Jump to content

Faruri Cu Lupa Pt G5

4abc
 Share

Postare recomandată

La un golf 5 farul din spate stanga ramane aburit mereu. Stiti din ce cauza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On topic: Farul ala din spate e cu sau fara lupa? Are omologare individuala pe masina sau cum?

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut! Tocmai ce am primit de la un amic un set de faruri cu lupă şi angel eyes. El la angel eyes a avut becuri normale, eu aş vrea să le schimb cu unele led până le montez pe maşina mea (am văzut că merg scoase din spate şi au soclu tip T5).

Întrebarea mea este: voi avea eroare de bec ars dacă fac această convertire? Aş vrea să ştiu ca sã nu cumpăr ledurile degeaba (să nu mai zic de timpul pierdut la manoperă).

Modificat de Bachus20
Link către comentariu

• 1 year later...

Pentru Bachus20: stiu ca e tarziu raspunsul, dar orice led vei pune cu timpul(sau din cand in cand) tot va aparea eroare de bec ars. Am incercat led si scumpe si ieftine = erori random.

Acum intrebarea mea: a reusit cineva sa inlocuiasca cu succes lupe la faruri aftermarket?

Link către comentariu

• 11 months later...

Salutare,

Se mai gasesc pe undeva faruri cu lupa mai calitative pentru Golf 5( pentru becuri halogen, nu xenon )? inafara de TYC, DEPO si Abakus parca, altceva nu am prea gasit, iar din ce am citit aici pe forum, nu prea sunt ce trebuie.

O alternativa ar fi montarea de lupe in farurile originale cu reflector( gen morimoto bixenon mini H1, 2,5 sau 3" ) dar operatiunea nu pare tocmai usoara, sau daca e, nu am gasit vreo explicatie mai detaliata despre cum s-ar putea face, din ce vad ar trebui dezlipita sticla, taiat din oglinda, si cumva prinsa lupa. 

Si inca o chestie, lupele de care am zis mai sus, pot fi folosite si cu becuri halogen H7? din ce am mai citit, unele lupe focalizeaza la fel de bine si cu xenon, si cu halogen, iar momentan nu vreau sa pun xenon, ar trebui facute prea multe modificari 

Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

Faruri cu lupa aftermarket se mai gasesc. Calitative nu prea. Detin de vreo 3 ani aftermarket cu lupa si halogen (depo). Dupa 3 ani au aceeasi intensitate, DAR, lumineaza mai slab decat cele oem chiar de cand le-am scos din cutie. Am incercat si instalatie xenon, chiar si led, nici un efect. Reglate pe aparat cutoff-ul iese perfect, dar lumineaza aiurea prin santuri (aici nu am gasit nici o explicatie). Reglate noaptea pe drum (la mana) vad ok-ish...

Deci:

- DOAR pentru design recomand aftermarket

- pentru calitate lumina recomand oem cu lupa pusa ulterior (de preferat morimoto oem, NU o l x )

... la montarea lupelor in far clasic oem se anuleaza H7 si se trece pe instalatie xenon h1 sau d1s/d2s (atentie la calitatea instalatiei xenon - poate sa arda motorasul de la stergatoare.

Link către comentariu

• 1 month later...

Confirm și eu cele spuse de coleg, farurile cu lupă de la DEPO nu sunt cele mai performante în privința luminii, însă cumpărând un set de becuri halogen premium, sunt destul de ok. Le am de 1 an și încă nu dau semne de mătuire, nu fac condens, etc.

Curios este în cazul becurilor de la Osram (NightBreaker) care au deja 18 luni și încă nu s-au ars, în condițiile în care peste tot vezi recenzii cum că se ard în 6-12 luni.

Menționez însă că le-am instalat purtând mănuși din latex și fără a atinge sticla becului (chit că purtam mănușile).

Link către comentariu

On 10/20/2021 at 3:25 PM, covenant said:

- pentru calitate lumina recomand oem cu lupa pusa ulterior (de preferat morimoto oem, NU o l x )

Salut, de unde ai luat lupe Morimoto originale? Ms

Link către comentariu

Doar de pe site extern care incepe cu E su se termina cu y. Din romanica nu am avut curaj. Asta a fost acum 2 ani. Tin minte ca vanzatorul era din germania. Personal nu am pe masina(la momentul acela lipsa finante), dar am montat unui prieten. Oricum morimoto a evoluat mult la optica.

Legat de ce spune colegul mai sus, sunt ok si becurile halogen mai premium(nightbreaker, xtreme vision...etc). Vad mai bine decat "ha şapte" din peco. Personal am montat si cu manusa si fara, si tot timpul cel din dreapta se arde primul. Cred ca si instalatia masinii conteaza foarte mult, sau cat de mult joaca in soclu(da, la unele faruri AM becurile au joc)

Link către comentariu

Confirm, becurile se ard din cauza vibrațiilor/șocurilor care duc la ruperea filamentului.

Dacă aveți joc în soclu sau vreo "urechiușă" a farului ruptă, clar se vor arde mult mai repede.

Aș vrea pe această cale să-i atenționez pe cei care au instalat xenon/led aftermarket cu gândul că arată OEM pe lupe și nu se prinde nimeni.

Grijă mare în raza județului Iași (în special zona Carrefour - Valea Lupului) văd aproape zilnic RAR-ul mobil și se iau taloanele în mare parte pentru această problemă :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!