Jump to content

V-dub Mark 4 Variant 1.6 Sr Golfitza

DeathRider

Postare recomandată

Parerea me e ca nu are ce cauta acolo culoarea aia porticalie :vaidecapulmeu: , mai ales la o masina stock-fara nici cea mai mica modificare, mai bine arata inainte
urmeaza sa vina bara fata si spate plus praguri , jante BORBET BS si pneuri Michelin; ce-i drept la motor , mecanica etc nu ii voi face nimic sunt multumit de ea asa, mai ales ca e benzina
imi placea mult cum arata inainte de dungile cu portocaliu,era frumosa rau...ee si acuma e,dar fiecare cu gusturile lui,s-o stapanesti sanatos,sa ai grija de ea in continuare
...mda, asta cu portocaliul am eu ceva pe creier :-D, ... o sa mai postez fotografii si cand o sa fie gata ... :-)
Link către comentariu
  • 2 months later...

MI-AM VANDUT GOLFITZA SI ACUM VREAU IN CATEVA LUNI SA DEMAREZ LEASINGUL PT. UN VW GOLF 5 GT SPORT 1.4 TSI DE 140 CP, DIN PACATE NU AM GASIT LA DEALERII DIN ZONA MOLDOVEI UN VW GOLF 5 CU ACEST TIP DE MOTOR, MI-AR FI PLACUT SA FAC UN DRIVE TEST. DACA ARE CINEVA UN TSI SI MA POATE LUA LA O PLIMBARE FAC CINSTE!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!