Jump to content

Masina Mea: Vw Golf 2

B0BBY

Postare recomandată

Sunt nou pe aici si m-am gandit sa ma prezint, mai exact sa-mi prezint masina... deci ...

vw Golf 2 din '86 ,motor 1.6 pe benzina, acum doar pe GPL, motorul praf .. cred ca mai are doar vreo 20 cai restul au murit :P , ambreiaj nou, discuri ventilate pe fata noi, tambure pe spate noi, acum mai chinui sa-i fac si suspensiile, faruri angel eyes, putin lovita pe partea dreapta, vopseaua obosita de vreme ...

in concluzie nu e cine stie ce nici ca aspect nici ca performante dar nu m-a lasat niciodata in drum si o iubesc asa cum este VW RULEZ :lol:

Link către comentariu

Acum 6 ani am avut ocazia sa merg cu un golf2 motor 1,6gtd,abia adus din Germania si lua aproape de 180km/h-foarte fiabila masina,iar pe vremea aia mai rar masini pe strazile noastre gen passat,golf4 :)

Link către comentariu

salut. sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Tu cat ai dat pe ea ca as vrea sa imi iau si eu una :). Probleme cu rugina ai? Cati km are la bord?

Link către comentariu

Am cumparat-o acum vreo 5 ani cu 2000 euro (era 40.000 euro pe vremea aia) am vandut-o unui prieten cu 1500$ si am luat-o inapoi cu 1700$ cu instalatie de gaz si alte mici imbunatatiri, are 190.000 pe bord dar cand am luat-o prima data ala mi-a zis ca are mai mult (curios, majoritatea zic ca are mai putin) ;) . cu rugina sta prost .. adica nu prea are ;) doar cateva mici punctulete care dispar , oricum vreau sa o vopsesc. in rest super multumit de ea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!