Jump to content

V-dub Mark 4 Variant 1.6 Sr Golfitza

DeathRider

Postare recomandată

Salutari! Masina mea e un VW Golf Variant motor AKL 1.6 are 180 mii km si functioneaza bine; o alintatura de masina careia ii spun Golfitza; toate reviziile facute la VW. Are culoarea bleumarin insa ma gandesc sa o vopsesc portocaliu cu negru; acel portocaliu de pe Golful 5 daca il stiti (orange thief).

Link către comentariu

buun venit pe forum .felicitari pentru masina sa o porti sanatos si sa fii sigur ca te va duce inca foarte multi km daca o sa ai grija de ea ccum ai facut pana akuma , pune poze cu golfitza al tau :D :P

Link către comentariu
buun venit pe forum .felicitari pentru masina sa o porti sanatos si sa fii sigur ca te va duce inca foarte multi km daca o sa ai grija de ea ccum ai facut pana akuma , pune poze cu golfitza al tau :beerchug: :)
multumesc!sa vad daca ma descurc sa pun pozele ca sunt mai nou in ale forumului :Deu din nou, asm sa adaug si o poza din fatza; acum i-am revopsit bandourile si plasticele in negru pana ma gandesc sa o vopsesc toata;
Link către comentariu
E tare logo-ul de pe spate :D.

:D dap, acushi ii voi schimba si numarul de inmatriculare, povestea e in felul urmator, masina a fost a firmei la care lucrez, am rulato pana la 180 mii km dupa care am cumparato de la ei si totodata am primit masina noua de servici un Opel Astra Caravan model 2007. Dar eu raman fan VW adica imi plac Golfurile ceva de nedescris.

Golfitza o duc Luni la RAR pt. autentificare si o sa-i rog sa-mi treaca in cartea de identitate si jante pe 16 si pe 17, ca vad ca VW te lasa sa-ti pui pana la 215/45/R17. Si apropo cu VW ul am facut in medie 5500 Km pe luna in ultimii 2 ani deci e masina fiabila, ce-i drept cum am mai spus i-am oferit consumabile la timp si service la dealer.

Link către comentariu

din cate vad are un interior frumos :lol: crem asteptam poze ..... ce numar ii pui??:P

Modificat de Georgik
Link către comentariu
din cate vad are un interior frumos :lol: crem asteptam poze ..... ce numar ii pui??:P

hmmm....pai daca o sa fie disponibil am sa-i pun DJK de la unul din nickname urile mele din facultate si chiar si acum imi mai zic unii Dj K; si desi nu mai stau in Vaslui de prin 1999, voi avea numere de VS pt. ca in acte figurez cu adresa din Vaslui.

cat despre interior, este de culoare "light beige" e simplut, am pus pe doar un Sony Xplode si un carkit Nokia tehnologie blue tooth; in rest am AC si cam atat; aaaa si suportul de pahare mie mi se pare o chestie foarte utila care vad ca nu mai exista pe Golf 5 ba chiar nici pe varianta Golf 4 in 16 V nu am vazut.

Link către comentariu

Care-i faza cu bandourile,masca si oglinzile de le-ai vopsit portocaliu?

Daca vrei s-o vopsesti incearca o combinatie de negru cu orange,am vazut mai multe masini si mi se pare tare :lol:

Link către comentariu
Care-i faza cu bandourile,masca si oglinzile de le-ai vopsit portocaliu?Daca vrei s-o vopsesti incearca o combinatie de negru cu orange,am vazut mai multe masini si mi se pare tare :lol:
acum are plasticele revopsite in negru; si eu tot la negru cu portocaliu ma gandesc insa nu am timp acum; la momentul la care i-am vopsit plasticele in portocaliu eram (si inca sunt) foarte atras de portocaliul de pe Golf 5 si parca mai e si pe Polo.atasez o poza cu aspectul curent al masinii; se vede capota ciuruita de criblura de la drumurile dese in toata Romania noastra.si mai adaug ca mai demult GOLFITZA a aparut si pe ultima pagina a saptamanalului "Ieseanul" la rubrica de funny unde fac astia bashcalie de diverse personaje si situatii.
Link către comentariu

gata, oficial azi 22 oct. 2007 am inmatriculato pe numele meu; vizavi de numere am optat pt. numere la rand intrucat preferentiale mai dura cam o saptamana, plus ca nu-mi place birocratia; interesant numarul de inmatriculare e stantat asimetric ceva de genul VS 03RZN adica e spatiu mare dupa VS si aproape deloc intre 03 si RZN; deci e clar ca baietii astia nu au un standard anume si acum realizez ca e ok daca ai literele mai distantate cum au unii;

Link către comentariu
Prea tare inscriptile de pe spate si masina dadea bine cu portocaliul ala(avea ceva special)
asa e merci si eu simt o nostalgie dupa vechiu look al masinii dar stai sa vezi in 6 luni cum o sa arate, vreau sa-i schimb culoarea, e drept ca e ciupita de criblura si evident mai ales pe capota dar a rulat pana in septembrie (dupa cum am mai spus) cate 5000 - 6000- si chiar 7000 km pe luna deci na, doar lac ceramic asta care se gaseste pe masinile de lux de la Mercedes sa fi avut sa nu sara vopseaua;
Acum ,daca ai numar, poti sa vopsesti capota :P.
you will see .....preconizez ca in vara 2008 deja va fi portocaliu cu negru :)
Link către comentariu

Numai de bine si de la mine :)

Wilkomen bei variants :D Parca asa se scrie :)

Unde ai gasit litere identice cu cele originale ? Pe-a mea o cheama Brotacica si-acum ma gandeam si eu la o ghidusie :lol:

Link către comentariu
Numai de bine si de la mine :)

Wilkomen bei variants :D Parca asa se scrie :)

Unde ai gasit litere identice cu cele originale ? Pe-a mea o cheama Brotacica si-acum ma gandeam si eu la o ghidusie :lol:

thanks VARIANT rocks, are ce arata un Variant ca e mare :D si sa vezi cand am sa-l vopsesc ce bine o sa arate; Literele le-am luat din Iasi de la un magazin de accesorii;

eu ii tot ziceam Golfitza incoace Golfitza incolo pana cand intr-o zi mi-a venit ideea si am si adaugat restul de litere la numele masinii. :-D

Link către comentariu

Ce contine setul? Sunt curios ca si eu am acelasi motor si am luat la kit asa: disc, placa, un fel de rulment (e altceva decat cel obisnuit de presiune), o tija.

Link către comentariu
Ce contine setul? Sunt curios ca si eu am acelasi motor si am luat la kit asa: disc, placa, un fel de rulment (e altceva decat cel obisnuit de presiune), o tija.

pai asa este cum zici tu: disc, placa, rulment nu are e un alt fel de dispozitiv, apoi chestii mai marunte, arc suport, taler, inel fixare; pretul pe care mi l-au oferit este cu predarea pieselor vechi la schimb; daca il comanzi fara sa lasi piesa veche la ei atunci preturile cresc simtitor.

cam in 10 zile sper sa fie deja pe masina noul set de ambreiaj;

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am schimbat setul de ambreiaj la VW Sandra astazi ca abia azi m-au programat desi dadusem comanda de acum 2 saptamani de piese, si ce sa zic merge frumos masina se simte ca transmite mai bine la roata forta cailor putere.

urmeaza sa-i fac o inspectie la motor ca parca nu functioneaza chiar asa cum se cere de la un motor pe benzina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum este de vanzare; daca nu o vand in 2 luni o pastrez si o vopsesc integral daca o o vand, ok! si ma gandesc la un Golf 5.

Link către comentariu
  • 4 months later...

mi-am vopsit V_Dub ul atasat cateva poze intre timp a implinit 183 500 Km :-)

mi-am vopsit V_Dub ul atasat cateva poze intre timp a implinit 183 500 Km :-)
Link către comentariu

Parerea me e ca nu are ce cauta acolo culoarea aia porticalie :rolleyes: , mai ales la o masina stock-fara nici cea mai mica modificare, mai bine arata inainte

Link către comentariu

imi placea mult cum arata inainte de dungile cu portocaliu,era frumosa rau...ee si acuma e,dar fiecare cu gusturile lui,s-o stapanesti sanatos,sa ai grija de ea in continuare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!