Jump to content

Suspensii sau altceva ?!

THE ROCK
 Share

Postare recomandată

salutare ,

de curand am achizitionat o skoda octavia berlina (2OO2) la care am observat ca are o pb !

- cand masina de balanseaza sau cand trec peste denivelari scartie suspensia pe fata doar pe fata cam rau :blink: , tin sa precizez ca masina e mai mult decat comfortabila , nu bate nimic pe ea insa scartie ...

acum intreb ce poate fi ?!

cel de la care am cumparat-o mi-a spus ca masina a stat ceva timp in parcare si nu a fost folosita ceva timp , are 98 k de km !

de la ce poate sa provina "scartaitu" asta ???

daca stie cineva ceva il rog sa scrie ...

orice parere/sugestie e binevenita !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bucs2 bare stabilizatoare ..se aude la denivelari mici si viteza mica nu?

Link către comentariu

Aceeasi problema am avut si eu, bucse bara stabilizatoare sigur din cauza ca nu s-a circulat cu ea, bucsele s-au uscat. Solutie : cumpara un spray dintrala cu ulei si stropeste bucsele in fiecare zi cam trei -patru zile si o sa dispara

Link către comentariu

Bucs2 bare stabilizatoare ..se aude la denivelari mici si viteza mica nu?

da exact la viteze mici la denivelari/balansuri , sau cand franez si se lasa botu in jos

Aceeasi problema am avut si eu, bucse bara stabilizatoare sigur din cauza ca nu s-a circulat cu ea, bucsele s-au uscat. Solutie : cumpara un spray dintrala cu ulei si stropeste bucsele in fiecare zi cam trei -patru zile si o sa dispara

unde se afla bucsele astea , ca acuma ma duc sa le stropesc :)

si daca trebuie schimbate cumva cam cat costa ?

Link către comentariu

Nu faci nimic cu stropitul lor, schimbale ca sunt 20 ron. Sub bara stabilizatoare la fiecare roata (fata) sunt prinse cu un colier metalic.

Link către comentariu

multam fain @.:bamse

am crezut ca sunt mai scumpe ! 20 ron nu-i mult de loc ...

o sa incerc ambele metode ;)

Link către comentariu

100% bucse bara stabilizatoare. Un rahat, nu te costa mai nimic.....

Link către comentariu

mda ... am stropit azi cu shpray bucsele respective si ramane sa vad daca dispare scartaitu :lol:

totusi mi se pare ca scartie o idee mai incet :lol:

ramane de vazut ..........

Link către comentariu

@Doru este problema lui unde si cum le schimba, eu i-am dat pret de piesa, poate si le schimba singur, poate are un prieten, sau poate se duce in service, nu aveam de unde sa stiu cunostintele lui in materie.

Link către comentariu

Rock, iti recomand sa cumperi kitul complet: bucse cu tot cu coliere si suruburi.

Cheers.

Link către comentariu

Aceeasi problema am avut-o si eu. I-am schimbat, insa, pe langa bucsele de la bara stabilizatoare si bieletele anti-ruliu stg-dreapta.

Link către comentariu

Inainte sa le cumperi ar trebui masurata bara cu un subler pentru ca sunt de 2 sau 3 marimi si difera de la caz la caz.

Link către comentariu

Daca le comanzi pe seria de sasiu a masinii va veni exact cu ce a plecat din fabrica, aceeasi dimensiune.

Link către comentariu

Rock, iti recomand sa cumperi kitul complet: bucse cu tot cu coliere si suruburi.

Cheers.

si kitul asta cam cat costa , dupa cate am inteles bucsele+manopera aprox 100 ron ?!

Aceeasi problema am avut-o si eu. I-am schimbat, insa, pe langa bucsele de la bara stabilizatoare si bieletele anti-ruliu stg-dreapta.

oare si la mine ar trebui schimbate bieletele ? suspensia pe fata e brici nu bate nimic dar scartie :P

Daca le comanzi pe seria de sasiu a masinii va veni exact cu ce a plecat din fabrica, aceeasi dimensiune.

asa am sa le comand, vad ca scartaitu nu dispare - trebuie schimbate suta la suta ...

:icon_thumright: din ce am dedus eu - suspensia pe fata la Octavia I (2OO2) e la fel ca pe bora/golf 4 ?

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

Din cate stiu eu, da, este la fel. Adica se potrivesc de la una la alta.

Link către comentariu

si kitul asta cam cat costa , dupa cate am inteles bucsele+manopera aprox 100 ron ?!

100RON bucsele + colierele de bucse. Manopera ar trebui sa fie undeva la 0,3-0,4 ore.

Link către comentariu

• 1 month later...

Daca acelasi scirtiit, se aude la puntea spate, de unde e cauza?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!