Jump to content

Faruri Cu Lupa Pt G5

4abc
 Share

Postare recomandată

@dudu E cea mai simpla solutie cu mufele adaptoare de pe ebay. Cand le-am montat pe ale mele, nu se gasea asa ceva si am luat mufe de faruri cu xenon OEM si am mutat fiecare fir din mufa mea (10 pini) in mufa noua (12 pini). A fost mult de munca, dar a meritat.

Si referitor la xenon, eu am un kit Siemens HID cu bec D2S, cica special pt masinile cu probleme. Il am de peste 2 ani, montat fara condensatoare si nu am avut nicio problema sau eroare gen bec ars.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-a lovit in seara o curiozitate... :D ..

Farurile Hella Xenon Look au oare mecanismul de ridicare a lupei?Se pot oare face bixenon?Nu am gasit nici macar pe Vortex detalii sau alte info despre ele. :(!

Link către comentariu

Am sa mut firele dintr-o mufa in alta. farurile nu sunt xenon look sunt autentice xenon.

@ andrei jse : stiu ce zici de mufa aia patratoasa si ca tot mecanismul e anti-prost dar numai in cazul in care ai tot ce-ti trebuie (si eu n-am).

becul meu de xenon h7 intra pe soclu face tzac si sta foarte bine insa nu am cum sa-l alimentez decat daca (nasol) trag fire de + si - direct din mufa la el prin far. mai complecat dar iese. maine ma duc la cineva care a mai facut treburi din astea necurate dar de succes si va dau feedback :D

Link către comentariu

@iLL One In cazul asta se potriveste. Tragi firele prin capacul de la far. Dar in cazul asta nu cred ca mai poti sa faci sa functioneze ca si bi-xenon.

@4abc Din cate stiu eu nu se poate pentru ca nu ai mecanismul in farul ala.

Link către comentariu

ati gasit careva faruri cu lupa care sa aiba sistem de bixenon, in afara de hella?

varianta cu sistemele de pe bluexenon.ro pare ok dar e complicat cu montatul si nu stiu ce calitate ai produsele respective

Link către comentariu

Din cate stiu eu, in afara de Hella OEM Xenon, nu exista alte faruri bi-xenon si ma refer sa functioneze ca cele de fabrica, nu cu becuri separate.

Inca o data zic, din cate stiu eu. :(

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

am gasit ceva faruri care imi plac avand in vedere ca am golful din semnatura

daca ma poate ajuta cineva pe p.m. unde pot gasi si stopuri la fel

post-23534-1243527262_thumb.jpg

Modificat de BlueGolfV
Link către comentariu

• 4 weeks later...

mi-am gasit singur farurile :icon_thumright: :)

pt cei interesati, cei de la in pro au scos niste faruri pentru bi-xenon

modelul este urmatorul

http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=2495

daca reusiti careva sa gasiti niste poze cu ele montate pe vreo masina, as fi recunoscator

Link către comentariu

• Administrator

angel eye

ai o idee de pret?!

Ei spun ca sunt plug&play pe orice mk5/jetta insa sunt curios de soclul cu care vine... mai precis daca sunt ca la Hella xenonlook si pt H4 si pt D2S

Daca aratau mai putin a S5 era si mai bine :icon_thumright: dar sunt acolo cu Hella... probabil locul 2 la faruri AM G5 - asta la mine-n tartacuta :P

Link către comentariu

am gasit si un clip

dudu, sper sa te lamureasca in legatura cu soclul

daca gasiti careva un pret sau vre-un magazin unde se gasesc..dati si noua de veste

Link către comentariu

• Administrator

Chestia e ca becul este H7... farul foloseste un sistem de shutter pentru a directiona lumina pentru low si high beam. Prinderea becului este aceeasi ca la sistemul OEM, prin rasucire

Sfatul lor este sa folosesti bec de semnalizare cu mercur (cele acoperite) dar care la aprindere sunt portocalii

Am vazut pe site-ul lor ca produsul e out of stock - iulie august urmatoarele livrari :Driver:

Daca aflu ceva preturi, anunt aici

Link către comentariu

@BlueGolfV alea sunt FK-uri

Link către comentariu

Farurile pe care le-a vazut Angel Eye, le-am gasit si eu pe ebay acum vreo 2 luni. Intr-adevar sunt cel mai frumos model pentru Golf V. Le aduce si un coleg de pe forum la pretul de 230 de euro. Mi se pare un pret extrem de bun. Astept sa vad la cineva montate pe masina, si niste pareri despre lumina pe care o dau cu/fara xenon, si probabil o sa imi iau si eu.

Link către comentariu

Este in Iasi o masina cu aceste faruri.Imi plac ledurile care au o intensitate destul de mare fiind vizibile si ziua.Lupa nu imi place pentru ca e destul de mica,si din pacate ori nu le are posesorul reglate bine ori ceva nu e in regula cu ele pentru ca orbesc!

Pentru mine nu reprezinta o solutie pentru ca acele leduri mi se par ''kitch'' pe Golf insa cum gusturile nu se discuta la banii care sunt merita fara vreun fel de discutie! :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pai...daca o mai vezi, fa-i niste poze ceva... sa vedem si noi cum arata ca murim de curiozitate

faza cu led-urile nu se mai aplica la fel ca angel-eye-urile, sa zici ca sunt caracteristice unui singur producator

mai nou, multi producatori au ales solutia asta (Opel la Insiginia, Mercedes la E-Klasse, Porche, etc, etc)

si au mai multe avantaje: consum redus, iluminare puternica (pentru zi), design, etc

Modificat de angel eye
Link către comentariu

a incercat cineva lupele bixenon care se monteaza pe farul existent al oricarei masini de pe bluexenon? lupele cu tot cu instalatia de xenon sunt in jur de 190 de euro (fara manopera de instalare). singurul dezavantaj este ca trebuie desigilat farul pentru a putea fi montate. am vazut un coleg de forum cu un polo ce si-a montat asa ceva si arata bine, pe langa utilitatea lor. ce parere aveti? merita? :D

post-28797-1247582605_thumb.jpg

Link către comentariu

eu unu zic ca merita, daca te impaci cu ideea de a desface faru

te scoate mai ieftin decat faruri cu lupa si apoi xenon

dar gandeste unde sunt fabricate alea, ce garantie ai... si daca doamne feri se buseste, ce faci

si mie imi suradea ideea, dar intre timp mi s-a pus pata pe modelul de la in.pro :)

apropo..vezi ca le gasesti si mai ieftine (750 Roni)

http://www.superxenon.ro/produse.php :D

Modificat de angel eye
Link către comentariu

• 3 weeks later...

@4abc n-ai mai reusit sa prinzi pe nenea cu faruri de la in.pro, sa ii faci o poza? :)

Link către comentariu

Cum sunt zilele astea in mare cautare de faruri, si nu vreau sa comand astea de care tot vorbim fara sa le vad pe masina, am reusit sa le gasesc puse pe o masina... din pacate cele din imagini au bec de semnalizare galben si strica tot aspectul... va pun si voua link sa ziceti ce parere aveti.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4488349&page=1

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Pf.... nu cred ca am vazut faruri mai urate pe Golf 5. Mi se par extrem, extrem de nereusite!

Link către comentariu

Cam asa mi se par si mie... solutia cred ca ar fi urmatoarea... daca ar fi sa iau modelul asta, nu le iau combinatie negru-crom... le iau cromate... si atunci am impresia ca arata mai bine...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Eu as spune sa cauti modele mai reusite ;).

Link către comentariu

sunt dezamagit

credeam ca am fasit modelul perfect de faruri ;)

Link către comentariu

Eu as spune sa cauti modele mai reusite :lol:.

Bineinteles ca asta fac... dar vreau sa fie si la un pret decent... ca daca nu ar conta pretul, bineinteles ca as lua Hella xenon-look

sunt dezamagit

credeam ca am fasit modelul perfect de faruri :lol:

Exact de parerea asta sunt si eu... :ceuameni:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!