Jump to content

Manson si nuca schimbator de viteze

sorinursubv
 Share

Postare recomandată

poate sa puna cineva niste pictograme cu 5 viteze cu R-ul in stanga fata???

eu nu pot sa downloadez de pe pagina 6

va sunt recunascator

din ce am citit am inteles k sa pus autocolant negru decupat acea schema cu vitezele

daca gresesc rog sa ma corectati

nu scriu pe forum dar citesc foarte mult ce scriu altii

Modificat de lonely rider
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

As vrea sa-mi fac si eu la un pielar ,sau udne sar putea face pielea?imi puteti da un sfat?un loc unde as putea comanda pielea?

Link către comentariu

Azi am schimbat cromul de acela, pentru asta am luato o alta maciulie si am inlocuit numai cromul. Maciulia deja am vanduto cuiva caruia ii este dusa pielea.

Link către comentariu

Cat a costat Eto, maciulia? Doresc sa achizitionez si eu o maciulie tot de la colegii pe forum. La mine cromul s-a exfoliat si se vede foarte urat.

Link către comentariu

Maciulia am luato de la un coleg de pe forum cu 100 lei.

Link către comentariu

Pe al meu l-am schimbat anul trecut am cumparat manson din piele. Singura probleme este ca se cam duce vopseaua neagra de pe piele dupa un an si aprox. 10.000 km.

:offtopic:

am si eu 2intrebari

-cum sa ti se duca vopseaua de pe piele???inseamna ca nu era calitativa

pe golf(fosta masina) o aveam de 3ani si arata ca in prima zi cand am facut-o

pe leon o am de mai bine de un an si la fel arata

-era cineva aici care zicea ca a scos husa fara sa dea nuca jos. cum ai facut frate?

Link către comentariu

de unde pot lua si eu schema cu vitezele pt ca vreau sa imi luminez si eu schimbatorul de viteze

am incercat sa il iau de la pag 5 si nu merge...imi treb schema cu 5 viteze cu R-ul in stanga fata

Link către comentariu

asta cauti tu:

ah scuze asta

post-17496-1266995611_thumb.jpg

post-17496-1266995898_thumb.jpg

post-17496-1266995611_thumb.jpg

post-17496-1266995898_thumb.jpg

Modificat de dsf
Link către comentariu

Am schimbat si eu nuca(multumesc colegului care mi-a dat nuca :rolleyes: ) caci avea pielea dusa dar cromul era exfoliat partial asa ca l-am curatat de tot ca sa fie in ton cu volanul

post-29377-1267176658_thumb.jpg

post-29377-1267176674_thumb.jpg

Link către comentariu

WOW ai reusit o treaba super cu nuca! Chiar asa ma gandeam si eu sa o faci, arata chiar foarte bine. Oricum cromul ala nu pusca cu nimic din interior, era singurul element de crom. Sa te folosesti sanatos de nuca si spor la schimbat viteze :rolleyes:

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna tuturor! Imi cer scuze ca postez aici, insa nu am gasit topicul necesar problemei mele:

Trebuie un prieten sa schimbe pielea de la schimbatorul de viteze la un Passat din 2004 (B5, B5.5 nu stiu exact) , si nu stie cum se desface. De jos de la consola centrala a desfacut, insa de la maciuca nu stie cum. Imi puteti zice cum trebuie sa faca si ce trebuie sa faca?

Va multumesc!

Link către comentariu

Pai la baza maciuliei este un surubel cu imbus, parca, il desface si gata iese maciulia.

Link către comentariu

si pielea prinsa de maciulie? se pare ca e prinsa cu un fel de colier: acela cum se desface?

Modificat de Emy D
Link către comentariu

Pai asta nu mai stiu, poate prin indepartarea colierului ce tine mansonul din piele fixat pe maciulie, adica prin tragerea in forta a colierului de pe maciulie. Asa banuiesc ca este prins, prin presarea inelului.

Link către comentariu

Pai la baza maciuliei este un surubel cu imbus, parca, il desface si gata iese maciulia.

este doar colierul

si pielea prinsa de maciulie? se pare ca e prinsa cu un fel de colier: acela cum se desface?

daca este cel original se strica si apoi se inlocuieste cu o bratara de plastic dar una solida caci trebuie sa stranga bine maciulia caci altfel se invarte

Link către comentariu

Eu stiu ca are un surubel la baza sau confund cu cel nou de AM. Eu mi-am montat maciulie cu beculet in interior 08112008034.th.jpg si stiu sigur de existenta lui, dar la cel OEM nu bag mana in foc. :blink:

Link către comentariu

sigur nu are surub !

Link către comentariu

Salut. poate sa imi spuna cineva unde gasesc o maciulie din piele cu 7 trepte ca a mea s-a cam facut urata

Link către comentariu

Ca sa nu mai existe dubii atasez foto cu nuca si cu colierul pe care tocmai le-am schimbat(postul 186)nuca nu are filet ci o canelura si se fixeaza de tija cu ajutorul colierului.

post-29377-1273435314_thumb.jpg

post-29377-1273435323_thumb.jpg

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Da acum imi amintesc, asa era si la mine la cel OEM, ca in pozele lui l@u.

Link către comentariu

F l o r i n

Ok, revenind la subiect, m-am edificat. Treaba e clara - la B5.5 e asa cum aveti voi, pe baza colierului de metal - ca si la Bora/Golf, iar la B5 - prin infiletare - Eu am facut un DIY complet pentru confectionarea unei maciulii iluminate si acolo se vede clar, cum se fixeaza, dar nu am voie sa atasez link aici. E foarte bine ca am dezbatut problema asta, deoarece s-a mai reliefat o diferenta dintre B5 si B5.5.

Link către comentariu

• 2 months later...

salut! unde gasesc si eu sa schimb pielea si eventual nuca de la schimbator(5 vit) ca arata jalnic ... :)

Link către comentariu

Sunt cativa colegi pe forum, care confectioneaza mansoane de piele pt schimbator, la un pret foarte bun. Cauta la anunturi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!