Jump to content

Autoovarom Timisoara?

Thor
 Share

Postare recomandată

Sal. Stie cineva cum se lucreaza la service-ul din titlu?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca e cel de la intrare in Timisoara dinspre Arad (str. Miresei parca) sunt ok. din punctul meu de vedere.

Am fost la ei pentru verificare injectoare cu fosta mea masina (Golf 3 1.9TD). Pentru lucrari de genul asta au un stand bun (Bosch) si nici nu au fost scumpi.

Daca nu gresesc era 8 Ron pe injector acum 2 ani.

Am sunat joi si m-au programat sambata dimineata.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu tocmai ce am schimbat bateria de la masina la ei, nu stiu pt. restul cum sunt, daca ai rabdare te rezolva si sunt destul de amabili, insa in cazul meu era un singur electrician pe service, si daca mai are si alta masina intre timp, ai ceva de asteptat pana se elibereaza, eu am stat vreo ora ca sa imi schimbe bateria, in rest par ok, desi e spatiul f. mic pt. cate masini vin la ei.

Link către comentariu

eu mi-am schimbat saptamana trecuta distributia, toate filtrele, ulei, placutele de frana spate (alea din fata mi-au zis ca nu e cazul inca). Lucreaza f bine baiatu de la distributie (e unul singur care face distributii). Eu iti recomand sa mergi acolo pentru probleme de motor. Daca ai probleme la directie sau altceva legat de roti te indrum la Pit Stop de pe liviu rebreanu in spate la praktiker din sagului..

Link către comentariu

la ei am curatat sistemul de injectie , cu o solutie si un aparat special pentru asa ceva !

Link către comentariu

ioio_viola , poti sa-mi spui te rog cam cat a costat distributia ? Si eu vreau sa-mi schimb distributia si caut un service bun in Timisoara. Merci.

Link către comentariu

eu am schimbat kitt distributie (conti, INA, HEPU) placute frana spate (pe fata le-am cumparat dar nu a fost nevoie sa le schimb), ulei+filtre, baterie = 2300 RON

numa distributia te ajunge cam 1000 ron cu tot cu manopera daca iei piesele de la wolksman (1200 la ovarom cu piesele lor). eu zic sa trimiti mail sa iti faca o oferta. si vezi care-i mai rentabila.

iti recomand sa ca manopera sa o faci la ovarom, ii un tip f bun acolo...

Link către comentariu

ioio_viola, merci mult pentru informatiile date, o sa le trimit un mail sa-mi faca o oferta, cred ca voi lua si piesele de la wolksman, ma simt mai linistit daca spui ca omul lor care se ocupa de distributii e bun .

O intrebare suplimentara , am inteles ca dupa schimbatul distributie, service-urile dau o garantie de 60 000 Km , sau ceva de genul, aceasta garantie este valabila in cazul in care imi iau piesele din alta parte ? Tu ai primit garantie pe distributie ?

Desi am inteles ca aceasta "garantie" este un fel de tichie de margaritar , pentru ca in cazul in care Doamne fereste se rupe cureaua , iti faci motorul varza , si dupa aia serviceul va da vina pe producator care va da vina pe manopera , etc ...

Link către comentariu

cureaua ii garantata 90000 km. nu am fost atent cat ii garantia dar am fost f atent la montare si sigur am garantie. trebuie sa ma uit pe factura sa vad cat ii. sper sa nu fie nevoie sa folosesc garantia

Link către comentariu

merci, sper ca nimeni sa nu foloseasca niciodata acea garantie ...

Link către comentariu

• 1 year later...

si eu mi-am schimbat distributia la 2 auto acolo .meserias baiatu ,se pricepe si poti sa stai langa el cand o schimba.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!