Jump to content

Faruri Cu Lupa Pt G5

4abc
 Share

Postare recomandată

Da-ne te rog mai multe detalii daca vrei...

Spre exemplu de unde le achizitionezi si la ce pret? :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fratilor le am luat de la un baiat.Astept sa mi vina sa vad unde le pot monta.Pret 450 e.Salutari

Link către comentariu

Pai de montat de de-a dreptul banal...as putea zice...

1.Se da spoilerul fata jos

2.Se dau farurile jos...si cam atat :blush:

Poti sa ne dai si noua mai multe date despre acest baiat..poate ii facem si noi vanzare :D :P

Link către comentariu

vedeti ca va trebuie si adaptoare la faruri :P doar ce am comandat ptr un amic

Link către comentariu

Ce fel de adaptoare? :P

Link către comentariu

de la instalatia masini care sunt ptr farurile normale la cele cu lupa gti

Modificat de KMZ
Link către comentariu

• Administrator

Nu exista Golf echipat cu lupa si fara xenon pe original... cel putin dupa stiinta mea... ori e oglinda (pe crom sau negru) ori e xenon OEM... "lupa de gti" este far cu xenon

Adaptoarele sunt necesare daca pui farurile originale cu xenon...

Link către comentariu

si eu stiam la fel, dudu. oglinda crom / negru sau lupa.

vrei sa spui ca daca imi voi cumpara faruri hella n-am nevoie de nimic altceva decat de becuri? fara adaptoare, fara nimic, nimic? banuiesc ca o sa pierd reglajul automat de la butonas pentru faza scurta.

si in alta ordine de idei, in craiova, nesimtitii astia de la topspeed (daca au reprezentante si pe la voi prin orase, spargeti-le un geam, ceva) mi-au spus ca e in jur de 11 milioane un far, si mi-l vor aduce in 3 saptamani. o porcarie si jumatate.

Link către comentariu

• Administrator

Bogz

hai sa impartim discutia in doua, ca sa fie clar...

1. Faruri cu xenon OEM, exact cum are masina din fabrica (doar am zis OEM)... sunt farurile bixenon de pe G5 si in mod normal vin cu instalatie, balasturi, senzori autoleveling... reglajul lor este facut automat conform citirii senzorilor... daca tu vei cumpara aceste faruri pentru a le pune pe masina ta, nedotata din fabrica cu asa ceva, vei avea nevoie de adaptoarele de care vorbeai...

2. Farurile Hella Xenon-look de care se vorbea, arata precum cele de la punctul 1 (deh, xenon-look) insa sunt echipate cu motoras de reglaj si bec H7... ulterior poti pune o instalatie cu xenon de H7 (nu D2S) iar reglajul ramane.... ele sunt plug-and-play din ce am citit eu, nefiind necesara nici o modificare... de asemenea, fiind producator de piese agreat de VW, garantia ramane (factura, montaj la ei...astea-s alta discutie)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Fratilor pana la urma farurile cu lupa hella nu mai au venit pentru ca fraierul de 4 tuning m-a ars,i-am trimis 50 de euro avans si trimisi au fost,acum ma abureste ca imi trimite banii dupa ce l am injurat putin!recomandati-mi si mie pe cineva sau undeva de unde sa mi iau si eu farurile astea odata! cu respect

Link către comentariu

:offtopic: si chiar vroiam sa cer un nr de telefon sa-mi iau si eu

Link către comentariu

Am rezolvat treaba.Am gasit printr-o firma din Timisoara.In 3 saptamani le am :icon_thumright: ;)

Link către comentariu

• Administrator

BogdanJ, cumva cei de la Log?

keep us posted

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare.as vrea si eu faruri hella xenon lock,dar ceva mai ieftin de 400 euro chiar si secon hand merge la un pret rezonabil,daca are cineva de vanzare sa ma anute,sunt interesat.

Link către comentariu

pe ebay.de inca nu am gasit sa trimit si in afara Germaniei... :cheers:

Incearca sa trimiti un mesaj la comerciantul de pe ebay sa-l intrebi daca nu trimite in Romania. De multe ori trimit si in Romania, chiar daca nu au pus in descriere ca ar trimite.

Link către comentariu

• 5 months later...

Am vazut ca au aparut xenoane cu lupa care se monteaza direct pe farurile stock (din pacate au si angel eyes). Din cate am citit au doua faze pe acelasi bec ... asta ar insemna ca halogenul de faza lunga ar fi inutil. Ce stiti despre ele ? Ar fi perfect daca as gasi fara angel eyes.

PS: Se numesc "Proiectoare Angel Eyes bixenon pentru far".

Modificat de esk
Link către comentariu

• Administrator

un link ar fi util ca sa ne dam seama exact cum arata...

in teorie e gen bixenon oem

Link către comentariu

Poze cu ele montate: aici , detalii despre: aici.

Ceva in genul asta vreau eu sa gasesc, dar fara angel eyes si eventual fara bixenon ca sa pot folosi si halogenul pentru faza lunga.

Modificat de esk
Link către comentariu

vad ca s-au miscat destul de repede cei de la bluexenon si au montat lupele pe o gama variata de masini. Din pozele alea nu prea imi dau seama bine cum se vad cele pe Golf 5.

Pretul e destul de maricel, iar faza nasoala e ca mai trebuie separat platit 50E + pentru montaj si nu se stie daca mai reusesc sa etanseze perfect farurile si sa nu fie probleme sa se abureasca dupa, iar pentru Golf 5 era mai misto daca aveau niste lupe ceva mai mari.

Personal as opta pentru Hella xenon look si kit Af H7 chiar daca ar costa dublu.

Daca a luat cineva legatura cu ei si poate da un pret final si ce garantie ofera ca nu o sa fie probleme cu stergatoarele, aburirea lor, eventual daca a vazut ce vizibilitate ofera pe far de Golf 5 lupele astea sa ne spuna si noua.

Link către comentariu

Din ce am vazut farurile Hella Xenon Look ar ajunge undeva la 1950RON + kit-ul xenon ... ar fi cam triplu pretul. Partea care nu-mi convine la kit-ul asta care vine direct cu lupa este bixenonul (vorbind de estetica) in sensul ca halogenele de la faza lunga si pozitiile ar trebui deconectate.

Link către comentariu

• Administrator

no offence insa nu se poate compara estetic vorbind hella cu lupele astea puse...

Personal ma deranjeaza faptul ca lupa e prea mica in comparatie cu diametrul farului (destul de mare de altfel)

In plus, mai apare problema montajului - desfacut far, lipit samd...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!