portocaliu si un albastru

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
  • 3 months later...

Cea portocalie pe leon e dementiala. Mai pui niste jante de 17 geamuri din fabrica fumurii si rupe la look orice alta masina.

Modificari incheiate:

bara spate fr

navigatie replica si camera video deasupra suportului de numar

pedale si footrest seat

vopsit consola centrala(zona navigatie si zona ac)

footwell lights

jante aliaj gaya seat

manson schimbator in piele

Urmeaza bara fata fr

vopsit in acelasi stil zona gri a bordului din dreptul volanului

nuca schimbator schimbata

volan in piele si eventual un woofer activ pentru a pastra destul spatiu

post-17295-1220015186_thumb.jpg

Link către comentariu

arata foarte bine navigatia.

nu ai ceva poze cu jantele sa vedem cum ii vin?

Link către comentariu
...

navigatie replica si camera video deasupra suportului de numar

...

post-17295-1220015186_thumb.jpg

ne poti da mai multe detalii despre aceasta "navigatie replica"? ce/cum functioneaza? de unde ai luat-o? cat a costat? etc ...

merci

PS : nice car

Link către comentariu

Navigatia e witson. Colegul c4linutz de pe forum aduce. Are topic de vanzare pe forum.

De functionat functioneaza excelent si da super pe masina. In afara de navi si radio mai adaug: te uiti la tv, vede filme videoclipuri si poze in majoritatea formatelor. Citeste DVD-uri. Iesire usb, ipod, 2 iesiri a/v eventual pentru subwoofer si ecrane in tetiere, intrare video(camera e pusa aici)

O sa revin cu mai multe poze dar dupa ce o spal.

Am uitat sa precizez ca am trecut de 45.000 km in 10 luni si masina se comporta excelent.

Am schimbat un bec de proiector si siguranta de la electroventilator in timpul asta.

Chiar ma asteptam la mai multe belele cand am cumparat-o.

Link către comentariu
  • 10 years later...

Iata ca am ajuns in 2019. Masina a implinit 11 ani si se apropie de anul 12.

Nu am tinut topicul activ dar as vrea sa fac o retrospectiva.

Sunt in continuare uimit de fiabilitatea leutului.

Masina are la momentul asta aproape 400.000km si nu am avut probleme majore.

In afara de consumabile (revizii si kit distributie) am mai inlocuit urmatoarele:

Bobine- toate 4 dar pe rand cand a picat fiecare

Modul abs -a crapat undeva la 230.000km inlocuit cu unul de la dezmembrari care isi face treaba si acum

Ambreiaj-undeva la 200-250.000 a fost inlocuit

Pinionul de treapta V odata cu ambreiajul

Alternator

2 rulmenti fata dreapta

1 rulment fata stanga

1 rulment spate stanga

Amortizoare spate

1 termostat

Flanse cu rulmenti la amortizoarele fata

Cred ca undeva pe la 170.000 am montat kitul de gpl landi renzo si tin sa mentionez ca dupa atatia km motorul merge impecabil si nu consuma ulei.

Ii multumesc mecanicului meu ca m-a indrumat sa fac acest pas.

Si cu ce m-a convins: presupunem ca iti strica gpl-ul motorul in 100.000 km. 

Chiar daca se strica din economia de carburant se amortizeaza instalatia, iti refaci motorul si iti mai raman si bani.

Iata ca am amortizat instalatia nu s-a stricat motorul dar cu banii nu pot spune ca mi-au ramas, dar s-a cunoscut foarte mult in buzunar.

Intrucat astept o alta masina am negijat unele chestii cum ar fi:

Scaun sofer si pasager-trebuie refacuta tapiteria

Martor airbag aprins- posibil sa fie slip-ringul daca ma pronunt bine. Dar nu am gasit nici un electrician priceput in toata constanta. 

Poate la acest aspect ma puteti ajuta cu o persoana care stie electrica si diagnoza auto la mine in zona.

Imi propusesem sa fac 1.000.000 km cu ea si apoi sa o duc in fata fabricii de unde s-a nascut. Dar avand in vedere ca usor usor va rula din ce in ce mai putini km poate va ajunge in spania cu 500.000

Mentionez ca nu am ramas imobilizat cu masina decat de 3 ori.

1 data cand a picat alternatorul

Si de 2 ori cand s-au rupt capetele de planetara.

Multi o sa ma intrebe poate de ce am mers cu planetarele pana s-au rupt. Si as vrea sa va spun ca a fost o ciudatenie. Pur si simplu au cedat. Nu au batut 1 secunda.

Masina nu m-a dezamagit 1 clipa. Chiar de curand am plecat intr-un maraton pe 27 decembrie si m-am intors pe 30. Timp in care am facut fix 3000km. Constanta-Vienna-Sovata-Comanesti-Constanta.

Sper sa nu fi uitat detalii legat de piesele inlocuite dar totul e scris din cap. Nu mai am notat tot ce s-a facut la masina in acest timp.

Inchei aici retrospectiva celor 11 ani si 400.000km si va urez tuturor sanatate si un an 2019 mai bun in care sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.

Modificat de Sop
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!