Jump to content

Alarma Viper

bbusiness
 Share

Postare recomandată

Salut am descoperit doua locatii in Bucuresti (mai precis in Berceni) unde nu imi functioneaza alarma (nu merge activata sub nici o forma), dar inchiderea de pe cheie merge.

Mentionez ca doar in locul respectiv nu functioneaza, dar la 10-15 metri mai incolo merge ok. Foarte ciudat, are cineva idee ce ar putea fi?

Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mut topicul in aria ICE unde ai mult mai multe sanse sa primesti raspuns!

Link către comentariu

lol ! Sa ridem si noi putin.

O explicatie logica ar fi interferentele de la vreun cablu electric de maaaaare tensiune subteran (de la 5-6000 volti in sus). Care in locul respectiv nu mai are izolatia calumea.

Link către comentariu

Sau sunt baietii cu ochii albastrii. Nu stiu ce scule au omuletii, dar crede-ma ca daca te aflii in raza de actiune a unor asemenea dispozitive nu-ti merge nimic.

Link către comentariu

Oare pe ce banda merge transmisia la alarma viper ? Semnal la telefon ai in locul respectiv ? :(

Link către comentariu

telecomenzile alarmelor utilizeaza frecventa de 433 MHz.

pot interfera si cu antenele de GSM,liniile de tensiune ale tramvaielor si troleibuzelor,etc.

Link către comentariu

Zapp merge pe 450 MHz de exemplu :D Interesant de vazut cum sta cu semnalul acolo :D

Link către comentariu

• 4 months later...

Aceeasi problema o am si eu cu o alarma MAAT 7500! Zona e de tara iar pe stalpi se gasesc numai cablurile de 220V, antena tv si romtelecom! Alarma e moarta in fata curtii! Semnal pe mobil e 100% ! Vecinu de alaturi are antena DIGI ...dar nu vad sa fie asta problema ! Daca afli raspunsu il astept si eu cu drag :) :)

Link către comentariu

Pentru a vedea exact care e cauza ai nevoie de o aparatura mai complicata , dar cel mai probabil ai o perturbatie foarte puternica pe frecventa de emisie a telecomenzii (433Mhz) si atunci alarma nu mai percepe undele telecomenzii , doar acea perturbatie si normal ca nu functioneaza. Cum poti verifica ? Incearca sa te apropii cat mai mult cu telecomanda alarmei de cutia alarmei, de la un moment dat ar trebui ca undele emise de telecomanda sa depaseasca perturbatia si alarma ar receptiona comenzile primite de la telecomanda.

Link către comentariu

Am patit-o si eu cu alarma mea de la masina. In fata sediului de la Upc cand parcam, nu mai puteam s-o armez decat daca ma apropiam de geamul masini foarte aproape. Am patit-o si langa sediul politiei circulatie, parcasem langa niste masini dotate cu aparatura radar. In alte zone telecomanda a functionat ireprosabil deci am exclus o problema din ea. Cred ca este vorba de niste interferente la mijloc.

Link către comentariu

• 4 months later...

Sper sa nu fiu off topic dar as avea nevoie de ajutor cu o alarma Viper 330V.

Stiu ce are dar nu stiu cum sa rezolva problema.

Ideea e ca am avut probleme cu bateria si o perioada buna de timp masina a stat fara curent iar acum alarma nu mai recunoaste cheia masinii (mentionez ca alarma nu are telecomanda, se armeaza/dezarmeaza de pe cheia masinii). Mai exact inchiderea centralizata functioneaza perfect numai ca alarma nu se armeaza.

Nu e prima data cand patesc asta si stiu ca alarma trebuie "invatata pe cheie" folosind un buton VALET, pe care eu nu il gasesc si sunt niste pasi de urmat.

Are cineva idee care ar fi pasii?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!