Jump to content

Frana Passat B3, B4 sau mai vechi

andREI
 Share

Postare recomandată

in primul rand ai nevoie de placute de frana cu senzor de uzura incorporat in ele, nu sunt sigur dar posibil ca pt modelul nostru sa nu fie asa ceva sau daca este doar pt modele americane, si pt acea modificare nu ii sigur ca va functiona doar daca le legi direct pe acele fire de la lichidul de frana (rezervor lichid frana pompa central).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DjMc

14

• axxa84

7

• Sikandar

5

• dragos.megles

5

SlujitoruCezar

Pai prin magazinele auto se gasesc placute de frana cu senzor...la noi in romania... si nu.s prea scumpe.

Link către comentariu

nu ii vorba ca nu se gasesc placute cu senzor... dar inrebarea ii daca sun modele compatibile cu ale noastre si trebuie vazut cum lucreaza senzorul din ele ... (daca seschide circuitul cand sunt uzate sau il inchide) si trebuie vazut cum lucreaza senzorul de la rezervorul de lichid de frana ... pt ca daca nu sunt compatibile intre ele in mod direct atunci trebuie facut un montaz de conversie, sau ii mai usor sa faci un montaj dedicat pt a monitoriza senzori din placute si sa iti aprinda un led in bord pe care il montezi dedicat pt asa ceva.

Link către comentariu

SlujitoruCezar

Urmeaza sa.mi schimb discurile si placutele. Si am sa fac acest upgrade si am sa va anunt cum. Sper sa iasa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!