Jump to content

Leutul Meu

Sop

Postare recomandată

Leutul deabia e luat,am facut doar 2000 km cu el dar pot spune k sunt destul de multumit de raportul pret calitate. Isi face treaba, cand ai nevoie de el te ajuta si chiar ma gandeam la inceput k e puturos dar se infige destul de bine la cei 86 Cp ai sai. Inca nu s-a asezat motorul dar pot spune k la urban mi-a iesit consumul 9,8 iar extern 7,4 ceea ce nu e chiar de lepadat pt motorul asta pe benzina, avand in vedere k in oras schimb cam la 3000 rpm iar in exterior 3500-4000.

Link către comentariu

bine ai venit pe forum, si sa stapanesti sanatos masina.

dar, te rog sa citesti regulamentul si sa nu mai postezi cu k,sh,tz.etc asemenea prescurtari sunt interzise pe acest forum.

merci.

Link către comentariu

Sa ai bafta la ea si super multi km fara reparatii. Ai grija ca aia 86 de lei cand le e foame se transforma in mai multi he he he. Poze poze poze.

Link către comentariu

Felicitari, Ionut. Seatul galben imi place foarte mult cum arata. Si cand te gandesti ca a fost o perioada cand lumea fugea de galben (abia aparuse obligatia de a colora taxiurile in galben). Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Intradevar arata excelent dar ca sa il mentii trebuie sa cam vizitezi spalatoriile. Totusi la vara nu cred ca o sa am probleme, praful nu prea se cunoaste pe ea decat de la apropiere, dar cum s-a pus o picatura de noroi o vezi de la o posta.

Cu poze o sa revin cat se poate de repede pentru ca momentan nu prea am avut timp.

Ce vroiai sa spui bogdan de cei 86 de caluti?Nu sunt foarte expert in motoare si poate imi explici mai multe.

P.S. Multumiri pentru urari

Link către comentariu

Nu vroiam sa zic nimic, dar masina e sprintena si cu 86 caluti. Leonurile au moatoare bune din cate am citit prin presa.

Link către comentariu

Pot spune ca sunt multumit, cu toate ca se putea si mai mult.E destul de vioaie,in oras dc ma apuc sa schimb peste 4000rpm cand am 50 restu deabia pleaca :icon_thumright: Afara nu am alergat mai mult de 150-160 pentru ca nu sunt genul.Consider ca e deajuns.

Problema ar fi consumul in oras, dar ce sa ii faci daca ai talpa grea suporti consecintele.

Link către comentariu

Si o poza

post-17295-1194097529_thumb.jpg

Am reusit sa zgarii bara pe fata in dreapta cum priviti poza.Pot gasi oare culoare ca a mea in comert?(Spray eventual)

Am ajuns la 3000 km si a inceput sa mai scada consumul. De la 9,9 la 9,3... poate mai scade pana la 9 macar :)

Link către comentariu

gasesti vopsea fara probleme. incearca la dealerul de unde ai cumparat masina. daca nu, la orice vopsitorie (banuiesc) ca poti sa gasesti, cat timp le oferi codul culorii. sa nu uiti sa dai cu acetona pe locul unde vrei sa pui vopseaua, pentru a se degresa locul, si pentru a 'prinde' vopseaua.

succes. masina e frumoasa. sa te poarte fara probleme!

Link către comentariu

Masina e frumoasa... insa eu n-as fi ales niciodata o masina de clasa compacta, cu dotari foarte putine si cu un motor mic si lesinat.

De aceea am preferat sa aleg o masina de clasa mica cu mai multe dotari, mult mai usoara decat cea compacta si cu acelasi motor, dar care pentru greutatea masinii nu e chiar atat de lesinat. Sincer, la greutatea unui Leon, mie 1.4 85 cp mi se pare o motorizare mult prea slaba, sub limita pe care as fi acceptat-o. Mai ales cand 1,6 102 cp era doar cu cateva sute de euro mai scump.

In rest... sa o conduci cu placere, sunt sigur ca te va multumi aproape pe deplin.

Link către comentariu
Am ajuns la 3000 km si a inceput sa mai scada consumul. De la 9,9 la 9,3... poate mai scade pana la 9 macar :(

Sigur va mai scadea la primavara, dupa ce va trece frigul.

Iar poza mi se pare foarte haioasa: parca ar fi botul un animalut din Disney. Repet, imi place tare mult masinuta.

Cristi, 100 de CP tind deja spre sport (stiu de la mine), iar Sop a spus ca nu e genul care sa alerge masina.

In schimb, Sop are 10 CP in plus (85), iar ca greutate pe 1 CP sunteti aproape identici: 13,7 Kg/CP tu si 13,8Kg/CP el. Deci, putem spune ca merge la fel ca tine.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Frumoasa foc masina...Sa o folosesti sanatos , si multi km fara evenimente! Bafta...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Revenind cu noutati vroiam sa va spun ca am ajuns la 7000 km si se comporta excelent. Probleme nu am avut, doar ca dupa atatia km pot spune k poate un motor 1.4 tfsi m-ar fi coafat mai bine, dar pentru 2-3 ani cat o sa o tin e super deajuns ce am. Cu o vizita pe la voinea o sa mai imi treaca pofta de caluti sub capota.

Mers pe autostrada la 130-140 consumuri de 6,5-7, dusa la 170+ ajunge consumul spre 8-8,5 asta avand in vedere ca la drum lung schimb la 3500+ fiind motor pe benzina.

Link către comentariu

Fara suparare, nu imi vine sa cred ca la viteze de peste 170 la ora consuma doar 8.5L

Sincer, nu cred ca merge peste 170 cu mult, dar ma rog. sa o folosesti sanatos in continuare, arata frumos masina.

Link către comentariu

Salut,

Frumoasa masina, frumoasa culoare, cat despre motor, fiecare isi alege ce considera ca este mai bun si eficient pentru a-i satisface placerea si trebuintele.

Sa o stapinesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

Multumiri.

Civic o sa fac poze la 180.Mai mult nu a vrut data trecuta si nici acum nu cred k o sa vrea. Oricum cu eroarea de kilometraj cred ca tot la 172 cat era viteza maxima din cartea tehnica se ajunge.Iar despre consum pot spune ca per total dus intors B-CTA a luat 8,5 dar dusa peste 160 majoritatea drumului

Link către comentariu

Marfa Leonul! Trebuie sa mentionez ca nu putem spune care motor e lesinat sau cat de slab consideram ca e, deoarece persoana care l-a ales a stiut ce face si pe ce da banii - asadar nu prea are rost sa ne dam cu parerea pana la urma, nu ? Galbenul si rosul sunt atat de caracteristice Seat-ului (prima pt Leon, a doua ptr Ibiza) incat parca nici n-ar mai trebui alte culori in oferta - asadar ii sta bine in gelb :rolleyes:! Despre consumul de 8.5 la 170 .. o fi cum zici tu, sau poate citezi din media BC2 ... si aia chiar nu e concludenta, dar daca la consum instant ai atat - inseamna ca Seat a facut o noua revolutie in materie de consum cu acest 1.4 86 CP :Driver:, nici la diesel nu stiu exact daca la talpa ai consumul asta la 170 .. 175 + - in orice caz mai aduc in discutie faptul ca pe acest forum nu se promoveaza depasirea vitezei legale si orice activitate de acest gen este facuta strict in functie de alegerea soferului si capacitatile masinii sale ! (la al meu 1.2 HTP aveam la 170 km/h un consum de 12 sau 13 l/100km).

Cum spunea si un coleg mai sus, CristiN - consider ca abia un TDI cu al sau cuplu nu-l consideri lesinat sau un TSI/TFSI, dar cand vorbim de aspirate - 1.2, 1.4, 1.6, 2.0 .. pana in zona de cuplu si poate chiar dupa, pot fi considerate toate "lesinate" - diferenta o fac doar nevoile pe care trebuie sa le satisfaca masina :D !

In rest, cat mai multi km cu masina si mai multa grija cu ea .. daca nu gresesc, e bine sa nu folosesti chiar la capacitate maxima motoarele astea mici (cum sunt ale noastre) .. ca le "obosesti" inainte de vreme !

Numai bine !

Modificat de Raz_Van_YkE
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Postez atasat foaia mea persoanala de parcurs. Puteti sa o folositi daca vreti. La mine merge super mai ales ca nu am alimentat niciodata pana acum decat plin-plin

consum_leon.xls :P

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am ajuns la aproape 19000 km. Nu am avut probleme de ordin tehnic cu masina, revizia a decurs bine, schimbate toate filtrele si uleiul.

Dupa revizie se pare ca a scazut si consumul cu 0.5 la 100 km.

Partea proasta este ca am reusit sa sparg suportul de numar si sa indoi numarul de pe spate, dar atat, spoilerul este neatins.

Link către comentariu
  • 1 month later...

SOP (Ionut) unde ai gasit ceva caluti in plus de pus pe ea?

Eu m-am interesat si am gasit prin TCM dar numai 9 CP in plus la 700 ron doar daca ECU este BOSCH.

Tu ce ai?

Daca esti interesat iti dau un numarul de telefon al inginerul din Constanta si treci pe acolo si vezi care-i treaba.

Link către comentariu

Ma apropii cu pasi repezi de a doua revizie. Mai sunt 2000-2500 km si o bag la dona.

Florin ai PM.

Urmeaza sa vina jantele, in principiu jante gaia originale.

Link către comentariu
  • 1 month later...
Florin&David

Au venit mult asteptatele jante?

Poate ne vedem zilele astea.

Imi fug ochii dupa Leon galben dar nu l-am vazut inca pe SOP. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!