Jump to content

Rata De Refresh La Bc

Al3X_G4
 Share

Postare recomandată

Am observat ca exista diferente de Bc. De ex la mine la ralanti arata consumul pe moment am un prieten cu un passat car enu ii arat decat ultimul consum in mers l/100km nu l/h . Si am mai vaz ca la unii refresul e mult mai rapid decat la mine cel putin . Difera displayul sau e vreo setare ascunsa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Refreshul difera de la o generatie la alta(mai noua). Eu am un refresh destul de slab, aprope o secunda, iar la Octavia lu'i fratelemeu este mult mai rapid, in jur de 3 refreshuri pe secunda. Asta cu L/h este din cauza computerului de bord, nici eu nu am deoarece e de generatie fveche.

p.s. nu cred sa existe ceva setari in acest sens,.

Link către comentariu

Cred ca tine de BC. Acesta are stabilite intervalele de timp la care face "citirea" datelor. Display-ul afiseaza doar ce ii transmite BC.

Link către comentariu

La mine sunt momente in care o ia razna sau parca are lag.

Link către comentariu

exact ...lagu ala. :vaidecapulmeu: ma dispera. la mine e lag cam tot timpu cred ca trebuie ceva "ram" in plus :)

Link către comentariu

ce funny he he he. Eu am lagul ala dupa ce merg mult pe autostrada si dupa aia intru in oras si cred ca si m-ai exact lagul e cand i-au piciorul de pe acceleratie si scot din viteza. Cred ca atunci se intampla nu sunt sigur, dar am sa testez. Nu am de multe ori lag asa ca nu stiu ce sa zic, doar ca pot sa iti zic ca am vazut si eu problema asta daca e problema.

Link către comentariu

Nu cred ca e vorba despre lag. Daca sunteti pe viteza/consum mediu, BC calculeaza de cand ati plecat, deci este nevoie de o schimbare destul de mare sau de mai mult timp circulat cu o mica schimbare pentru a afecta valoarea medie. La consumul instantaneu, da, trebuie sa se modifice conform datelor existente in momentul respectiv.

Link către comentariu

Nu cred ca e vorba despre lag. Daca sunteti pe viteza/consum mediu, BC calculeaza de cand ati plecat, deci este nevoie de o schimbare destul de mare sau de mai mult timp circulat cu o mica schimbare pentru a afecta valoarea medie. La consumul instantaneu, da, trebuie sa se modifice conform datelor existente in momentul respectiv.

Eu vorbesc de consumul instantaneu nu de cel mediu. Cel mediu e normal si mi se pare ca se actualizeaza dupa cateva minute sau dupa un anumit nr de km nu mai stu sigur. Cel care are lag la mine, doar cateodata, e cel instantaneu.

Link către comentariu

da cel instantaneu e buba :blink: si mai e inca ceva de ce sunt diferente asa mari intre consumul indicat in vag com si cel indicat in bc?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!