Jump to content

Passat 2.0 140 Cp Hl

bogdancu24

Postare recomandată

Pana acuma nu am reusit sa ii fac poze la masinutza mea, dar azi am hotarat sa ii fac. E un VW Passat HL 2.0 140 CP si pe langa ce venea din fabrica mai are MP3 cu incarcator de 6 cd incorporat, volan din piele multifunctional si alarma. Mai bine las pozele sa vorbeasca :

passat14020xa9.th.jpgpassat140201te6.th.jpgpassat140202ux5.th.jpgpassat140203gl2.th.jpg

passat140204is0.th.jpgpassat140205ae2.th.jpgpassat140206yx0.th.jpgpassat140207js8.th.jpg

passat140208dg7.th.jpgpassat140209mu4.th.jpgpassat1402010rc9.th.jpgpassat1402011ry2.th.jpg

passat1402012he5.th.jpgpassat1402014hz6.th.jpgpassat1402015fn3.th.jpg

Astea sunt toate. Acum are 6 luni si nici o problema.

Link către comentariu

masina de milioane ,arata foarte bine mai pune poze cu interiorul , planuri de viitor , daca vrei sa'i mai modifici ceva si sa te duca cati mai multi kilometri , ai grija de ea :lol: :P

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa masina, foarte frumoase pozele, foarte frumos cadrul in care le-ai facut.

Sa o stapanesti sanatos cati mai multi km.

Link către comentariu

Salut :Driver:

Super masina ta...sa ai girja de ea.Ce culoare este...mi se pare un negru mai ciudat :( ...oftalmologul meu e in concediu :Driver:

Link către comentariu

Este Graphit Blue sau Deep Blue ?

Foarte frumos ales peisajul pentru a poza masina.

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
deep blue este valabil numai pt passat r36

Greseala mea... am vrut sa spun Shadow Blue.

Mii de scuze de confuzie

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Masina are culoarea ..... trebuie sa traduc din spaniola ca nu stiu cum ii zice in romana si nici in engleza, e albastru grafit efect perlat. Si eu am avut foarte multe curiozitati in culoare pentru ca pe seara masina arata ca si cum ar fi neagra iar cand e mult soare e albastru destul de evident. Am sa am grija de ea ca m-am indragostit de ea :beer: :icon_thumleft: . Peisajul e unul normal adica vreau sa zic ca se putea si mai bine, e un cartier un zona unde locuiesc eu momentan. Am sa pun si poze cu interiorul dar deocamdata nu am facut. Despre viitor ...... am sa ii cumpar chitul sportiv ce l-a scos la vanzare vw pentru passat B6 si arata bestial. Costa 3000 euro dar pentru moment sunt multumit asa cum arata. Despre tuning nu cred ca am sa ii fac pana e in garantie si asta inseamna 4 ani asa ca dupa 4 ani am sa scot untul din ea. Multumesc inca o data pt urari si revin cu poze. Sa aveti si voi cat mai multi km fara nici o problema.

Link către comentariu

Cel mai frumos moment a fost cand am vazut-o prima data. M-au sunat cei de la Vw sa imi zica ca a sosit masina si ca e la ei la firma. I-am intrebat daca pot sa o vad si mi-au zis ca e super prafuita ca a ajuns de o ora cu tirul din germania si ca daca insist eu nu e nici o problema. Am ajuns in 30 min la vw si masina era parcata cu alte masini pe acoperisul firmei (super tare faza). A urcat o tipa cu mine sa cautam masina. Cea mai tare faza a fost ca tipa tot cauta masina si eu am mers direct la ea, a ramas tipa perplexa ca toate erau la fel si nu prea aveai cum sa iti dai seama care e doar dupa nr de bastidor. Era super prafuita dar mi-a placut super mult culoarea cand am vazut-o. La final tipa m-a intrebat cum am stiut ca e masina mea, si i-am raspuns ca mi-am dat seama ca e a mea ca era cea mai joasa si ca stiam ca am suspensie sport iar celelalte erau mai innalte. Am sa pun si poze cu masina cand era pe acoperisul de la vw.

Link către comentariu

Asa arata masina cand a sosit la VW. Si aceasta e faimoasa parcare domeniu vw pe acoperisul casei vw he he he:

bogdann70234bm4.th.jpgbogdann70235iz3.th.jpg

Cand am vazut-o vroiam sa plec deja cu ea he he he.

Link către comentariu

Prima data am crezut ca sunt facute in romania pozele dar dupaia vazui locatia oricum masina este super

Link către comentariu
Prima data am crezut ca sunt facute in romania pozele dar dupaia vazui locatia oricum masina este super

Dupa care poze ai crezut ca sunt facute in ro dupa primele sau dupa ultimele

Link către comentariu

foarte frumoasa eu stiu ca garantia vw e de 2 ani si nu de 4 cum zici tu ;) . sa nu ai parte de incidente cu ea

Link către comentariu
foarte frumoasa eu stiu ca garantia vw e de 2 ani si nu de 4 cum zici tu :icon_thumright: . sa nu ai parte de incidente cu ea

Da sunt 2 dar am mai cumparat eu 2 asa ca am 4.

Link către comentariu

superba masina !

:rolleyes:

am fost si eu in Madrid , am facut cu nervii :) :)

cum te descurci cu "M40, A7, A1 ... A1000" ... sau ce mai e pe acolo ?!

mi-a trebuit o ora sa ajung din Coslada pana in Madrid , drumurile alea :icon_thumright: ....

sa o conduci sanatos !

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

Mersi, si daca ai ales M40 ai facut cea mai mare greseala din viata ta mai ales daca era ora de varf. M40 e cea mai aglomerata autostrada din madrid e mai rau decat centrul bucurestiului la ora de varf. Ca sa ajungi din Coslada in madrid ar fi trebuit sa o iei pe M45 si dupa aia pe autostrada de valencia in directia madrid si ajungeai super repede.

Data viitoare nu te lua dupa GPS he he he.

Link către comentariu

Am promis poze cu interiorul si am reusit sa fac cateva poze. Sper sa va placa desi masina e asa cum am primit-o din concesionar.

1008264eu8.th.jpg1008265gu1.th.jpg1008266nd3.th.jpg

1008267kt3.th.jpg1008268nd2.th.jpg1008269oh5.th.jpg

1008271ny5.th.jpg1008272bc9.th.jpg1008273bv0.th.jpg

1008274ry9.th.jpg1008275ya9.th.jpg1008276pu9.th.jpg

1008277en0.th.jpg

P.S. Ce nervi am ca am pus data la aparatul foto gresit si pune 2006

Modificat de bogdancu24
Link către comentariu
  • 1 year later...

vechi topic-ul, stiu... dar nu pot sa nu`l felicit si eu pt achizitie ;)

sincer mie unu imi place la nebunie culoarea asta :P

:salut: safe si cat mai multi km fara incidente :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!