Jump to content

Octavia Rs Tdi

Boggy72

Postare recomandată

Azi am depasit 1500 de km. Masina merge,super, ma satisface pe deplin.Apreciez ca motorul tdi de 170 Cp este un compromis excelent intre un model cu valente sportive si o masina relativ economica de familie.Consumul nu e foarte mic, in jur de 6,8 l/100 km in afara si 9-10 l/100 in oras.Sper sa mai scada odata cu scurgerea kilometrilor.

Rodajul, nu l-am efectuat intr-o maniera foarte precauta, chiar am incercat pe toata perioada de rodaj reprize scurte si rapide, insa pana la 3000 de rpm.Senzatia de accelerare ma incanta, recunosc ca nu m-am putut abtine,nu cred ca fie probleme mecanice, neaccelerand niciodat cu pedala la fund.

Am am mai pus niste poze, una din ele priveste janta julita in prima saptamana despre care am vorbit.

Rog pe cei care stiu, sa-si exprime parerea, referitoare la posibilitatea repararii jantei.Nefiind lovita tare, nu as apela la casco.Cei din service mi-au zis ca se poate slefui lovitura, dupa care se vopseste local janta.

post-16360-1193527214_thumb.jpg

post-16360-1193527224_thumb.jpg

post-16360-1193527233_thumb.jpg

post-16360-1193527246_thumb.jpg

post-16360-1193527258_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!