Jump to content

Golf 2 Sa Cumpar 1.8 Gti

Sornache
 Share

Postare recomandată

Sal !!!As dori sa-mi da-ti o parere ce sa fac.!? Vreau sa cumpar un Golf 2 gti 1.8(asa zice vanzatorul).Masina este in stare buna sa zicem -interiorul imi place f mult ,este ingrijit. exteriorul este intr-o stare cam proasta(cateva urme de rugina si cam zgariata )- trebuie vopsita zic eu.Kilometrajul arata 200 000 km dar omul zice ca motorul la refacut si ca ar avea 12000 km.Partea tehnica nu prea am cum sa imi dau seama in ce conditie e.Jantele sunt urate de otel.

Asa dupa mine daca as cumparao ar trebuie sa o vopsesc ,sa-i schimb jantele ,ornamente de gti sa caut si partea tehnica ma pune pe ganduri (nu prea ma pricep si nu sthiu cat de scumpe sunt piesele si manopera).Masina costa 2000 euro (este inmatriculata).

Poate ma indrumati ce sa fac ,daca merita sa o cumpar si cateva pareri despre cam cat mar costa sa o intretin (daca piesele sunt scumpe)si cat de fiabila e masina !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am luat un golf 2 gti in aprilie.. si cam tot asa de ieftin..

Din experienta ti-as sugera sa cauti un amic(mecanic) bun care sa te ajute la diagnosticat masina intainte sa o iei, preferabil un cunoscator mk2 care sa stie si chestii ascunse nu doar sa apese masina sa verifice arcurile si sa aprinda farurile..

Si eu pot sa zic ca am lacomit ca masina a fost ieftina cand am luat-o.. la fel ca a ta vopseaua este varza, jantele tocana, la fel si cauciucurile. In prima luna dupa ce am luat-o am bagat in mecanica + consumabile ( distributie, ulei, filtre ) mai bine de 1k de euro cu tot cu manopera dar am facut-o bijuterie ( pe dedesubt ).. Acum urmeaza vopsea + un set de jante + cauciucuri cu care mai mult ca sigur mai ajung la un 2k..

Deci in final o sa ies mult mai scump decat as fi luat o masina mai intretinuta..

Sa nu intelegi gresit.. si la cele intretinute o sa ai multe de schimbat.. orice masina veche are probleme.. si in timp o sa le descoperi pe toate..

Piesele de golf 2 sunt destul de ieftine, eu sunt foarte multumit.. si am luat multe pana acuma ( bari late, pompe de benzina, lant ax came, tacheti, kit ambreija, disc/placute frane.. )

Daca nu te pricepi deloc la mk2 ti-as sugera sa mai astepti pana gasesti ceva mai de seama.. preferabil cu vopseaua si barile late care iti plac tie, daca se poate chiar cu jante care sa-ti placa.. cu cat mai multe, cu atat mai putine de schimbat.. asa vei avea bani de investit in ce va fi nevoie ( si crede-ma.. ca va fi :D )

Sper ca nu te-am speriat.. Bafta la cumparare :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!